Tondaa píše:Ale musíš si to přečíst. Jinak by si věděl prdlajs, že? Děkuju za všechny normální lidi, za extrémně plodný příspěvek.
Co ty vlastně renku říkáš na záplatu S25U z prosince? Máš proto nějaký kloudný vysvětlení? Se jim to nevešlo do ty nástavby? Ta je předpokládám z října. Google play mám říjen. Tam zřejmě čekají, až bude mít Samsung Vietnam naladěnou 7mičku, ne? Pak google Samsung Irsko vydá záplatu listopad![]()
Vy ste tady fakt banda .... něčeho.
Je to prosté - telefony dostaly nahraný SW v prosinci, protože byly vyrobeny v prosinci. Pak už jsou jaksi v krabičkách a nic novějšího tam na ně nenahrajete.
Současně probíhá beta test OneUI7 na řadě S24 a ihned po zahájení prodejů, kdy se dostaly telefony k prvním zákazníkům, byly sebrány veškeré připomínky, jak z bety S24, tak z ostré verze S25 a ty byly implementovány do nového aktualizačního balíčku. Je to dostatečně podrobné?
Ps: když jsem kdysi vybalil S10, tak měla záplaty někdy z ledna 2019 - pak jsem musel čekat neuvěřitelné 3 týdny na záplaty z března 2019 - a normálně ten telefon fungoval.
-- 13. 2. 2025 15:15 --
renek1 píše:Ještě by mě zajímalo, pokud někdo přecházel taky z S24U na S25U, jak vnímáte vydrž na baterii? Lepší, horší, nebo stejný?
Plus mínus je to o hodinku lepší v rámci SoT - zhruba na úrovni čínských telefonů s 6000mAh baterkami...