Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dejvy 26. 3. 2025 00:08

Video, na kterém je vidět, jak tenký je S25 Edge v porovnání s S25 Ultra:

https://youtu.be/Rv4rrPyBu9A
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 26. 3. 2025 06:48

A pak si na něj někdo dá kryt a je to pryč. Tak si říkám pro koho takový telefon je? Asi jen prodeje ukážou pro jakou cílovku to bude a k čemu podle mě zbytečný model Samsung vyprodukoval a ještě kolem toho dělají takové "Haloo"
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 26. 3. 2025 07:36

Každý nenosí telefon v krytu a i když bude kryt, bude tenčí než kryt na S25 nebo Ultru, takže bude ten telefon tenčí i v krytu oproti ostatním v krytu :-D
Když bude příjemná cena a bude fotit někde mezi S25 s S25U tak nevidím důvod ho nekoupit :-) cílovku bude mít, pokud nebude stát 35k a nebude fotit jako S25 ;-)
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod renek1 26. 3. 2025 10:22

No přes třicet tisíc to bude určitě, ale jistě budou akce a bonusy. Jen si říkám, co by mě přimělo takový telefon koupit, pokud to bude údajně něco mezi S25+ a Ultra s asi ořezanou výbavou, jen tenké. No uvidíme co to přinese a jak to osloví. Třeba to bude trhák. :-)
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 27. 3. 2025 08:36

a mozno aj nebude. tie 2 fotaky to pokazia podla mna, posobi to psychologicky blbo, ze nieco nedali a pytaju vela.
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 27. 3. 2025 11:46

Flip taky nemá tele, stojí přes 30k = je to stylovka, stejně jako Edge...
Galaxy S25 Ultra 1TB, Galaxy S25 512GB, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition 256GB, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod hausen 27. 3. 2025 12:47

Takové telefony si lidé kvůli foťáku nekupují :-D
hausen
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 27. 3. 2025 14:57

kupil by si drahy telefon s priemernymi fotakmi?
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod hausen 27. 3. 2025 15:26

Já bych si edge nekoupil, protože to je pro mě naprostý nesmysl. Jak bude fotit uvidíme, ale 99% lidí foto vůbec neřeší. Vybalí telefon z krabičky a jedou.
hausen
Junior

Odeslat příspěvekod Shelby_Encore 27. 3. 2025 15:43

Romo.11
Tuhle otazku bych v diskuzi o s25/+/ultra necekal, pokud to neni ironie :-D
Shelby_Encore
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 27. 3. 2025 15:45

Eaazy píše:Flip taky nemá tele, stojí přes 30k = je to stylovka, stejně jako Edge...

Styl skládačky je vidět na první pohled, styl edge ani na druhý a asi ani na třetí.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Eaazy 27. 3. 2025 16:52

romo.11 píše:kupil by si drahy telefon s priemernymi fotakmi?

Pokud pro mě foťáky nejsou na prvním místě, proč ne. Vždyť to je celý přístup Samsungu/Applu oproti ostatním výrobcům...
Galaxy S25 Ultra 1TB, Galaxy S25 512GB, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition 256GB, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod SmartDavid 27. 3. 2025 16:54

standavfr píše:
Eaazy píše:Flip taky nemá tele, stojí přes 30k = je to stylovka, stejně jako Edge...

Styl skládačky je vidět na první pohled, styl edge ani na druhý a asi ani na třetí.

Jako odpůrce tenkých telefonů doufám, že ten Edge bude prodejní propadák... :D
SmartDavid
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 27. 3. 2025 17:08

Jako fanoušek pouze řady Ultra bych takový model jako je zatím edge neakceptoval, stejně jako ostatní S25/+. To samé platí, pokud bych někdy přemýšlel o skládačce – to, co zatím prezentuje Samsung, by nebyla moje volba, ale šel bych do jiných značek.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 27. 3. 2025 17:30

hausen píše:Já bych si edge nekoupil, protože to je pro mě naprostý nesmysl. Jak bude fotit uvidíme, ale 99% lidí foto vůbec neřeší. Vybalí telefon z krabičky a jedou.

a jistě si své tvrzení o 99% lidí schopný nějak doložit, že? :-D

můj osobní názor je, že foto je pro lidi naopak důležité.
Dzejn Dočk
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka