Četl jsem, že EDGE bude mít rám hliníkový a zadní strana nebude skleněná.
Nebude ani plastová. Místo toho bude keramická, "pro lepší trvanlivost".
Tedy spíše kvůli váze keramiky to bude sklo napuštěné keramickými částmi uvnitř.
hurec píše:Pro mě nejvíc nepochopitelný model.
Pokud by byla cena na úrovni nového iPhone 16e tak věřím, že to míří do firem, úřadů a institucí...
Ale při té "předpokládané ceně" (mezi Plus a Ultra) to tipuji, že to spíše Samsung míří na business třídu a manažery.
pan_Lukas píše:Jinak některé propočty, výpočty a pokusy už mi taky přijdou přehnané, to lidi nemají fakt co na práci? Chci aby byl telefon spolehlivý, hezky fotil a reagoval svižně, rychle, ale jako měřit různý nabíječky jestli jedna nabije za 51 minut a druhá za 53 minut a pořád to s něčím srovnávat to už je skoro na doktora

Tak se podívej na některé weby, kde měří kde co. Jak dlouho vydrží volání, procházení webu, video, hraní.
Nebo někde měří průměrnou hlasitost reproduktorů v LUFS.
Však to nikdo číst nemusí - zmáčkne return a jede dál.
"Náhodou, ve škole na tom hrajem bezva hry; Zmáčkni return a jeď dál"
https://www.youtube.com/watch?v=MeBXRp6t1WM&t=31sAle v poho neřešme to už.
jarešek píše:Je legrační jak se tady skupina Scamsung makaků vedena hlavním makakem Renkem utvrzuje v tom, že Scamsung byla jejich nejlepší životní investice, tedy alespoň do vydáni Scamsungu S26. To je tak, když makak z montovny s 35k hrubého si vezme na foun úvěr u Providentu, pak musí i kdyby nechtěl tady psát bludy.
Já vám socky rozumím, ale buďte méně agresivní a expresivní. Ono jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá.
Hahaha... to jsi dnes rozřízl jak je to sepsané