Samsung Galaxy A12 automatické nahrávání hovoru

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod narg- 7. 2. 2025 08:52

Zdar lidi, kdo máte samsung galaxy A12, má tenhle telefon funkční AUTOMATICKE nahrávání hovoru BEZ přehrávání te blbé hlášky o záznamu ?? Tedy tak, jak to bylo před tím, než se do toho zase nas* EU ??

Měl by mít android 10, tam by to mělo ještě být funkční, pokud to tedy nějaky poslední patch neurušil, jak to máte vy ??

nebo nějaky jiny telefon co to umí ? vim že tak od 11 androidu vejš je to už zakázaný.
Na blbou otazku, blba odpověď .

3410,N3230,N-gage,T610 ->N95
narg-
Junior

Odeslat příspěvekod szantus 7. 2. 2025 11:25

Zdar nargu, zn. Samsung nikdy neměla pro naší distribuci nativní nahrávání hovorů a EU za to fakt nemůže...
U některých se to řeší změnou CSC - návody jsou na netu (chce to mít trochu znalosti práce s PC a nebejt debil).
Některé jiné značky umí nahrávat hovory, ale "řeknou" na začátku hlášku o nahrávání - např. pár modelů Motorola.
V mobilní branži od roku 1997 - můj první: Ericsson GA628, pak dlouhá řada...
Nyní Samsung S24 - 8/256GB, Google Pixel 8a , iPad Mini Cellular (2021),Motorola G54 Power E., Win 10 PC/Win 11 NTB.
szantus
Junior

Odeslat příspěvekod narg- 7. 2. 2025 11:47

určitě, ani na starých androidech ?? to jsem nevěděl.

ja mam právě redmi 7, ktere ma android 10 a nahrava jako fík, akorát že to je starej telefon se 2Gb ram a už to fakt nedava v r 2025, takže chci modernizovat ale zároveň chci i to nahrávání, ale bez te hlašky

btw ta hláška o nahrávání JE z rokazu EU, přišlo to se zavedením GDPR, právě kvuli tomu androidy mimo eu vesele nahravaji i na verzi 11 a 12 ale abych kvuli tomu měl indickou nebo cinskou romku se mi zrovna nechce

vim že existuji aplikace na nahravani, ale to nahrava mikrofon, ne system, a to nechci
Na blbou otazku, blba odpověď .

3410,N3230,N-gage,T610 ->N95
narg-
Junior

Odeslat příspěvekod mobil6 24. 2. 2025 21:43

Na Samsung Galaxy A12 s Androidem 10 je možné, že automatické nahrávání hovorů fungovalo před aktualizací pravidel, ale s nedávnými aktualizacemi je pravděpodobné, že Samsung tuto funkci zakázal

192.168.100.1 192.168.1.1
mobil6
Kolemjdoucí