Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod aikoN 13. 2. 2025 13:16

orgáč píše:Geekboy se bavil s někým ze Samsungu a u S24U s Gorilla Armor měli o 60% méně servisních zásahů kvůli rozbitému displayi, než u předešlých generací.
Já bych teda tuto odolnost oželel a raději měl display, který se tak snadno neškrábe.
To je fakt hnus jak se displaye škrábou, když člověk nesnese folii či sklo.

+1
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod EviatorCZ 13. 2. 2025 13:21

Eaazy píše:U S25U mám teď problém, že se mi nevejde do držáku na telefon v autě kvůli šířce a musím hledat jiný...

Sice jsem byl na straně S25+, ale pořád jsem pošilhával po Ultře. Ale stejně nakonec vyhrály rozměry a váha
Do Audi A6 C7 bezdrátové nabíječky s Android Auto se nevejde nic většího než 160mm, takže S25+ je maximum a 162mm vysoká Ultra by se už nevešla. :-S Od roku 2018 mobily hezky narostly...
EviatorCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 13. 2. 2025 13:39

veptus píše:
Tondaa píše:Vás tyhle ptákoviny zajímají mistře rajs a ostatní. Opravdu jak to už tady někdo zmínil, je to jak večerní (večerník) Praha. Dál už fakt radši bez komentáře.
Tvl to je fakt něco. Co vy ste vlastně zač?
Odkaz nikam, řečí milion,..
Znovu připomínám
viewtopic.php?f=30&t=1336162&p=13868208#p13868208

Co Ti je potom.
Ty nebudeš nikomu nic určovat soudruhu.
Odkaz - pokud nejsi tupec tak stačí Google a pár vteřin:
"Samsung Galaxy S25 Ultra fails new drop tests"
:roll:

Bul_05.jpg

viz
- Recenze Galaxy S25 Ultra: Neuspěl v testu pádu, zaostává za iPhone 16 Pro Max – měli byste si ho koupit?
+
- Samsung Galaxy S25 Ultra neprošel novými testy pádů
:idea:

Já někomu něco určil? A s tím soudruhem buď opatrnej! Komunisti mi zabily dědu. Mě už je taky cca padesát a na tyhle vaše geniální recenze i sebe samotných, nejsem vážně fanoušek. Chodím sem, koukám se, jestli mě třeba něco neinspiruje. Bývalo to lepší. Teď možná jeden příspěvek z tisíce. Chováte se tady jako p*****a a to I mezi sebou, přitom nemusíte chodit ani moc hluboko do svýho svědomí, o čem to tu vlastně je. Nebo spíš není?
A ty vaše hloupý řečí, proč to tedy kupujete? Proč nepodáte hromadnou žalobu jako jedna vzácně Chytrá komunita? Tady máte opravdový zdroj, ze kterého se má vycházet. Ne z chrousta mm a blesku, hromu, lidových novin atd.

https://www.corning.com/gorillaglass/wo ... mor-2.html
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod veptus 13. 2. 2025 14:05

Ale vyjadřuješ se tak :oops:
Zveřejnil jsem jen to co vyšlo k S25U.
A odkazy tam máš. Není to z nějakých druhořadých serverů.
Jeden je GsmA.
Tak si můžeš odpustit ty výrazy o: "večerní (večerník) Praha."
Číst to nemusíš a můžeš pokračovat dál.
Jinak v pořádku, každý na to máme evidentně jiný pohled.
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 13. 2. 2025 14:27

No tak příště raději napiš svoje zkušenosti
Mimochodem naše/ vaše autorita ve věcech Samsung sammobile.com lákala jako divá na novou řadu a hned po začátku prodeje začaly trolit co všechno je špatně. A dnes už taky nedruhořadá "věrohodná kopie samsungmagazine.eu" taky všechno kopíruje. A zřejmě nám ani nikomu dalšímu nevadí, že tam nikdo na články neodpovídá, recenze, diskuze všechno prázdný? Jen tady se hromadí hloupý odkazy na všechny tyhle.. s odpouštěním s**čky. Fakt ste s tím tady všichni srovnaný a tak slepý?
Naposledy upravil Tondaa dne 13. 2. 2025 14:38, celkově upraveno 1
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod renek1 13. 2. 2025 14:34

No tak snad ten displej nebude tak zlej. Osobně se mi při přímém porovnání s S24U taky líbí podání barev a celkový vnímání.
https://samsungmagazine.eu/2025/02/13/s ... -displeju/
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 13. 2. 2025 14:42

Ale musíš si to přečíst. Jinak by si věděl prdlajs, že? Děkuju za všechny normální lidi, za extrémně plodný příspěvek.

Co ty vlastně renku říkáš na záplatu S25U z prosince? Máš proto nějaký kloudný vysvětlení? Se jim to nevešlo do ty nástavby? Ta je předpokládám z října. Google play mám říjen. Tam zřejmě čekají, až bude mít Samsung Vietnam naladěnou 7mičku, ne? Pak google Samsung Irsko vydá záplatu listopad :shock:
Vy ste tady fakt banda .... něčeho.
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod renek1 13. 2. 2025 15:01

Jaký kdo a jestli, používáte magsafe příslušenství? Trochu si pohrávám s myšlenkou pořídit něco do auta, na stůl a třeba i powerbanku právě s magsafe.
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 13. 2. 2025 15:08

Znovu se ptám renek1. Tobě to fakt přijde normální aktualizace Google play říjen a záplata, zřejmě na tepláky z prosince?
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod renek1 13. 2. 2025 15:16

Ještě by mě zajímalo, pokud někdo přecházel taky z S24U na S25U, jak vnímáte vydrž na baterii? Lepší, horší, nebo stejný?
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 13. 2. 2025 15:20

To je prima. Lepší odpověď sem snad ani nemohl očekávat.
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod guiz 13. 2. 2025 15:22

A změní se něco až bude záplata místo říjen tak únor? Ano v uvozovkách lepší zabezpečení, pro ten pocit teda.Myslím že je to úplně jedno. A pro nadržence co se ukájí každý měsíc nad novou záplatou, tak pro řadu S25 dneska vyšel fw kde jsou únorové záplaty,zatím teda pro Jižní Koreu.
A když si vezmu že hodinky SGW 7 měly ještě v prosinci 2024 záplaty z června nebo července, tak tohle je ještě v pohodě. :lol:
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod orgáč 13. 2. 2025 15:26

renek1 píše:Jaký kdo a jestli, používáte magsafe příslušenství? Trochu si pohrávám s myšlenkou pořídit něco do auta, na stůl a třeba i powerbanku právě s magsafe.

Tchánovi jsem doporučil k S25 i čiré pouzdro s magnetem, bohužel Samsung nic nemá skladem svého, tak jsem mu vzal Tactical MagForce Hyperstealth, co měli na Alze skladem za pár korun a kdyby nevyhovovalo, můžeme to pak vyhodit a koupit originál, ale jemu se líbí a vypadá dobře.

Dobře sedí i na držáku pro iPhony s Magsafe, co se dává do ventilace.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod veptus 13. 2. 2025 15:59

Tondaa píše:No tak příště raději napiš svoje zkušenosti
Mimochodem naše/ vaše autorita ve věcech Samsung sammobile.com lákala jako divá na novou řadu a hned po začátku prodeje začaly trolit co všechno je špatně. A dnes už taky nedruhořadá "věrohodná kopie samsungmagazine.eu" taky všechno kopíruje. A zřejmě nám ani nikomu dalšímu nevadí, že tam nikdo na články neodpovídá, recenze, diskuze všechno prázdný? Jen tady se hromadí hloupý odkazy na všechny tyhle.. s odpouštěním s**čky. Fakt ste s tím tady všichni srovnaný a tak slepý?

Jak jsem napsal: např. GsmArena, (má diskuze plné :-) ) rozhodně takový web jak uvádíš není ;-)
Tak sem nepodsouvej jiné.
A někomu se ta informace hodit může.
Nezapomeň, že ULTRu používají pracovně někteří technici a co jsem zjistil i dost ti z IT například ze serveroven.
Však to přeskoč a číst to nemusíš ;-)

A mé zkušenosti nikomu nepomohou:
Používám telefony vždy bez skla a obalu.
Pádům i škrábancům jsem se zatím vyhnul.
Snad jen co se týče focení v interiéru - automatikou. Hlavně špatné vyvážení barvy a zesvětlování.
Tak to dělá S23U, S24U a i S25U.
Ale to už jsem tady psal.
Teď sem našel nějaké rady k nastavení. Tak jak bude čas tak budu zkoušet.
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod Michalisko66 13. 2. 2025 16:11

andrejo777 píše:Ako sa vam pocitaju tie cykly baterky pri nabijani? Ake mate skore? :-)

Jeden cyklus = kumulativní využití 100% baterie (i když to bude 2x např. 100% => 50%)
Michalisko66
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka