Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod renek1 12. 2. 2025 20:17

dwxx
Pokud chceš panel jako byl na předchozím, tak jde nastavit když ho stáhneš, klepneš na ikonu tužky vpravo nahoře a pak vlevo nahoře na Nastavení panelu a vybereš Společně.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 12. 2. 2025 21:03

dwxx píše:Dneska jsem se pustil do přenosu dat z S23 na S25 a musím říct, že si budu muset hodně zvykat minimálně na panel rychlého nastavení. :O
Ale to hlavní co bych potřeboval zjistit je, jestli někdo nepoužíváte AodNotify, tak jestli taky nemáte možnost nastavit klepnutím zobrazíte. Ta volba na S25 úplně chybí. Na S23 od začátku funguje bezvadně a je to pro mě docela nemilé zjištění. Případně jestli nemáte někdo jinou appku, která by dokázala nastavit AOD tak, jak jsem ho měl doteď. Tedy že AOD byl nastavený na klepnutím zobrazit a jakmile přišla notifikace z appky, která měla povolení u AodNotify, tak se AOD přenastavit a byl zobrazen až než jsem tu notifikaci odstranil. Uvítám každý tip. (verze appky na obou stejná 6.05)

Pokud AoD Notify tuto funkci nemá tak předpokládám, že bude teprve dodělána pro OneUI7. Protože základní nastavení Samsungu tuto možnost umožňuje.

Osobně doporučuji volbu automaticky, kdy se mění jas, AoD se umí v kapse/tmavém prostředí vypnout, případně se vypíná po vzdálení se od telefonu, nebo po nějaké době nečinnosti. Plus dá kombinovat s rutinami...
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 13. 2. 2025 00:36

Dnes jsem pomáhal koupit tchánovi klasickou S25 v té tmavě modré a byl jsem příjemně překvapen jak luxusně působí v ruce.
Krásný display s minimálními rámečky, nízká váha, tenký profil a výborné těžiště.

Taková S25 Ultra tak "honosně" nevypadá a nedrží se v ruce...zvláštní jak paradoxně nejlevnější model působí více prémiově jak TOP model značky :)
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 13. 2. 2025 00:49

Ty telefony sou stejný. Je tam rozdíl akorát tak ve focení a velikosti. Nebo ne :hm
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod renek1 13. 2. 2025 06:49

Je vidět, co člověk to jiný názor a vkus. Myslím, že pár stránek dozadu tu někdo psal, že právě ta modrá působí dost lacině a že snad i uvažuje ji vrátit.
Osobně vzhledově mi přijdou mimo ultry stejný jako řada S24.
Pohrávám si s myšlenkou do rodiny malou S25 ještě pořídit.
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 13. 2. 2025 07:10

>:-( Fakt dobrý. A taky renku (pokud nejsi taky registrovaný něcoBot) pár stránek zpět (cca 94 stránek zpět), se tu řeší furt jedno o totéž dokola.
Přílohy
Screenshot_20250213_055723_Chrome.jpg
Tady to zhyne jak android forum
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 13. 2. 2025 07:36

stresik píše:Ahoj.

Potřeboval bych na S25 Ultra nastavit rozložení domovské obrazovky 4x5.
V nastavení domovské obrazovky mám ale pouze možnost 4x6 a 5x6.
V Good Lock už modul Home UP nemám.
Můžu vás poprosit o radu?

Díky moc

Také jsem neměl v GoodLock HomeUp, ale od včera tak již je ;-)
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Eaazy 13. 2. 2025 09:02

renek1 píše:Je vidět, co člověk to jiný názor a vkus. Myslím, že pár stránek dozadu tu někdo psal, že právě ta modrá působí dost lacině a že snad i uvažuje ji vrátit.

Doporučuji. Měl jsem jako záložní malou S23 a teď jsem za pár korun měnil na S25. Obrovské osvěžení vzít si do ruky takový drobný mobil!
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 13. 2. 2025 09:17

Eaazy píše:
renek1 píše:Je vidět, co člověk to jiný názor a vkus. Myslím, že pár stránek dozadu tu někdo psal, že právě ta modrá působí dost lacině a že snad i uvažuje ji vrátit.

Doporučuji. Měl jsem jako záložní malou S23 a teď jsem za pár korun měnil na S25. Obrovské osvěžení vzít si do ruky takový drobný mobil!

Jako malé zařízení je S25 luxusní. Použitý procesor konečně pro mnohé posun k lepšímu oproti S24. Minulý rok se na to hodně nadávalo.
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 13. 2. 2025 09:20

Vyšla první aktualizace pro řadu S25 zatím pro Jižní Koreu. Přináší ale pouze nejnovější bezpečnostní záplaty a nic jiného.

https://www.sammobile.com/news/first-ga ... -released/
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod aikoN 13. 2. 2025 09:37

Eaazy píše:

Já jsem teď posílal S23 do výkupu a když jsem ji po několika dnech s S25U vzal do ruky, tak mi ten displej přišel hrozně malý a špatně se mi psalo. Ale věřím, že to byl jen prvotní "šok" a za chvíli bych si zase zvykl.

U S25U mám teď problém, že se mi nevejde do držáku na telefon v autě kvůli šířce a musím hledat jiný...
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 13. 2. 2025 09:59

"...a musím hledat jiný..."
myslis iny telefon? :-)
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 13. 2. 2025 10:01

Raději nejdřív zkusím jiný držák, netřeba se ukvapovat :D
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 13. 2. 2025 10:18

"Bez ukvapení"
Zajímavý, jak se tady najednou změnila kvalita diskuze. Raději připomenu a klidně mě můžete ukamenovat!
viewtopic.php?f=30&t=1336162&p=13868208#p13868208
Tondaa
BAN MM.cz

Předchozí stránkaDalší stránka