Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Eddward 8. 2. 2025 00:55

Robil som presun, ako teoreticky problem to byt moze, ale nic konkretne to nehovori. Kazdy taky problem ma zvycajne riesenie v resetovani aplikacii, cim sa hodi apka do zakladneho nastavenia ako pri cistej instalacii. Neviem ale co by som pri widgetoch mohol urobit, okrem toho ze som resetol apku Pocasie a aj tak to nepomohlo.
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S25 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 15
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod andrejo777 8. 2. 2025 01:11

A mas nieco nainstalovane s Good lock? Mozno toho by som sa este zbavil.
andrejo777
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 8. 2. 2025 07:59

orgáč píše:Ultra má vždy navíc jednu vrstvu v displayi na podporu Spenu. Je to HW záležitost a ne SW ;)

Tohle mi naprosto uteklo, je nejvyšší čas si s tím pohrát a prozkoumat. Díky

Jo a funguje vám galaxy enhance-x? Appka ze zálohy nefunguje, nejde aktualizovat a když ji smažu, tak ji ani v Galaxy store nenajdu. Přitom sem četl, že pro oneui7 získala vylepšení.
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod jan.machalik 8. 2. 2025 08:48

jan.machalik píše:Předpokládam, že přijde aktualizace. Gemini neumí ty složitější příkazy zatím. Jen si s tebou povídá. Funguje někomu příkaz Hey Google? Mě ne. Jen se rozbila zelená tečka, ale Google se neotevře

Odpovím si sám. S češtinou se Gemini na příkaz Hey Google prostě neotevře. Když přepnu do en, funguje to. Jak je to tedy s tou slíbenou aktualizaci, má někdo info?
jan.machalik
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 8. 2. 2025 09:25

Však to tam při změně jazyka píšou, že příkaz v čestině nefunguje. Měl by jít někde zapnout příkaz ok Google, ale nabídka, která je v návodu na google help v nastavení Gemini není.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jan.machalik 8. 2. 2025 09:34

Jak jsem psal, ok Google funguje jak s gemini tak bez ní, ale jen v EN. Dá se přepnout zda chceš používat gemini nebo jen ok Google..
jan.machalik
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 8. 2. 2025 09:36

Ne, psal jsi hey google. A jinak, na tyhle věci se můžeš ptát Gemini...
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jan.machalik 8. 2. 2025 09:43

A není to náhodou jedno? :)
jan.machalik
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 8. 2. 2025 09:54

A nepíše se náhodou v kartě při aktivaci, že to češtinu nepodporuje?
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jan.machalik 8. 2. 2025 10:13

Toho jsem si všiml teď.. Ale taky se píše, že od 7.2. má být podpora češtiny...
jan.machalik
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 8. 2. 2025 10:37

Cca 2 dny si hraji s malou S25 a musím říci, že super a zážitek s používání je lepší než na S23 nebo S24, i ta tenkost jde znát.
Konečně se také dají poladit trošku víc předvolené filtry u fotek a snad ani nebudu muset stahovat z obchodu :-) další update (konečně), že se dá na ploše vytvořit velká složka a místo 2x2 mám na stejném místě 8 aplikací.
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod standavfr 8. 2. 2025 10:51

jan.machalik píše:Toho jsem si všiml teď.. Ale taky se píše, že od 7.2. má být podpora češtiny...

Tady se toho píše.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zodac32 8. 2. 2025 11:40

me se nechce ani verit, ze mysli vazne to trideni v menu, kdy si muzu zvolit abecedni poradi, ale to funguje jenom pri scroolovacim menu nahoru/dolu (seznam). Tim padem nelze z toho menu vyjet swipenutim nahoru, abych byl zase na domovske plose. Kdyz to dam na bocni prohlizeni, tak swipe samozrejme funguje, ale NELZE seradit ikony dle abecedy ani pres to "super" uklizeni stranky.

Delam neco spatne, pripadne neumim tu moznost najit? Vyhnout bych se chtel alternativnimu launcheru, tak asi pres podporu? Netusite kde zadat tiket at to pridaji, pripadne jestli to uz nekdo neresi, me to pripada jako zakladni vec.
zodac32
Junior

Odeslat příspěvekod Eddward 8. 2. 2025 11:48

Vyjde z toho gestom alebo tlacidlom spät, alebo domov, pripadne spustenim apky ktoru hladas, alebo vyskrolovanim uplne hore. Je viac moznosti - swipe hore jedine nefunguje v tomto rezime.

-- 8. 2. 2025 11:49 --

andrejo777 píše:A mas nieco nainstalovane s Good lock? Mozno toho by som sa este zbavil.

S Good Lockom som sa hral, vsetko som vypol, ja som aj komplet resetoval stock One UI launcher, aby bol cisty ako z vyroby, nepomohlo nic.
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S25 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 15
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod Karel2 8. 2. 2025 12:13

V S23U jsem mel v navigacnim panelu gesta potazeni, variantu 3 spodnich, tady jde jen jedna a dve bocni, coz moc nefunguje. Pokud se daji tlacitka, tak ta ubiraji zbytecne misto. Nevite nekdo jak to upravit na ta 3 spodni?
S25 Ultra
Karel2
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka