Vynechal bych to množné číslo.
Nic takového (o pádu) jsem nepsal.
A sám jsi tady dával video S25U na porovnání s jinými značkami.
Tak se tedy držme raději tématu řady S25 a vynechme ty strkanice tady.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
EtickyKodex píše:Ale no tak pánové.
Já měl mnoho různých značek a po SW stránce jsem problém nikdy neměl.
Ta China se dere a Samsung bude muset přidat v něčem krok.
Popíši to názvy recenzí:
- OnePlus 13 je excelentně vyvážená vlajka za slušný peníz.
- S25 Ultra dobře vybroušený diamant - test krále Androidu
Ty stroje si v podstatě nemají co vyčítat.aikoN píše:Jak je to na OnePlus, funguje jejich ekvivalent S-penu i s magsafe příslušenstvím?
No jasně paráda a je tam i Bluetooth kiš kišrenek1 píše:Někde se tu mluvilo o výhodě větší kapacity baterie u jiných čínských telefonů (5000 vs 6000mAh). Kde je ta výhoda, nebo mi něco uniklo? To není jediný porovnání
https://www.youtube.com/watch?v=Whlk9tlMcKc
Ano tam to China musí ještě poladit. Dohání to zatím rychlostí nabíjení (někde to je fakt o dost 100W vs 45W), zmíněnou kapacitou a teď i křemíko-uhlíkovými bateriemi.
Jsem zvědav jak se s výdrží poperou teď u Xiaomi 15 Ultra.
Eaazy píše:China nic ladit nebude - těch 6000mAh tam není proto, aby měli oproti 5000mAh vlajkám o 20% vyšší výdrž. Taková kapacita mi umožňuje "odrbat" optimalizaci SW, bez dopadu na výdrž a především to vypadá dobře v tabulkách parametrů. Číňan na parametry prostě slyší...
Xiaomi 15U nebude výjimkou - loňská 14U byla s 5000mAh naprosto tragická, ohledně výdrže. Letos dostane čínská verze 6000mAh a globální jen 5500mAh. Takže očekávám výdrž na úrovni podobně očesaného Honoru Magic6 Pro.
Eaazy píše:China nic ladit nebude - těch 6000mAh tam není proto, aby měli oproti 5000mAh vlajkám o 20% vyšší výdrž. Taková kapacita mi umožňuje "odrbat" optimalizaci SW, bez dopadu na výdrž a především to vypadá dobře v tabulkách parametrů. Číňan na parametry prostě slyší...
Xiaomi 15U nebude výjimkou - loňská 14U byla s 5000mAh naprosto tragická, ohledně výdrže. Letos dostane čínská verze 6000mAh a globální jen 5500mAh. Takže očekávám výdrž na úrovni podobně očesaného Honoru Magic6 Pro.
renek1 píše:Tak u S26U se už spekuluje o větší kapacitě 5500mAh - 6000mAh, tak uvidíme.
renek1 píše:Bylo by opravdu zajímavé, pokud by Samsung použil stejnou 6000mAh baterii vidět tu vydrž.
Ne u všech výrobců znamená větší kapacita delší vydrž oproti konkurenci s nižší kapacitou.
Deawon píše:Rozdíl ve výdrži S25U a S24U může být také kvůli A15 a One UI 7. Nový systém by měl být vyladěnější a zvýšit tak výkon i výdrž. Tedy pokud to soudruzi na řadu S24 neodfláknou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků