od Kjirk 28. 12. 2007 13:13
zdravim, ja mam s D600 takovy problem, že mobil vydrží v provozu maximálně 12hodin a to při minimalnim pouziti (jen ho necham ležet na stole a za +-12hod se vypne). Když ho ale pouzivam (staci dvakrat zavolat nebo poslat par sms nebo poslechnou jednu dve pisnicky) tak se to vybyje skoro hned. Možná byste mi asi doporucili vymemin baterku asi je špatna. I me to napadlo, tak sem koupil novou. Nojo ale zavada byla uplne stejna, nic se nezmenilo.
Rozhodl sem se tedy telefon poslat na reklamaci do prodejny mobilky.cz (PAEGA s.r.o). (jejich odpoved znela : Proveden update SW na aktualni verzi. Test zapnuti OK). Slava, fungovalo to (bohuzel ale asi jen 6mesicu a pak se naprosto stejná závada projevila znovu).
Opet jsem tedy reklamoval (odpověd: Proveden test baterie, test Stand By modu. Výdrž minimalne 24 hodin OK. Na baterii nezjištěn nadmerný odber. Zavada se neprojevila. Neopravnena reklamace. Vraceno bez opravy). Volal jsem tedy na reklamni oddeleni , kde mi bylo sděleno, že s mobilem nic není, že mam asi špatny signál, nebo jsem mimo dosah operatora. Signal mame ale dobry a s operatorem je to zrovna tak. Rozhodl jsem se teda pro další 3. reklamaci. Vyjadreni znělo : neopravnená reklamace. Proveden test telefonu, Test v siti 48hod OK. baterie stale plná. Vraceno zpět bez opravy. Po převzeti z pošty jsem měl asi 2hovory trvajici asi 3minuty a poslal jsem 5sms mobil se po nekolika hodinach opet vypnul.
To mě nepotěšilo, tak jsem se rozhodl mobil zaslat na opravu do spolecnosti Britex (oficialni servis firmy Samsung).
Jejich odpověd ale zněla takto: MT zaslán zpět bez opravy. MT není určen pro český trh. Oprava možná nezaruční výměnou baterie. Cena 1200Kč vč DPH. Plomba.
(provedli kontrolu IMEI, KOtrolu stavu, a kontrolu prislusenstvi, vse OK).
V soucasne době, už nevim co s tim dal dělat. Nastrkal jsem do toho telefonu plno peněz (doprava, baterie atd) a vysledek absolutně žádny. Chtěl bych se teda zeptat, jestli nahodou nemate podobne zkušenosti, nebo zda byste nemeli nakou radu cim by to mohlo byt nebo co dál. Moc diky Jirka