Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Tento příspěvek byl odstraněn.
Tondaa

Odeslat příspěvekod veptus 14. 2. 2025 02:07

S25_05.jpg

Samsung Galaxy S25, Galaxy S25+ a Galaxy S25 Ultra dnes obdržely svou první aktualizaci softwaru.
Ta se začala šířit v Koreji s číslem sestavení S93xNKSU1AYB3, kde „x“ je pro každý ze tří telefonů jiná číslice.

V Koreji se jedná o 585,9 MB velký soubor ke stažení. Aktualizace OTA přináší s sebou únorové bezpečnostní záplaty 2025, které opravují desítky bezpečnostních chyb, některé důležitější než ostatní.

Aktualizace obsahuje také několik nejmenovaných oprav chyb a vylepšení výkonu. Nyní je v jednom regionu. ale v nadcházejících dnech a týdnech se dostane na další místa po celém světě.

S25_07.jpg

Samsung Galaxy S25 Edge bude uveden na trh v dubnu a podle nedávných zvěstí bude vážit méně než 162 g. Nyní se také uvádí, že má tloušťku pouhých 5,84 mm, což je méně než dříve uváděných 6,4 mm.

Dnes se z nového úniku informací dozvídáme, že velikost obrazovky modelu Edge bude téměř totožná s velikostí Galaxy S25+. Vyplývá to z úniku ochranného skla obrazovky pro S25 Edge.
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 14. 2. 2025 06:54

Uvidíme, jaký reálný zájem o takový telefon bude. Reálně mi moc nedává smysl takový model, ale třeba si najde svoje uživatele.
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 14. 2. 2025 09:20

Taky mi ten důraz na tloušťku přijde poněkud zvláštní, zejména když drtivá většina uživatelů stejně dá telefon do baňatého krytu.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod zodac32 14. 2. 2025 09:22

nasel nekdo zpusob jak pridat na plochu assistenta kresleni a vyber AI, abych nemusel mit zapnuty edge panel?
zodac32
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 14. 2. 2025 12:42

Firmware AYB3 údajně obsahuje následující vylepšení:
Opravy související s nabíjením, hovory a funkcemi fotoaparátu
Tato aktualizace také posouvá bezpečnostní opravu na únor 2025
Aktualizace S25U mají být nyní poprvé "bezproblémové", tj. jakmile je firmware stažen, automaticky se nainstaluje na pozadí. Při restartu se pak aktivuje pouze nový firmware.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 14. 2. 2025 12:54

Tak ci tak sa musi restartovat . . .
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod HUN73R 14. 2. 2025 12:59

rajs píše:Firmware AYB3 údajně obsahuje následující vylepšení:
Opravy související s nabíjením, hovory a funkcemi fotoaparátu
Tato aktualizace také posouvá bezpečnostní opravu na únor 2025
Aktualizace S25U mají být nyní poprvé "bezproblémové", tj. jakmile je firmware stažen, automaticky se nainstaluje na pozadí. Při restartu se pak aktivuje pouze nový firmware.

Právě to taky čtu. Ale nikde jsem se nedočetl jaký konkrétní change log se týká těch hovorů a nabíjení. To by mě zajímalo. Pokud někdo má info, budu rád, když ho sem napíše.
HUN73R
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod King dave 14. 2. 2025 13:26

Já měl ze začátku problém s nabíjením a voláním. Nabíjení někdy šlo a jindy se zastavilo. Mohl jsem telefon nechat na nabíječce klidně půl dne a ani prd. Stačilo vytáhnout kabel,znovu napojit a ejhle nabíjení se rozjelo. Kabel a nabíječka v pořádku,origo Samsung. Nicméně,dal jsem nový kabel co byl přiložen v balení telefonu,snad ještě 2x nabíjení zablblo a od té doby klid. Už je vše co se týká nabíjení v pořádku.
U volání je problém v tom,že mě po chvíli hovoru protistrana neslyší.Tam pomůže vždy restart. Ale nadšený z toho nějak nejsem,proto netrpělivě vyhlížím aktualizaci,která vše napraví.
King dave
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 14. 2. 2025 13:32

...po chvíli hovoru protistrana neslyší.
To je v pohode, samsung AI usudila, ze hovoris nezmysly :-) :-) :-) tak to stopla
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod King dave 14. 2. 2025 13:39

To mám vypnuté od začátku...a teď mě vlastně napadlo,jestli to nebude tím
King dave
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 14. 2. 2025 15:15

Už je normal v GoodLock, takže asi jen pro lidi, kteří nechtějí instalovat GL.
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pepapepa1 14. 2. 2025 16:38

Muze mi nekdo poradit jak nastavim vlastni zvuk v aplikaci sms gogle? Dekuji.
pepapepa1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod EviatorCZ 14. 2. 2025 18:09

Nastavení >> Oznámení >> Rozšířené nastavení >> skoro dole - Správa kategorií oznámení pro jednotlivé aplikace >> Zapnout

Zpět do Oznámení >> Oznámení aplikace >> Zprávy >> Kategorie oznámení >> Příchozí zprávy >> Zvuk
EviatorCZ
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka