jo, znam ho. Uz jsem ho mela i v ruce a je opravdu uzasny. Rikam tomu laska na prvni pohled :-0. Ale vubec vam v cechach nezavidim, protoze na cesky trh se dostane tak do dvou mesicu :-0. Ja bydlim v Londyne a uz ho tu mame. Stoji okolo 260 liber :-0
Ale muzu jen doporucit. Lepsi telefon jsem nevidela :-0 a ze jsem jich mela
ahojky lidicky,
mam dotaz!!
koupila jsem si novy samsung sgh-e530 a chtela bych se zeptat jestli nevite nekdo jak se nahrava muzika do mp3 prehravace?????co k tomu je zapotrebi?????????
jinak je to ten nej nej phone co sem kdy mela.vsem ho doporucuji!
ja jsem si samsunga koupila v cizine,presne v holandsku.Jak tak koukam tak tady este neni ale do dvou mesicu by se tu snad mel taky prodavat ale stejne potrebuju od nekoho poradit jak se nahrava muzika??
ahoj o tom nic nevim, ale chtela jsem se zeptat kde a za kolik jsi tento mobil koupila?? Strasne rada bych ho taky mela ale nevim kde ho mam sehnat... Diky za odopved a sorry ze ti nemuzu poradit
krásnej kousek , začíná se prodávat v růžové barvě,
uvažovala jsem o nadupané D500,ale tu mi ted v Cybexu vyprodali tahle novinka je v parametrech s D500 srovnatelná
a přece jenom vzhled mobilu nejen funkce jsou dost
podstatný zvlášt pro nás ženský .....
asi počkám na oranžovou verzi ....
napište zkušenosti kdo ho už máte
díky
Tak jsem dostala samsung e530, je opravdu skvělý. Akorát jsem se chtěla zeptat někoho, kdo už ho má, kde by se na něj daly stáhnout nějaká vyzvánění nebo tapety. Stránky, které jsem navštívila ještě pro tento mobil nic nenabízejí.
Koupil sem ho manzelce a zavidim ji ho, je naprosto skvely a uzasny:-) Nadhera, ale je to orpavdu foun jen pro zensky, ale fakt super.
Co se tyka tech vyzvaneni, tak podporuje i mp3 (a prehrava velmi dobre), takze staci nahrat jakoukoliv em pe trojku. Jinak na strankach samsungu se da stahnou synchronizacni software a taky samply, kde je spousta obrazku