Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod -Ondra- 18. 2. 2025 01:04

Dorazil už někomu omluvný kód na Buds3 Pro s 50% slevou?
Samsung Galaxy S23 Ultra 512Gb green
Samsung Galaxy S24 Ultra 1Tb Titanium Blue
Samsung Galaxy S25 Ultra 1Tb Titanium JetBlack
-Ondra-
Junior

Odeslat příspěvekod King dave 18. 2. 2025 07:36

pavlis42 píše:
King dave píše:Dnes mi konečně po nějaké době napsala Mobil pohotovost,že kryt React na S25 je připraven k vyzvednutí na prodejně. Nějak ale přemýšlím,zdá ho vzít. Už jsem z toho vystřízlivěl a kryt koupil jiný. Má někdo tento kryt? Je příjemný do ruky, neklouže, nežloutne časem? Je za poloviční cenu z akce,ale i tak váhám.
https://www.mp.cz/ochranny-kryt-react-s ... 5-p-269370

ja ho mam a pouzivam, boky jsou pogumovane a diky tomu to moc neklouze, zada trosku jo ale da se. za me docela fajn kryt. Oproti tomu originalu s poutkem. z S24 rady jsem ho mel rad na cesty a dovolene ale tady to domr... ma to hladke, pruhledne a umele boky no fuj teda :pozor

Díky za reakci. Nakonec ho brát nebudu. Kdyby měl někdo zájem,rád kryt přenechám. K vyzvednutí MP Olomouc do čtvrtka.
King dave
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 18. 2. 2025 08:47

peta809 píše:No, musím říct, že Samsung velmi, opravdu výrazně pokročil v oblasti přenosu dat, aplikací a nastavení ze starého telefonu do nového. Jsem překvapen, že velká část aplikací se přenesla včetně dat a nastavení a to i těch aplikací, které nepocházející od Samsungu nebo Google. Opravdu velké překvapení. Tleskám. Taktéž musím pochválit i velkou část bank (mám jich osm :D), kdy přenos účtu mobile bankingu z appky do appky probíhal taktéž velmi snadno. Například pomocí QR kódů. Myslím, že jsme na dobré cestě k tomu, kdy to bude vše ještě automatizovanější, či celkově jinak jednodušší a rychlejší. Takže ano, chválím jak Samsung, tak i banky, kam se během pár let v oblasti zjednodušení přechodu ze starého telefonu na nový posunuly. Tleskám.

Nechci ti kazit radost z dokonalého Samsungu, ale u mě proběhl přenos do Motoroly bez Smart switch úplně stejně, stejně jako zpátky do Samsungu se Smart switch. Z toho bych Samsung fakt nepodezříval, těch telefonů jsem po vánocích zprovozňoval víc a různých značek a všude se stejným výsledkem.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 18. 2. 2025 12:45

Poslední aktualizace je fakt z prosince? Na Fold6 už dorazila únorová...
Radek.Hulan
Junior

Odeslat příspěvekod jan.machalik 18. 2. 2025 12:48

Ano, stale z prosince. V predeslych dnech zacla distribuce update s aktualnejsim zabezpecenim, avsak zatim jen v Koreii pokud vim...
Galaxy Spica>Xperia X1>HTC Touch HD>Galaxy Ace>Galaxy S Advance>Galaxy S2>Galaxy S4>LG G3>LG G4>Honor 8>Huawei P10>P20>P20 Pro>P30 Pro>Galaxy S10+>S20+>Mi10T Pro>S21U>S22U>S23U>S24U->S25U
jan.machalik
Junior

Odeslat příspěvekod EtickyKodex 18. 2. 2025 13:36

Radek.Hulan píše:Poslední aktualizace je fakt z prosince? Na Fold6 už dorazila únorová...

Zatím je UPDATE pouze v Koreji s číslem sestavení S93xNKSU1AYB3, kde „x“ je pro každý ze tří telefonů jiná číslice.
V Koreji se jedná o 585,9 MB velký soubor ke stažení.
Aktualizace OTA přináší s sebou únorové bezpečnostní záplaty 2025, další opravy chyb a vylepšení výkonu.
EtickyKodex
Junior

Odeslat příspěvekod jjm64883 18. 2. 2025 13:38

Ano, všichni odvaření ze sedmi let softwarové podpory, ale už nikdo neřeší, jakou rychlostí a v jaké kvalitě budou ty updaty chodit. Za dva za tři roky už se bude zvyšovat jen číslo sestavení a všechny nové funkce budou jen pro novější modely, samozřejmě kvůli hardwarovým omezením, protože by pak Chcátsung krachl, kdyby lidi kupovali telefon jednou za sedm let, že jo.
jjm64883
Junior

Odeslat příspěvekod EtickyKodex 18. 2. 2025 14:06

Přesně tak.
Těch 7 let je jen marketing.
OK z důvodu bezpečnosti to budou záplatovat.
Ale co ladění a vylepšování.
Přitom jen fotoaparát by bylo potřeba ještě ladit už od S23U.
Asi těžko, když už teď nestíhají.
Navíc postupně s vyšším Android a UI se to bude ořezávat i o funkce.
Však už teď se někde psalo, že se i možná na S24U se nedostane: Now Brief.
Za 4 - 5 let napíší, že zařízení využívá nepodstatný okruh uživatelů a říznou to. No uvidíme.
Však už i např. Redmi Note 14 dostává 4 + 6.
A to je telefon od 4 500 Kč.
EtickyKodex
Junior

Odeslat příspěvekod dejvy 18. 2. 2025 14:11

V US už jede update
Přílohy
20250218_125932.jpg
US
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod EtickyKodex 18. 2. 2025 14:24

Tam to se asi jen u operátorů/a.
Na S24U tady byl leden až v únoru (Datum vydání : 2025-02-05) přitom v USA už během ledna.
EtickyKodex
Junior

Odeslat příspěvekod King dave 18. 2. 2025 15:21

Já aktualizaci netrpělivě vyhlížím. Mám dost problém s voláním, kdy protistrana mě po chvíli hovoru neslyší. Už jsem z toho docela otrávený. Zkoušel jsem kde co nastavit a bezúspěšně. Poslední řešení , reklamace.
King dave
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 18. 2. 2025 15:43

protistrana mě po chvíli hovoru neslyší.....
To je samsung AI, ked usudi, ze hovoris pre protistranu nepodstatne veci :-)
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod King dave 18. 2. 2025 15:55

tululumko píše:protistrana mě po chvíli hovoru neslyší.....

Samsung AI mám vypnuté od začátku. Zkoušel jsem ho i zapnout a žádná změna. Někdy se třeba zadaří,po restartu telefonu celý hovor uskutečnit,ale to jen výjimečně. Naštěstí mám druhý foun s aktivním číslem. Jenže,to není řešení.
King dave
Junior

Odeslat příspěvekod HUN73R 18. 2. 2025 16:02

V Číně už je tuším AYB4, tak čekám co přijde k nám a kdy. Osobně tedy nemám problém s hovory, displejem, foťáky ani nabíjením, ale je mi jasné, že některé kusy mají s výše zmíněným problém.
HUN73R
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod renek1 18. 2. 2025 17:29

King dave píše:
tululumko píše:protistrana mě po chvíli hovoru neslyší.....

Samsung AI mám vypnuté od začátku. Zkoušel jsem ho i zapnout a žádná změna. Někdy se třeba zadaří,po restartu telefonu celý hovor uskutečnit,ale to jen výjimečně. Naštěstí mám druhý foun s aktivním číslem. Jenže,to není řešení.

On chtěl být vtipný.
Prostě doufej, že to aktualizace vyřeší, jinak je to na reklamaci. Jelikož pokud to není globální problém, aktualizace většinou nic neřeší.

Jinak se chci zeptat, pokud také používáte na nahrávání hovorů Cube ACR, jak jste spokojení. Já musím konstatovat, že nahrává ještě lépe než na předchozím S24U. I ve velkém okolním hluku jsou obě strany slyšet naprosto zřetelně.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka