dwxx
Pokud chceš panel jako byl na předchozím, tak jde nastavit když ho stáhneš, klepneš na ikonu tužky vpravo nahoře a pak vlevo nahoře na Nastavení panelu a vybereš Společně.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
dwxx píše:Dneska jsem se pustil do přenosu dat z S23 na S25 a musím říct, že si budu muset hodně zvykat minimálně na panel rychlého nastavení.
Ale to hlavní co bych potřeboval zjistit je, jestli někdo nepoužíváte AodNotify, tak jestli taky nemáte možnost nastavit klepnutím zobrazíte. Ta volba na S25 úplně chybí. Na S23 od začátku funguje bezvadně a je to pro mě docela nemilé zjištění. Případně jestli nemáte někdo jinou appku, která by dokázala nastavit AOD tak, jak jsem ho měl doteď. Tedy že AOD byl nastavený na klepnutím zobrazit a jakmile přišla notifikace z appky, která měla povolení u AodNotify, tak se AOD přenastavit a byl zobrazen až než jsem tu notifikaci odstranil. Uvítám každý tip. (verze appky na obou stejná 6.05)
stresik píše:Ahoj.
Potřeboval bych na S25 Ultra nastavit rozložení domovské obrazovky 4x5.
V nastavení domovské obrazovky mám ale pouze možnost 4x6 a 5x6.
V Good Lock už modul Home UP nemám.
Můžu vás poprosit o radu?
Díky moc
renek1 píše:Je vidět, co člověk to jiný názor a vkus. Myslím, že pár stránek dozadu tu někdo psal, že právě ta modrá působí dost lacině a že snad i uvažuje ji vrátit.
Osobně vzhledově mi přijdou mimo ultry stejný jako řada S24.
Pohrávám si s myšlenkou do rodiny malou S25 ještě pořídit.
Eaazy píše:renek1 píše:Je vidět, co člověk to jiný názor a vkus. Myslím, že pár stránek dozadu tu někdo psal, že právě ta modrá působí dost lacině a že snad i uvažuje ji vrátit.
Doporučuji. Měl jsem jako záložní malou S23 a teď jsem za pár korun měnil na S25. Obrovské osvěžení vzít si do ruky takový drobný mobil!
Eaazy píše:renek1 píše:Je vidět, co člověk to jiný názor a vkus. Myslím, že pár stránek dozadu tu někdo psal, že právě ta modrá působí dost lacině a že snad i uvažuje ji vrátit.
Doporučuji. Měl jsem jako záložní malou S23 a teď jsem za pár korun měnil na S25. Obrovské osvěžení vzít si do ruky takový drobný mobil!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků