Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod bubakkaja 5. 2. 2025 18:17

A nemáš některé kontakty v mobilu a některé na sim kartě?[/quote]

Nemám, všechno na samsung účtu.
bubakkaja
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 5. 2. 2025 18:25

aikoN píše:
renek1 píše:To mi člověče ukaž screen kde jsi to našel, jelikož já nešel do detailu, ale nikde jsem to neviděl.

Já to mám tady ve vyhledávání. Ale když na to kliknu, tak tam nic takového není.

Takže položku NAHRÁVAT HOVORY tam taky nemáš, jak vidím na screenu
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 5. 2. 2025 18:30

Tak po dni s S25U musím konstatovat následující:

- antireflexní displej je naprosto perfektní věc. Doufám, že se potvrdí tvrzení o odolnosti skla, protože ochranu bych na něj dával jen velmi nerad.
- oproti S23 je telefon výrazně rychlejší
- taky je oproti S23 citelně větší, ale s tím se počítalo a odměnou je větší plocha displeje, která mi třeba u videí připadala u S23 přeci jen menší, než bych chtěl. Uvidím, jak to bude s nošením v kapse.
- tenké rámečky jsou návyková věc. Po přechodu z telefonu s krytem na telefon bez krytu je to o to větší rozdíl
- zadní sklo ani rám telefonu se moc nepatlá od otisků, telefon vypadá i po delším používání hezky.
- kolem kroužků foťáků se bohužel skutečně usazuje prach.
- baterka drží dobře. Dneska si s telefonem dost hraju a stále mám 71% baterky
- prijde mi, že One UI7 víc plýtvá místem na ploše. Na S23 se mi dařilo uspořádat widgety lépe.
- GoodLock toho pro One UI7 moc nepodporuje

-- 5. 2. 2025 16:32 --

renek1 píše:
aikoN píše:
renek1 píše:To mi člověče ukaž screen kde jsi to našel, jelikož já nešel do detailu, ale nikde jsem to neviděl.

Já to mám tady ve vyhledávání. Ale když na to kliknu, tak tam nic takového není.

Takže položku NAHRÁVAT HOVORY tam taky nemáš, jak vidím na screenu

Záleží i co se přesně napíše do vyhledávání . Takhle tam mám třeba ještě více možností, ale reálně tam není ani jedna :D
Přílohy
Screenshot_20250205_173134_Settings Suggestions.jpg
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod mira_s 5. 2. 2025 18:34

Tak si stáhni novou verzi Goodlocku a HomeUp z apkmirror a uvidíš, co jde vše upravit - na youtube je už dost recenzí a ukázek...
mira_s
Junior

Odeslat příspěvekod dejvy 5. 2. 2025 18:35

Takže S25U opravdu má nový nabíjecí profil. Zatím jsem v rychlosti naměřil 13V. Paradoxně to neumí s orig. 45W nabíječkami od Samsungu (zkoušel jsem 2 typy, které mám), tam si to jede pořád na 9V, ale ještě mám nabíječku Yenkee 45W a ta tam pouští 13V. Budu to ještě testovat, jestli to při 13V bude oproti 9V nabíjet jinak.
Přílohy
1000017717.jpg
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 5. 2. 2025 18:38

Jak se to 45W nabíjení pozná? Jsem připojil nabíječku od DooGee tabletu a napsalo to superrychlé nabíjení. To je ono?
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod dejvy 5. 2. 2025 19:06

Při nabíjení 45W se objeví "Superrychlé nabíjení 2.0" tak, jak na té mojí fotce výše. Pokud vidíš "Superrychlé nabíjení" bez "2.0", tak je to jen 25W.

Pro 45W nabíjení je potřeba použít usb-c kabel pro větší výkon. S běžnými nejrozšířenějšími kablíky bude 45W nabíječka nabíjet stejně jen 25W.
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 5. 2. 2025 19:12

To 45W nabíjení u samsungu je taková pohádka.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dejvy 5. 2. 2025 19:19

Ne tak zcela. Takhle to nabíjí u mé S24U. Samozřejmě ne po celou dobu nabíjení, protože baterka začne topit a elektronika to později stáhne na 33W a v pozdější fázi na 25W a méně. Dnes mi dorazila S25U, tak ji budu taky testovat, až ji dostanu pod 10% baterie.
Přílohy
1000017048 (2).jpg
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 5. 2. 2025 19:22

Oproti konkurenci to je pořád pomalé. Technika je už jinde. Stejně jak technologie baterie, docela mě to štve.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dejvy 5. 2. 2025 19:23

Tak to souhlas.
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 5. 2. 2025 19:29

Mě ani moc ne. V 99% případů nabíjím pomalu bezdrátově přes noc nebo přes 10W USB v autě v rámci Android Auto. Včera jsem výjimečně nabíjel tou nabíječkou od DooGee a než jsem si nachystal svačinu, tak tam bylo z 20% dobito na 60%. S tím jsem byl spokojený.
Naposledy upravil aikoN dne 5. 2. 2025 19:31, celkově upraveno 1
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 5. 2. 2025 19:31

Tak s tou technologií baterií se nedá než souhlasit, tam by se mohlo už konečně u samsungu trochu dorovnat ty, kteří už používají novou technologii.
Jinak mě je celkem taky jedno jak rychle se telefon nabíjí, jelikož rychlonabíjení nepoužívám
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 5. 2. 2025 19:48

Vůbec nejde o nějaké rychlo nabíjení. Top mobil, od top výrobce by slušela, top technologie.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aikoN 5. 2. 2025 19:52

To jo.
aikoN
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka