Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pepapepa1 14. 2. 2025 17:31

Super. Jeste jednou dik.
pepapepa1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod majkom 14. 2. 2025 17:33

Se zeptej gemini ne?:)
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 14. 2. 2025 18:07

Dnes jsem měl také problém s nabíjením, dojelo to na 94% a dál už se to nehlo...
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod angryman 14. 2. 2025 18:56

V předchozím telefonu jsem měl u Samsung zpráv různý zvuk pro každou SIM. Jde to nastavit i u Google zpráv? Vypadá to, že nastavení ve Zvuku upozornění to nereflektuje.
angryman
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 14. 2. 2025 19:08

pan_Lukas píše:Dnes jsem měl také problém s nabíjením, dojelo to na 94% a dál už se to nehlo...

Nemáš nastavenou základní ochranu baterie?
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 14. 2. 2025 19:55

peta809 píše:
pan_Lukas píše:Dnes jsem měl také problém s nabíjením, dojelo to na 94% a dál už se to nehlo...

Nemáš nastavenou základní ochranu baterie?

První 3 nabíjení jsme neměl, abych jí hezky ukázal kde je 20-100% s mírným přebitím (cca 15 minut), pak jsem zapínal základní, ale to s tím nemá spojitost, to by mělo dojet do 100% a pak klesnout na 95%, kdy se má opět začít dobíjet, leda že by tam byl nějaký bug a utnul to pred 95% :-)
Zde to dojelo na 94% a konec, čekal jsem třeba 20 minut a ani procento navíc.. a jestli myslíš, že to dojelo na 100% a zas kleslo to taky nemohlo nastat, nabíjel jsem cca z 20ti procent a šel se podívat cca po hodině. Kdyby to dojelo na 100% a kleslo na 95% tak se bavíme třeba o 4-5 hodinách
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod veptus 14. 2. 2025 20:02

Vyzkoušet jinou nabíječku.
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 14. 2. 2025 20:04

Nebo i kabel. Jak se ukázalo. Dost na tom záleží.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 14. 2. 2025 20:11

Ok, díky za tip.
Mám teda nabíječku original Samsung, ale je fakt, že první 3 nabíjení jsem použil jiný kábel a to od iPhone 16 Pro, dnes nějaký bílý tuším od tabletu, což je taky origo Samsung, ale jistý si nejsem... tak uvidíme, ty kabely mě nenapadly...
Nicméně první aktualizace řeší nějaký problém s nabíjením, což by mohlo být ono...
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod veptus 14. 2. 2025 21:13

S25_12.jpg

Samsung začal dodávat řadu Galaxy S25 na začátku tohoto měsíce, ale někteří první uživatelé zaznamenali problémy s výkonem fotoaparátu. Několik zpráv na Reddit a Samsung Community odhalilo problémy s pruhováním, které se vyskytuje u všech tří telefonů.

Zdá se, že problém není rozšířený, ale Samsung uvedl, že si je vědom „omezeného počtu případů“ a již nasadil opravu. Pravděpodobně se jedná o aktualizaci softwaru, která již dorazila do Koreje a chystá se rozšířit po celém světě.

Pruhování znamená viditelné nepřirozené pruhy v místech, kde by měly být plynulé barevné přechody. To je nejvíce patrné u fotografií v nočním režimu, kde je horizont za soumraku nebo úsvitu neobvykle vykreslen do vodorovných a svislých linií.

Uživatelé uvedli, že ostatní režimy fungují dobře, a zdůraznili, že telefony Samsung mají problémy s následným zpracováním fotografií s dlouhou expozicí. Může se jednat pouze o drobnou závadu a je uklidňující, že je tak rychle řešena.

Zdroj:
S25_11.jpg
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod kvido79 14. 2. 2025 22:44

Vyloženě to není k tématu, ale při přechodu z S24 na S25 se mi stalo, že se mi v Members ve výhodách neobjevil voucher, který jsem vyhrál když jsem měl S24. Myslel jsem, že Members je vázán na uživatele a nebo je to jinak? A kdyby někdo řešil origo Samsung fólii na S25 a měl z S24 tak jsou úplně stejné.
kvido79
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 14. 2. 2025 23:15

aikoN píše:Taky mi ten důraz na tloušťku přijde poněkud zvláštní, zejména když drtivá většina uživatelů stejně dá telefon do baňatého krytu.

A co, že ho daji do baňateho krytu, divne to označeni. Tak snad u tenšiho founu bude meně baňaty stejny typ krytu než kryt u baňateho founu.
Jinak benefity tenšiho founu jsou snad jasne nebo ne ?
Hned bych ho bral, ale je jasne, že to nebude zadara. Ale, už jen pohodlnějši manipulace a vkladani do ruznych kapes. Nebo nižši vaha takže pohodovějši uchyceni v ruznych držacich v autech pač ty těžke padla jako jsou Ultry a shaněni držaku je nadlidsky ukol.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 14. 2. 2025 23:18

Se sháněním drážku do auta jsem opravdu problém neměl. Například Aliexpress nebo Temu jich nabízí více než dost B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod aikoN 14. 2. 2025 23:30

No já chci nějaký, kde jej jen odložím poblíž USB konektoru pro připojení Android Auto, nechci jej v zorném poli a koukat na displej. Do teď jsem měl držák multimédií od Škodovky do držáku na nápoje, kde jsem do něj dal telefon konektorem nahoru a připojil do něj kabel. Ale S25U je na něj moc široká.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 14. 2. 2025 23:45

peta809 píše:Se sháněním drážku do auta jsem opravdu problém neměl. Například Aliexpress nebo Temu jich nabízí více než dost B)

No uchytit ultru někde do ventilace tak jedině jizda na klobouka a to neni muj styl. A přisavky nechci.
Naštěsti je dnes AA takže nehrotim to, ale řešim to pro připad, kdyby to nahodou bylo třeba.
Jinak mam připravene řešeni po mnoha pokusech takovym hulvatskym řešenim a to držakem na kolo. Ale samo u každeho auta je to jine.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka