Samsung D600E - vydrz baterie

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Int3rn3t 25. 12. 2005 19:47

Cavte, ak mate skusenost s tymto fonom tak kolko vam vydrzala baterka ? Mne vydrzi asi 1 den, to neni nic moc . Neviem ci ju mam dat reklamovat alebo ci je to ok, nabija sa v pohode asi 2-3 hod. Dikes

//ConPower: Nač ten paskvil v titulku?!
//matho83: doplenene
Int3rn3t
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Návštěvník 25. 12. 2005 20:54

No ja este neviem kolko to vydrzi ,zatial sa vacsinou hram ale vydrzi asi malo ten displej zere pri praci a baterka nic,vlastne ja denne nabijam 6230 cize mne to vobec nevadi urcite pri intenzivnejsej praci treba rezervnu baterku
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Int3rn3t 27. 12. 2005 11:05

Kolko vam na tomto fone vydrzi baterka ? Mne max 1.5 dna .
Int3rn3t
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod honza002 29. 12. 2005 15:05

Cau, mam stejny problém, baterka mi vydrzi cca 1den. Ale myslim ze je to zpousobeno tim ze mam telefon novej a od rana do vecera ho zkoumam poustim videa a hudbu, fotim jak dabel...az se sklidnim myslim ze vydrz se znatelne prodlouzi...
honza002
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod phibes 29. 12. 2005 18:23

no, pred 2 mesiacmi, ked bol novy a stale som sa s tym hral - foto, mp3, hry, video, nastavovania a pod blbiny..tak mi baterka vydrzala tak 1.5 - 2 dni.
no a teraz ked som sa uz ukludnil:) a pouzivam to viac-menej len na telefonovanie a sms, tak ho staci nabit max. 2 x za tyzden.
phibes
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Int3rn3t 1. 1. 2006 14:31

Mne vydrzi maximalne 1.5 dna, je to dost malo a to ani nepocuvam MP3, to mi vydrzi tak pol dna, je to divne, asi si kupim novu baterku ..
Int3rn3t
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod furo(smazano) 2. 1. 2006 02:35

nabíjal som telefón prvýkrát a zdal sa mi dosť horúci, nikdy predtým som sa s tým nestretol (pri iných telefónoch)... niekde som sa dočítal, že batéria resp. telefón by pri nabíjaní nemal prekročiť teplotu 40 stupňov (čo bolo v tomto prípade približne toľko), máte podobnú skúsenosť? telefón mám 2 dni, nabíjal som ho iba raz. je úplne nový...
(zhruba po 2 hodinách, keď bol telefón úplne nabitý - vychladol.. aj keď bol ďalej na nabíjačke).. je to s tým "zohrievaním" v poriadku?

druhá vec, viete mi poradiť, ako zakázať nabíjanie telefónu počas pripojenia k pc cez usb? štandardne sa telefón po pripojení začne nabíjať a neviem,či je to v poriadku... usb kábel je síce dodávaný výrobcom,teda to je autorizovaný hw, ale predsa to nie je nabíjačka a neviem,či je to ok alebo či to môže uškodiť...

vopred ďakujem, furo
furo(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod darth_swer 2. 1. 2006 05:29

furo píše:druhá vec, viete mi poradiť, ako zakázať nabíjanie telefónu počas pripojenia k pc cez usb? štandardne sa telefón po pripojení začne nabíjať a neviem,či je to v poriadku... usb kábel je síce dodávaný výrobcom,teda to je autorizovaný hw, ale predsa to nie je nabíjačka a neviem,či je to ok alebo či to môže uškodiť...

vopred ďakujem, furo
darth_swer
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 2. 1. 2006 10:09

A ako sa ma inak dobijat ked ho pouzivam ako modem alebo stahujem videa a fotky,
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod furo(smazano) 2. 1. 2006 13:44

darth_swer píše:no aj mna to udivuje...tiez som nepochopil preco indikator baterie bol v pohybe pri pripojeni mobilu k PC

aby sme sa rozumeli, mňa to neudivuje.. pri niektorých starších telefónoch dobíjanie batérie počas pripojenia k pc cez usb podporovali iba tie "kvalitenejšie" káble.. faktom však zostáva,že vtedy som mal kábel, na ktorom sa toto dalo zapnúť alebo vypnúť jedným tlačítkom, teraz sa to deje automaticky a rád by som to vypol...

čo to zohrievanie telefónu? nemáte podobnú skúsenosť pri D600E?
furo(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matho83 2. 1. 2006 14:08

Nechapem naco by som mal zakazovat nabijanie ked aj tak vydrzi dost malo inak stale neviem ako na wape dam novy riadok takisto symbol eura a paragraf
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ccc 10. 1. 2006 17:28

To nabijení z kabelu mě taky štvalo a tak jedu přes bluetooth baterce by to ale němělo vadit.
ccc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod honza.post 10. 1. 2006 18:56

Mě baterie vydrží tak 3-4 dny.Poslouchám-li MP3 atd tak se telefon da vybit i za jeden den.Jednou jsem poslouchal MP3 8 hodin v kuse a zmizla mi jen jedna čárka ze tří.Nabíjení z kabelu neřeším ikdyž mě to taky štve.
honza.post
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kjirk 28. 12. 2007 13:13

zdravim, ja mam s D600 takovy problem, že mobil vydrží v provozu maximálně 12hodin a to při minimalnim pouziti (jen ho necham ležet na stole a za +-12hod se vypne). Když ho ale pouzivam (staci dvakrat zavolat nebo poslat par sms nebo poslechnou jednu dve pisnicky) tak se to vybyje skoro hned. Možná byste mi asi doporucili vymemin baterku asi je špatna. I me to napadlo, tak sem koupil novou. Nojo ale zavada byla uplne stejna, nic se nezmenilo.

Rozhodl sem se tedy telefon poslat na reklamaci do prodejny mobilky.cz (PAEGA s.r.o). (jejich odpoved znela : Proveden update SW na aktualni verzi. Test zapnuti OK). Slava, fungovalo to (bohuzel ale asi jen 6mesicu a pak se naprosto stejná závada projevila znovu).

Opet jsem tedy reklamoval (odpověd: Proveden test baterie, test Stand By modu. Výdrž minimalne 24 hodin OK. Na baterii nezjištěn nadmerný odber. Zavada se neprojevila. Neopravnena reklamace. Vraceno bez opravy). Volal jsem tedy na reklamni oddeleni , kde mi bylo sděleno, že s mobilem nic není, že mam asi špatny signál, nebo jsem mimo dosah operatora. Signal mame ale dobry a s operatorem je to zrovna tak. Rozhodl jsem se teda pro další 3. reklamaci. Vyjadreni znělo : neopravnená reklamace. Proveden test telefonu, Test v siti 48hod OK. baterie stale plná. Vraceno zpět bez opravy. Po převzeti z pošty jsem měl asi 2hovory trvajici asi 3minuty a poslal jsem 5sms mobil se po nekolika hodinach opet vypnul.

To mě nepotěšilo, tak jsem se rozhodl mobil zaslat na opravu do spolecnosti Britex (oficialni servis firmy Samsung).

Jejich odpověd ale zněla takto: MT zaslán zpět bez opravy. MT není určen pro český trh. Oprava možná nezaruční výměnou baterie. Cena 1200Kč vč DPH. Plomba.
(provedli kontrolu IMEI, KOtrolu stavu, a kontrolu prislusenstvi, vse OK).

V soucasne době, už nevim co s tim dal dělat. Nastrkal jsem do toho telefonu plno peněz (doprava, baterie atd) a vysledek absolutně žádny. Chtěl bych se teda zeptat, jestli nahodou nemate podobne zkušenosti, nebo zda byste nemeli nakou radu cim by to mohlo byt nebo co dál. Moc diky Jirka
Kjirk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M65 28. 12. 2007 14:56

D600e jsem mel vic jak rok.Baterie je fakt tak na 1 den.Koupil jsem s vyssi kapacitou,ale rozdil byl minimalni...takze se s tim musite smirit.Na poslech mp3 vydrzel par hodin,ale jinak zatracene dobry mobilek!
Motorola d160;d520,T 180;F3;Alcatel OTC;Bosch 909;Ericsson T39m;T300;Nk 1600;5110;3210;3220:3330;7110;6610i;6230i;E65;6070;6280;2730;1610;Sagem c4;Samsung C 100;D600e;S5230star;B100;Galaxy S;Galaxy S4;LG C 3300;Siemens A55;C35i;M65;SE K 790i;SE C905;
M65
Mírně pokročilý

Další stránka