Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
peta809 píše:No, musím říct, že Samsung velmi, opravdu výrazně pokročil v oblasti přenosu dat, aplikací a nastavení ze starého telefonu do nového. Jsem překvapen, že velká část aplikací se přenesla včetně dat a nastavení a to i těch aplikací, které nepocházející od Samsungu nebo Google. Opravdu velké překvapení. Tleskám. Taktéž musím pochválit i velkou část bank (mám jich osm), kdy přenos účtu mobile bankingu z appky do appky probíhal taktéž velmi snadno. Například pomocí QR kódů. Myslím, že jsme na dobré cestě k tomu, kdy to bude vše ještě automatizovanější, či celkově jinak jednodušší a rychlejší. Takže ano, chválím jak Samsung, tak i banky, kam se během pár let v oblasti zjednodušení přechodu ze starého telefonu na nový posunuly. Tleskám.
peta809 píše:No, musím říct, že Samsung velmi, opravdu výrazně pokročil v oblasti přenosu dat, aplikací a nastavení ze starého telefonu do nového.
King dave píše:Dnes mi konečně po nějaké době napsala Mobil pohotovost,že kryt React na S25 je připraven k vyzvednutí na prodejně. Nějak ale přemýšlím,zdá ho vzít. Už jsem z toho vystřízlivěl a kryt koupil jiný. Má někdo tento kryt? Je příjemný do ruky, neklouže, nežloutne časem? Je za poloviční cenu z akce,ale i tak váhám.
https://www.mp.cz/ochranny-kryt-react-s ... 5-p-269370
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků