Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod miromen4 22. 2. 2025 12:40

U jakeho telefonu ?
Co mam zkušenost s vicero founy tak při dratovem nabijeni a součastně spuštěne navi s přehřivanim nikdy problem nebyl.
To určitě vice hřeje ten bezdrat byť ne tak, aby byl problem s přehřivanim.
A třeba knk S7 Edge hřal znatelně vice co si pamatuji jak S23U.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 22. 2. 2025 12:59

jarešek píše:Je legrační jak se tady skupina Scamsung makaků vedena hlavním makakem Renkem utvrzuje v tom, že Scamsung byla jejich nejlepší životní investice, tedy alespoň do vydáni Scamsungu S26. To je tak, když makak z montovny s 35k hrubého si vezme na foun úvěr u Providentu, pak musí i kdyby nechtěl tady psát bludy.
Já vám socky rozumím, ale buďte méně agresivní a expresivní. Ono jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá.

Telefon není investice - je to spotřební zboží. Kdo tady je, dle vás, "makak s 35k hrubého", který si telefony bere na úvěr? Prostě mám peníze, které jsou zbytné, tak koupím.

Ps: je milé jak vyzýváte k menší agresivitě a expresivitě - a tuto výzvu uvozujete výrazem "já vám socky rozumím"...
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 22. 2. 2025 13:29

miromen4 píše:U jakeho telefonu ?
Co mam zkušenost s vicero founy tak při dratovem nabijeni a součastně spuštěne navi s přehřivanim nikdy problem nebyl.
To určitě vice hřeje ten bezdrat byť ne tak, aby byl problem s přehřivanim.
A třeba knk S7 Edge hřal znatelně vice co si pamatuji jak S23U.

já měl problém s přehříváním u Samsungu (S23, brácha S22+) ale problém bych viděl u auta. Bylo nějak vybíravé...

-- 22. 2. 2025 12:30 --

dejvy píše:
aikoN píše:..... Odkládací přihrádka s indukčním nabíjením si ale bohužel nerozumí s S25U, takže se mobil akorát silně zahřívá a nenabíjí. Stejně tak to ve stejném autě bylo s S24U.... :hm

VW? :-))
Dzejn Dočk
Poslední varování

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 22. 2. 2025 13:34

Já měl malou S23 a S24, teď mám S25 a dle mého výdrž zatím nejlepší. Jak tu někdo píše něco o tragické výdrži, tak se asi musí jednat o nějaký špatný kus. Při mém používání mám spotřebu cca 50%/den, takže nabiji třeba v neděli večer a úplně v pohodě vydrží do úterý do podvečera. SOT tak 2h - 2,5h denně, jinak žádný omezení, připojený auto a hodinky.
Jediný co, tak přes noc se pustí asi na 5h mód letadlo. U iphone 16 Pro jsem na tem byl cca podobně.

Jinak některé propočty, výpočty a pokusy už mi taky přijdou přehnané, to lidi nemají fakt co na práci? Chci aby byl telefon spolehlivý, hezky fotil a reagoval svižně, rychle, ale jako měřit různý nabíječky jestli jedna nabije za 51 minut a druhá za 53 minut a pořád to s něčím srovnávat to už je skoro na doktora :-D neřekl bych půl slova, kdyby ten telefon vydržel nabitý 2 hodiny, ale jeden den dá v pohodě a pak je mi přeci jedno jestli nabíjím 53 minut nebo 62 :-) nebo jako člověk když má tel na nabíječcea nemáho v ruce tak je to problém? To je taky k vyhledání doktora. Hodina je podle mě dobrá hodnota, co si budem... dřív (a není to tak dlouho) jsme nabíjeli 4h a nikdo to tolik neřešil.
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aikoN 22. 2. 2025 13:59

No, asi proto, že je to pro daného člověka třeba koníček. Ty asi taky nějaké máš, ne? Omezuješ se u nich jen na to, co zajímá šedý průměr společnosti, kterému je daná věc vesměs ukradená?
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 22. 2. 2025 14:10

Tak já mám mobilní telefony jako koníček (vlajky teda), zkoumám kde co, měním je párkrát do roka, ale něco uz mi přijde za hranou. Ale asi to je tím, ze jsem překročil 40 a začíná ve mně umírat geek :-D
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dejvy 22. 2. 2025 14:14

Dzejn Dočk píše:
-- 22. 2. 2025 12:30 --

dejvy píše:
aikoN píše:..... Odkládací přihrádka s indukčním nabíjením si ale bohužel nerozumí s S25U, takže se mobil akorát silně zahřívá a nenabíjí. Stejně tak to ve stejném autě bylo s S24U.... :hm

Jj :-)

-- 22. 2. 2025 13:25 --

Jinak nemám potřebu se tady před nikým obhajovat. I když jsem překročil 50, tak jsem fanda do mobilních technologií a rád sdílím s ostatními různé zkušenosti a pokrok ve vývoji. Někoho zajímá hlavně barva mobilu, kryt, někdo jde víc do hloubky. Nevidím v tom nic špatného diskutovat o tom zrovna na tomto fóru. Různé osobní výkřiky a doporučování doktora tady nikoho neobohatí...
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 22. 2. 2025 14:53

Jo to je asi fakt... asi mi podstatnější přijdou jiné věci a někomu zas třeba rychlost nabíjení ve vteřinách či aktuální odběr...
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod standavfr 22. 2. 2025 15:11

Jelikož je tohle fórum o telefonech a rychlost nabíjení a výdrž na nabití je dost podstatný údaj tak se to tu holt řeší.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hurec 22. 2. 2025 15:17

Pro mě nejvíc nepochopitelný model.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod standavfr 22. 2. 2025 15:30

Jestli je podle některých plusko zbytečnost, tak mě nenapadá, co je edge. Kdyby peníze na vývoj tohoto radši vrazili do inovací.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 22. 2. 2025 15:52

dejvy píše:
Dzejn Dočk píše:

Jj :-)

-- 22. 2. 2025 13:25 --

Jinak nemám potřebu se tady před nikým obhajovat. I když jsem překročil 50, tak jsem fanda do mobilních technologií a rád sdílím s ostatními různé zkušenosti a pokrok ve vývoji. Někoho zajímá hlavně barva mobilu, kryt, někdo jde víc do hloubky. Nevidím v tom nic špatného diskutovat o tom zrovna na tomto fóru. Různé osobní výkřiky a doporučování doktora tady nikoho neobohatí...

1.
Tak se mi to zase potvrdilo. VW si prostě se Samsungem nějak často nerozumí...
Ještě jsem se setkal s problémem Tesla S + Samsung.

U mně byl problém s Pašíkem B8. Taky dost často výpadky ovládání přes telefon...

2.Mám to podobně. Nějak nechápu proč tu někteří mají potřebu útočit nebo někoho posílat k doktorovi, když máš jiný názor či jiný zájem než jejich. Kde se tu vzala móda "pokud je to jinak než to mám já, jsi harant nebo nemocný" bohatě by stačilo kdyby to přešli a mlčeli...
Dzejn Dočk
Poslední varování

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 22. 2. 2025 17:28

Já to ale nemyslel nijak zle, ani jsem na nikoho neutočil, to byla spíš nadsázka, doufám, ze to tak pochopila většina lidí....
Spíš jsem chtěl jen od někoho vysvětlit, jaký je za tím důvod nebo kdo řeší každou minutu u nabíjení, před 10 lety bych to pochopil, ale dnes v čem je to tak zásadní jestli se telefon nabije za 55 minut nebo za 58 minut? Jaké povolání nebo situace existují, abych toto zkoumal na minuty, porovnával a podle toho třeba i kupoval telefon?
Díky případně za info.

O výdrži jsem nic nepsal, na tu taky koukám a zkoumám ;-)
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod EtickyKodex 22. 2. 2025 17:35

dejvy píše:S25 Edge
https://youtu.be/8I6XJPnji3o

Četl jsem, že EDGE bude mít rám hliníkový a zadní strana nebude skleněná.
Nebude ani plastová. Místo toho bude keramická, "pro lepší trvanlivost".
Tedy spíše kvůli váze keramiky to bude sklo napuštěné keramickými částmi uvnitř.

hurec píše:Pro mě nejvíc nepochopitelný model.

Pokud by byla cena na úrovni nového iPhone 16e tak věřím, že to míří do firem, úřadů a institucí...
Ale při té "předpokládané ceně" (mezi Plus a Ultra) to tipuji, že to spíše Samsung míří na business třídu a manažery.

pan_Lukas píše:Jinak některé propočty, výpočty a pokusy už mi taky přijdou přehnané, to lidi nemají fakt co na práci? Chci aby byl telefon spolehlivý, hezky fotil a reagoval svižně, rychle, ale jako měřit různý nabíječky jestli jedna nabije za 51 minut a druhá za 53 minut a pořád to s něčím srovnávat to už je skoro na doktora :-D

Tak se podívej na některé weby, kde měří kde co. Jak dlouho vydrží volání, procházení webu, video, hraní.
Nebo někde měří průměrnou hlasitost reproduktorů v LUFS.
Však to nikdo číst nemusí - zmáčkne return a jede dál.
"Náhodou, ve škole na tom hrajem bezva hry; Zmáčkni return a jeď dál"
https://www.youtube.com/watch?v=MeBXRp6t1WM&t=31s
Ale v poho neřešme to už.

jarešek píše:Je legrační jak se tady skupina Scamsung makaků vedena hlavním makakem Renkem utvrzuje v tom, že Scamsung byla jejich nejlepší životní investice, tedy alespoň do vydáni Scamsungu S26. To je tak, když makak z montovny s 35k hrubého si vezme na foun úvěr u Providentu, pak musí i kdyby nechtěl tady psát bludy.
Já vám socky rozumím, ale buďte méně agresivní a expresivní. Ono jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá.

Hahaha... to jsi dnes rozřízl jak je to sepsané :-D
EtickyKodex
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka