Dzejn Dočk píše:Shorty193 píše:S nižšou váhou máš pravdu.. som skôr myslel menšiu veľkosť... ale keď odpovedáš na 4 stranky diskusie tak sa to občas stane že sa vyjadrím nepresne...
a len tak pre srandu Xiaomi aj Vivo majú rýchle nabíjanie už kus dlhšie ako posledný rok... keď tak je tam nárast pre zlepšenie parametrov fotomodulov..
posledný krát ti napíšem ako aj pre náhodných čitateľov... globálne Samsung nemá problém s výdržou na jedno nabitie ani rýchlosťou nabíjania aj keď sa isto nájdu jedinci ktorí považujú aktuálny stav za nedostačujúci...
je to asi ako kúpiť si autobus na dochádzanie do práce sam... ano... občas môžem zviesť 45 kolegov... ale to si viem objadnat aj 10 taxíkov keď je to nutné...
Oba obecně rostou. Celkově Čína. Dělat závěry, že to je kvůli foto mi přijde odvážné. Prostě to nevíme. Můžeme se max. Domnívat ale nemá to výpovědní hodnotu.
1. Nikdy jsem nepsal, že má Samsungu problém s výdrží
2. Jen říkám, že Samsung kór ULTRA by měl mít rychlejší nabíjení. Můj názor. Jestli s tím má někdo problém či nemá, to nehodnotím. To co píšeš je jen tvůj osobní názor který není podložený fakty. Máš je? Dodej je.
Příklad s autobusem je totální nesmysl.
Autobus je větší než auto, má větší spotřebu, nemůže do podzemek, nezaparkujes ho u bytu atd.
Mobil s rychlým i s pomalým nabíjením je v principu stejný.
Vhodné přirovnáním jé výkon motoru. Samsung, Apple což Pixel máj prostě 80kw, ultra třeba 100kW. Jistě, žít se s tím dá. Do města stačí, na dovolenku dojedeš. Lepší je mít 200kw. Do města ti stačí, na dovolenou máš rezervu a můžeš předjet kdy potřebuješ. Je to prostě lepší
Pokud nemám problém s výdrží, nedostanu se do situace, kdy bych opravdu rychlé nabíjení potřeboval. A jelikož jej nevyužiju, nemám s ním zkušenosti, tak jej nepotřebuju. To neznamená, že to tam nemá/nemusí být. Ale pak je otázka, jestli již současné hodnoty, nejsou dostatečné - za 15min. cca 40-45%, resp. za 30min. 70-75%. Zřejmě pro spoustu lidí ano. P9P XL je na tom podobně, akorát hodně zpomaluje v závěru. Apple je tragédie.
Pokud ale mám priority jinde, tak se i mohu poohlédnout jinde.