Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tondaa 13. 2. 2025 18:43

Eaazy píše:Kdy kdysi? Od dob OneUI jsem nikdy žádnou notifikaci z Knoxu neviděl. A to asi na několika desítkách telefonů...
dřív se tomu říkalo experience a ještě dřív, ani nevím, možná vůbec nijak. Prostě android zmrzlina, želé fazole atp
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Shorty193 13. 2. 2025 19:11

renek1 píše:Jaký kdo a jestli, používáte magsafe příslušenství? Trochu si pohrávám s myšlenkou pořídit něco do auta, na stůl a třeba i powerbanku právě s magsafe.

Pouzivam sice malu s23 ale snad pomoze...
Case mam nejaky no name z ciny (liqid silicone)... za 5€ a nijak som nezistil rozdiel z uzivatelskeho hladiska proti original magsafe puzdru na Iphone ktory ma manzelka...

v kazdom aute mam toto a funguje to super:
https://www.sunnysoft.sk/z/504PCI-3259/ ... iezku.html

a powerbanku som kupil na vylety a moc sa nepouziva lebo telefon 1 cely narocny den vydrzi...
https://www.emos.sk/power-bank-emos-wi- ... w-wireless

naviac kazdu noc nabijam cez toto:
https://www.alza.sk/baseus-light-magnet ... 264820.htm
Shorty193
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 13. 2. 2025 19:12

aikoN píše:Já teda nějaký antivir neřeším ani u PC už spoustu let, v podstatě od té doby, co Microsoft integroval Defender do Windows a prostě to beru jako další systémovou službu.

Tak jak už renek trefně poznamenal, reálně stejně téměř každý pozná kulové, i kdyby výrobce pro klid posílal placebo aktualizace. Když něco bude stát za nic, tak se na to časem zkrátka přijde.

Upřímně? Já taky ne. A taky mám pouze defendra. Ale proto, že pravidelně mi tam vyleze informace o různých aktualizacích ;-)
Nevím, nechápu, proč tolik hájíte absenci informací, u špičkových telefonů, prostě to tam teď chybí a je to závažná chyba. Toť můj názor. Zřejmě jen civíte do svých telefonů a počítačů a zbytek zařídí ajťák..
Naposledy upravil Tondaa dne 13. 2. 2025 19:16, celkově upraveno 1
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod renek1 13. 2. 2025 19:13

Tondaa píše:
Eaazy píše:Kdy kdysi? Od dob OneUI jsem nikdy žádnou notifikaci z Knoxu neviděl. A to asi na několika desítkách telefonů...
dřív se tomu říkalo experience a ještě dřív, ani nevím, možná vůbec nijak. Prostě android zmrzlina, želé fazole atp

Samsung Experience bylo uživatelské rozhraní a software, který Samsung používal na svých zařízeních s Androidem mezi lety 2016 a 2018, konkrétně od Galaxy S7 do Galaxy S9. Bylo nástupcem TouchWiz, což bylo původní rozhraní Samsungu. A i v tomto systému se Knox aktualizoval stejně a tudíž bez vyskakovacích oznámení.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Ver. 13. 2. 2025 19:15

Spigen Ultra Hybrid MagFit NeoOne

Obrázek
Ver.
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 13. 2. 2025 19:23

Tondaa píše:Upřímně? Já taky ne. A taky mám pouze defendra. Ale proto, že pravidelně mi tam vyleze informace o různých aktualizacích ;-)
Nevím, nechápu, proč tolik hájíte absenci informací, u špičkových telefonů, prostě to tam teď chybí a je to závažná chyba. Toť můj názor. Zřejmě jen civíte do svých telefonů a počítačů a zbytek zařídí ajťák..

Já absenci těch notifikací nehájím, jen se zamýšlím nad tím, k čemu jsou reálně užitečné, kromě dobrého pocitu a vytváření iluze, že má uživatel něco pod kontrolou. Rozpitváváte snad někdy, co ty aktualizace reálně obsahují a jak kvalitní jsou? Třeba ve vztahu k tomu, jak daný výrobce drží krok a reaguje na aktuální hrozby?
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 13. 2. 2025 19:26

renek1 píše:
Tondaa píše:

Samsung Experience bylo uživatelské rozhraní a software, který Samsung používal na svých zařízeních s Androidem mezi lety 2016 a 2018, konkrétně od Galaxy S7 do Galaxy S9. Bylo nástupcem TouchWiz, což bylo původní rozhraní Samsungu. A i v tomto systému se Knox aktualizoval stejně a tudíž bez vyskakovacích oznámení.

A jo, touchwiz. No mě to rozhodně pravidelně informovalo. Ale co budu povídat expertům co bravurně růtujou a očůrávají různé regiony. Že? Teď se ti snažím vysmát. Předtím si mě křivě obvinil, tak teď se teda o to pokusím. :potichu
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod renek1 13. 2. 2025 19:27

Shorty193 píše:
renek1 píše:Jaký kdo a jestli, používáte magsafe příslušenství? Trochu si pohrávám s myšlenkou pořídit něco do auta, na stůl a třeba i powerbanku právě s magsafe.

Pouzivam sice malu s23 ale snad pomoze...
Case mam nejaky no name z ciny (liqid silicone)... za 5€ a nijak som nezistil rozdiel z uzivatelskeho hladiska proti original magsafe puzdru na Iphone ktory ma manzelka...

v kazdom aute mam toto a funguje to super:
https://www.sunnysoft.sk/z/504PCI-3259/ ... iezku.html

a powerbanku som kupil na vylety a moc sa nepouziva lebo telefon 1 cely narocny den vydrzi...
https://www.emos.sk/power-bank-emos-wi- ... w-wireless

naviac kazdu noc nabijam cez toto:
https://www.alza.sk/baseus-light-magnet ... 264820.htm

Dík, ale do auta bych asi taky bral nabíjecí a powerbanku, aby co nejmíň vadila čočce foťáku, což je asi celkem problém, jelikož jsem tak nějak projížděl nabídky na netu a kromě takového foto gripu s baterií žádné jiné moc nejsou.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Shorty193 13. 2. 2025 19:42

Renku:
emos ma práveže aj malé power banky.. táto nebola keď som ja kupoval...
https://www.emos.sk/power-bank-emos-wi- ... ess-cierny

a potrebuješ nabíjať v aute? lebo už len combo navigácia... zapnutý display... a QI nabíjanie zvyšujú teplotu a ak máš náhodou aj Wireless AA... tak to fakt kúri doslova...
Shorty193
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 13. 2. 2025 20:05

aikoN píše:Já absenci těch notifikací nehájím, jen se zamýšlím nad tím, k čemu jsou reálně užitečné, kromě dobrého pocitu a vytváření iluze, že má uživatel něco pod kontrolou. Rozpitváváte snad někdy, co ty aktualizace reálně obsahují a jak kvalitní jsou? Třeba ve vztahu k tomu, jak daný výrobce drží krok a reaguje na aktuální hrozby?

Já nevím z jaký si planety, ale v mým světě je to normální a nejsou to iluze o bezpečným přístupu na net. Si malý krůček od toho, aby si hlásal, že nepotřebuješ žádný potvrzení od banky atd. A u takovýho člověka, jak ses představil, bych se ani nedivil, kdyby si hned z druhý strany začal ječet, že přístup ke státní správě, datovka atd je hrozná tragédie kterou si může kde kdo přečíst. Od operátora až po číňana kterej v Moskvě vymyslel zlou aplikaci ICQ, že je jistě lepší nějaký telegram nebo americký wacap a další blbosti. Všem, kteří se chtějí o tomhle špičkovým telefonu něco dozvědět, se upřímně omlouvám. Já na tohle prostě reagovat musel, bych se sebou jinak nemohl žít.
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod aikoN 13. 2. 2025 20:37

V mém světě je normální, že si umím přiznat reálný stav věci a nedělám ze sebe znalého a uvědomělého na základě toho, že mi záleží na tom, jestli mi chodí oznámení o aktualizaci.

Jak dokážeš žít třeba s tím, že ti telefon neoznamuje, že musel na základě údajů z vnitřního oscilátoru operační paměti upravit časování samplovacího signálu datové sběrnice? Tobě je integrita tvých dat ukradená?
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 13. 2. 2025 20:59

Jako pánové sorry, ale uvědomujete si, že tady absolutně destruujete témata o Galaxy S25 a Galaxy S24? Vám to přijde k věcně diskutujícím diskutérům fér? Jako takového hnusu co tady na sebe plivete, to je opravdu k uzoufání. Jak smradi někde na písečku. Většina z vás tady bude ve věkové hranici 30+ a to už byste pánové měli mít nějaký rozum a snažit se věcně diskutovat. Napíšu to narovinu, kdyby bylo jen a jen na mě, tak tresty jen lítají!
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod orgáč 13. 2. 2025 21:07

Stačí rozdat schvalování příspěvků na nějakou dobu a vyléčí se to samo :D
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod Martinek282 13. 2. 2025 21:07

neviem prečo reagujete na toho paranoidného blázna - takých ľudí je najlepšie ignorovať
Martinek282
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tondaa 13. 2. 2025 21:19

To budu zřejmě já, protože mám rád přehled. Že vše funguje. Díky. Ještě jednou se omlouvám, všem lidem kteří se chtějí dozvědět něco o špičkovým telefonu. Moje drobná výčitka se dá samozřejmě řešit, kvalitních antivirů je docela dost. Jen sem trošku sám zmatenej, co lidí tady různě po fóru hlásají, že antivir na androidu je nesmysl. Fakt nechápu.

-- 13. 2. 2025 22:23 --

orgáč píše:Stačí rozdat schvalování příspěvků na nějakou dobu a vyléčí se to samo :D

Každej se nemůže dočkat, až bude moct ve svým volným čase číst tyhle naše kydy a přemýšlet, jestli to pustí do světa
Tondaa
BAN MM.cz

Předchozí stránkaDalší stránka