dřív se tomu říkalo experience a ještě dřív, ani nevím, možná vůbec nijak. Prostě android zmrzlina, želé fazole atpEaazy píše:Kdy kdysi? Od dob OneUI jsem nikdy žádnou notifikaci z Knoxu neviděl. A to asi na několika desítkách telefonů...
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
dřív se tomu říkalo experience a ještě dřív, ani nevím, možná vůbec nijak. Prostě android zmrzlina, želé fazole atpEaazy píše:Kdy kdysi? Od dob OneUI jsem nikdy žádnou notifikaci z Knoxu neviděl. A to asi na několika desítkách telefonů...
renek1 píše:Jaký kdo a jestli, používáte magsafe příslušenství? Trochu si pohrávám s myšlenkou pořídit něco do auta, na stůl a třeba i powerbanku právě s magsafe.
aikoN píše:Já teda nějaký antivir neřeším ani u PC už spoustu let, v podstatě od té doby, co Microsoft integroval Defender do Windows a prostě to beru jako další systémovou službu.
Tak jak už renek trefně poznamenal, reálně stejně téměř každý pozná kulové, i kdyby výrobce pro klid posílal placebo aktualizace. Když něco bude stát za nic, tak se na to časem zkrátka přijde.
Tondaa píše:dřív se tomu říkalo experience a ještě dřív, ani nevím, možná vůbec nijak. Prostě android zmrzlina, želé fazole atpEaazy píše:Kdy kdysi? Od dob OneUI jsem nikdy žádnou notifikaci z Knoxu neviděl. A to asi na několika desítkách telefonů...
Tondaa píše:Upřímně? Já taky ne. A taky mám pouze defendra. Ale proto, že pravidelně mi tam vyleze informace o různých aktualizacích![]()
Nevím, nechápu, proč tolik hájíte absenci informací, u špičkových telefonů, prostě to tam teď chybí a je to závažná chyba. Toť můj názor. Zřejmě jen civíte do svých telefonů a počítačů a zbytek zařídí ajťák..
renek1 píše:Tondaa píše:dřív se tomu říkalo experience a ještě dřív, ani nevím, možná vůbec nijak. Prostě android zmrzlina, želé fazole atpEaazy píše:Kdy kdysi? Od dob OneUI jsem nikdy žádnou notifikaci z Knoxu neviděl. A to asi na několika desítkách telefonů...
Samsung Experience bylo uživatelské rozhraní a software, který Samsung používal na svých zařízeních s Androidem mezi lety 2016 a 2018, konkrétně od Galaxy S7 do Galaxy S9. Bylo nástupcem TouchWiz, což bylo původní rozhraní Samsungu. A i v tomto systému se Knox aktualizoval stejně a tudíž bez vyskakovacích oznámení.
Shorty193 píše:renek1 píše:Jaký kdo a jestli, používáte magsafe příslušenství? Trochu si pohrávám s myšlenkou pořídit něco do auta, na stůl a třeba i powerbanku právě s magsafe.
Pouzivam sice malu s23 ale snad pomoze...
Case mam nejaky no name z ciny (liqid silicone)... za 5€ a nijak som nezistil rozdiel z uzivatelskeho hladiska proti original magsafe puzdru na Iphone ktory ma manzelka...
v kazdom aute mam toto a funguje to super:
https://www.sunnysoft.sk/z/504PCI-3259/ ... iezku.html
a powerbanku som kupil na vylety a moc sa nepouziva lebo telefon 1 cely narocny den vydrzi...
https://www.emos.sk/power-bank-emos-wi- ... w-wireless
naviac kazdu noc nabijam cez toto:
https://www.alza.sk/baseus-light-magnet ... 264820.htm
aikoN píše:Já absenci těch notifikací nehájím, jen se zamýšlím nad tím, k čemu jsou reálně užitečné, kromě dobrého pocitu a vytváření iluze, že má uživatel něco pod kontrolou. Rozpitváváte snad někdy, co ty aktualizace reálně obsahují a jak kvalitní jsou? Třeba ve vztahu k tomu, jak daný výrobce drží krok a reaguje na aktuální hrozby?
orgáč píše:Stačí rozdat schvalování příspěvků na nějakou dobu a vyléčí se to samo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků