Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod veptus 6. 2. 2025 19:18

https://youtu.be/MivFjQOXQCM
Test pádu Samsung Galaxy S25 Ultra

Na to se špatně dívá :D

Ps. Jo a má tam aktualizaci systému 8-D
Naposledy upravil veptus dne 6. 2. 2025 19:26, celkově upraveno 4
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 6. 2. 2025 19:21

Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod bastien 6. 2. 2025 19:27

Renku, můžeš mi napsat, kolik procent baterky ti sežere hodina rozsvíceného displeje? Mě to bere cca 10% za hodinu na chromu. Někdy i o málo víc. Nabíjel jsem dnes podruhé. Když byla S24 nová, byla na tom lépe než S25. Už jsem zvažoval vrácení, ale kámošovi malá taky žere víc, než čekal. Jsme na tom podobně Takže to asi vadným kusem nebude. Instalaci mám čistou bez přenosu dat. Přes noc mi to spotřebovalo 3% za 10 hodin, což je dobrý výsledek. Tak nevím, proč to tolik bere při používání.
Naposledy upravil bastien dne 6. 2. 2025 19:32, celkově upraveno 1
bastien
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 6. 2. 2025 19:29

Kabel je na 3A
dole Info o vyrobku, potom vpravo klik na Dobre vediet
Len som navrhol, pri pouziti jedneho portu 45W, pri pouziti oboch ide na 2x22W
Pre 15v je 3A kabel na hrane, neviem ci samsung zoberie aj 20V, ktore tato nabijacka da, tam by potom kabel bol v pohode
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 6. 2. 2025 19:32

Odolnost - dobré výsledky v obou případech.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 6. 2. 2025 19:37

bastien píše:Renku, můžeš mi napsat, kolik procent baterky ti sežere hodina rozsvíceného displeje? Mě to bere cca 10% za hodinu na chromu. Někdy i o málo víc. Nabíjel jsem dnes podruhé. Když byla S24 nová, byla na tom lépe než S25. Už jsem zvažoval vrácení, ale kámošovi malá taky žere víc, než čekal. Jsme na tom podobně Takže to asi vadným kusem nebude. Instalaci mám čistou bez přenosu dat. Přes noc mi to spotřebovalo 3% za 10 hodin, což je dobrý výsledek. Tak nevím, proč to tolik bere při používání.

Spotřeba baterie se může lišit podle jasu, nastavení a aplikací, které běží na pozadí. Při běžném prohlížení webu mi to vychází zhruba podobně, ale záleží na konkrétním využití.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 6. 2. 2025 19:41

tululumko píše:Kabel je na 3A
dole Info o vyrobku, potom vpravo klik na Dobre vediet
Len som navrhol, pri pouziti jedneho portu 45W, pri pouziti oboch ide na 2x22W
Pre 15v je 3A kabel na hrane, neviem ci samsung zoberie aj 20V, ktore tato nabijacka da, tam by potom kabel bol v pohode

Jak jsem se sám přesvědčil tak Samsung nabíjí pouze 9V, žil jsem v omylu, že umí 15V. Neumí. Takže 5A kabel je nutnost a i když je na štítku nabíječky 3A do 9V, tak ve skutečnosti ta Motorola dá 5A a 4511 Samsung 45W kolem 4,5A.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hurec 6. 2. 2025 19:41

Souhlas. Nejvíc se pozná, zda jsi na WiFi,4G,5G. Dual SIM, bluetooth hodinky, sluchátka. A jak vysoký máš jas atd atd....
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod renek1 6. 2. 2025 19:44

Jo, každý má své využití, a já to hodnotím ze svého pohledu, tak jak jsem zvyklý ho používat.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 6. 2. 2025 19:55

Já jsem dnes vyrazil do práce se 100%, z práce jsem vyjížděl se 75% a domů jsem přijel zase se 100% (telefon propojen s autem pro Android Auto). Takže v podstatě doma nabíječku ani nepotřebuju.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod bastien 6. 2. 2025 19:55

No jasně, každý to hodnotí dle svého používání. Já to hodnotím, když jsem doma na WiFi s automatickým jasem v místnosti bez přímého slunce. No prostě si zvyknu, budu nabíjet co den resp. den a půl. Jen mě to překvapilo, že výdrž nové S24 byla o něco lepší. Jinak jsem s tlf spokojený.
bastien
Junior

Odeslat příspěvekod andrejo777 6. 2. 2025 20:06

Ohladom tych padov...
Nakolko je teraz telefon odolny, kazdy by mal pouzivat bez krytu a potom take "otlcene" im davat o rok do vykupu... Tomu by potom ich ceny odpovedali a nie, ze co tu citam, za kolko sa predavaju-odkupuju v stave noveho kusu po stranke vzhladu.
andrejo777
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 6. 2. 2025 20:13

Jo, já s S25U právě v rámci vyšší odolnosti jedu po dlouhé době bez krytu a skla. Počáteční nejistota z mírně klouzavějšího povrchu a z toho plynoucí nervozita při manipulaci už je po dvou dnech pryč a teď už jen užívání tenkých rámečků a antireflexní vrstvy :-)
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 6. 2. 2025 20:15

aikoN píše:Odolnost - dobré výsledky v obou případech.

Tenhle test asi někoho štval a viděl v něm příležitost :mrgreen:
https://youtube.com/shorts/jElDf1-YAXc? ... 5DCaWCoF9f
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 6. 2. 2025 20:17

:D

Jinak, ještě jsem zapomněl dodat, že ani po těch dvou dnech není ten telefon upatlaný, a to jsem jej ani jednou neutíral.
aikoN
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka