Samsung D600E - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod _smejo 12. 1. 2006 18:40

Ako tak skusme.... Preco by mal mat niekto icq cez nejaku wap stranku ked jimm ma historiu, zerie menej dat, dokaze prenasat subory, dokaze posielat fotky a tak dalej... a este je ohodne rychlejsi ako icq cez wap

//matho83: posledny prispevok nie je nutne citovat
_smejo
Junior

Odeslat příspěvekod Wesana 12. 1. 2006 18:42

Vyplnila som si profil a aj v Jave v nastaveniach som vyplnila nastavenia servera na orange world. A stale mi to nejde. Pls poradte niekto
Wesana
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod darth_swer 12. 1. 2006 18:44

_smejo píše:Ako tak skusme.... Preco by mal mat niekto icq cez nejaku wap stranku ked jimm ma historiu, zerie menej dat, dokaze prenasat subory, dokaze posielat fotky a tak dalej... a este je ohodne rychlejsi ako icq cez wap

ebo neviem ani priblizne ako by som na OR orange world mini zpojazdnil jimma...ked mi najdes neaky lahky tutorial alebo povies tak ti budem veeeelmi povdacny... :wink:
Snažíme sa učiť od každého, kto nás niečomu naučiť môže. Sledujeme, čo robia, ako to robia a prečo to práve tak robia.
darth_swer
Junior

Odeslat příspěvekod _smejo 12. 1. 2006 19:39

Takze nemozem zarucit funkcnost tohto nadstavenia lebo nemam orange ale malo by to ist.
Takze pojdes do Java svet, stlacis tlacitko volby, tam vyberies nadstavenie siete a vyplnujes
APN: internet
id prihlasenia a heslo: podla mna nema byt ziadne ale na strankach orange je napisane ze tam ma v oboch byt wap
proxy: deaktivovat
teraz kliknes na nadstavenie proxi
DNS1:213.151.200.003
DNS2:213.151.208.161
mno a malo by to fungovat pripadne vyplni a zapni telefon keby nie
_smejo
Junior

Odeslat příspěvekod darth_swer 13. 1. 2006 09:36

SMEJO: no uz mam nastavene...len teraz neviem ako dostanem toho jimma do mobilu...lebo som uz ho tam mal ale neak nefungoval ci co...teda asi dom ho tam nedal takym sposobom ako by sa mal...len dufam ze to nebude podobne zlozito cez 1000 inych programov ako napr hry...ci hej? :?
Snažíme sa učiť od každého, kto nás niečomu naučiť môže. Sledujeme, čo robia, ako to robia a prečo to práve tak robia.
darth_swer
Junior

Odeslat příspěvekod bakada 13. 1. 2006 10:42

Chtel jsem se zeptat. Da se nejakym zpusobem nastavit jiny zvuk SMS nez, ktere jsou k dispozici v zakladni nabidce? Stahl jsem si par uzivatelskych zvuku a nedovoli mi to priradit k SMS. Mate nejaky figl? Ty zvuky, ktere jsou v mobilu mi vubez nevyhovuji. Dik!
bakada
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matho83 13. 1. 2006 11:20

Sak tam napr. Natukaj tu adresu co som tu dal vyskusas uvidis. co sa tyka zvukov na sms tak tie sa menit nedaju
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod _smejo 13. 1. 2006 12:21

darth_swer píše:SMEJO: no uz mam nastavene...len teraz neviem ako dostanem toho jimma do mobilu...lebo som uz ho tam mal ale neak nefungoval ci co...teda asi dom ho tam nedal takym sposobom ako by sa mal...len dufam ze to nebude podobne zlozito cez 1000 inych programov ako napr hry...ci hej? :?

presne tak ako tie hry :) Som ta teda potesil
_smejo
Junior

Odeslat příspěvekod darth_swer 13. 1. 2006 12:49

SMEJO: no to teda si ma potesil...boooze...
darth_swer
Junior

Odeslat příspěvekod darth_swer 13. 1. 2006 14:45

a ako to bude s tou redukciou na sluchadla?hhMMda sa niekde zohnat?alebo existuje vobec?
darth_swer
Junior

Odeslat příspěvekod ANFI 13. 1. 2006 19:38

Zdravím, prosím, už se někomu povedlo do SHG-D600E nacpat Operu mini tak aby jela? Pakliže ano, tak jakým způsobem?
Vyzkoušel jsem originál http://www.mini.opera.com a přes wap ji stáhnul. Server sám identifikoval že jde o Samsung D600 a zeptal se jestli je to správně. Po potvrzení se Opera stáhne, objeví se ve "svět JAVA" ale po spuštění zamrzne a nejede. I když se ručně zadají www, něco málo se stáhne, stránky se špatně zobrazí a celá Opera je "zmrzlá". Zkusil jsem osvědčenou, jinde funkční verzi (soubory .jar + .jad) upnout na http://www.euploader a následně přes wapový profil stáhnout do telefonu. Po stažení mobil zahlásil chybu instalace a šmytec. Zbývá už jen pokus s tím kejklem s kódy-proto ale se raději ptám jestli to nedopadne stejně, jestli už to někdo zkusil. Achjo... :oboze :nenapadne
ANFI
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 13. 1. 2006 19:43

podla mna je to zbytocne, ja som uz poskusal kopu verzii a ziadna nedokaze nacitat web stranku
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ANFI 13. 1. 2006 19:50

Tak jinak: existuje šance legálně koupit a nainstalovat webový prohlížeč (jako JAVA aplikace) pro tento Samsung? :cry:
ANFI
Junior

Odeslat příspěvekod skmaros 13. 1. 2006 20:05

zdravim stastnych majitelov D600.
mam tiez problem sa pripojit sa cez wap /nemam orange world/.
ale chcel by som sa spytat ci sa neda cez datovy kabel zdielat pripojenie ktore mam v pc.
napriklad by som to mohol vyuzit na stahovanie Java aplikaci z wapu.
aby som nemusel pouzivat ten strasne zlozity postup cez javauploader.
skmaros
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matho83 13. 1. 2006 20:14

ono pokial tie hry pri nahravani nesposobuju ze to zamrzne, tak to neni az take strasne, nahadzes raz dva ked mas hry urcenene nan

co sa tyka OM, no este sa da pouzit webviewer, ale odskusany ho nemam, je to vsak plateny program :roll:
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
matho83
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka