Samsung D500 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod deglaser 24. 5. 2005 06:58

Nevíte jak zprovoznit pod bluetooth PIM File Manager pro Samsung D500 Easy studio PC synchro mi chodí ale manažer se mi rozchodit nepodařilo dik poradte.
deglaser
Junior

Odeslat příspěvekod Arrow79 (novy) 24. 5. 2005 07:12

Mas dobre nastaveny port pripojenia?
File > Setup > vyber si Bluetooth(COM-cislo portu, ktory mas aktivny s D500). Samozrejme, pre funkcnost musi byt Serial port spojeny. :)
Arrow79 (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod deglaser 24. 5. 2005 07:21

:D
Naposledy upravil deglaser dne 24. 5. 2005 15:58, celkově upraveno 1
deglaser
Junior

Odeslat příspěvekod deglaser 24. 5. 2005 13:51

Na teto strance je super program na upravu obrazků na mobily jeho nazev je Mobile PhotoPleasure supr doporucuji.

http://www.senwa.nl/softwareENG.html
deglaser
Junior

Odeslat příspěvekod Indy 24. 5. 2005 15:10

Nazdárek.
Mám pár dotazů. Za 1) jak zprovoznit Easy Studio 2 přes BT? Nějak mi to ten mobil nece vůbec najít.
Za 2) jak dostat nějaký java věci do mobilu. Sem si stáhl Jimma a chtěl bych ho tam nějak dostat. Viděl sem plno návodů, jak ho potom rozjet, ale žádnej, jak ho dostat do mobilu.
Indy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anoli 25. 5. 2005 08:14

1. Ahoj. Já jsem Easy Studio2 přes BT po několika pokusech úspěšně rozjel.Pokud máš dobře nainstalované ovladače,a hlavně pokud se ti v nastavení EasyStudia objeví ten port kde máš BT,tak potom by vážně neměl být problém.
2. Na internetu jsou nějaké návody jak dostat javu do D500 přes BT,ale do toho jsem zatím nešel. Řeším to tak, že si aplikace nahraju do Javazóny a odtud to stáhnu. Není to zadarmo ale je to jistota.
3. To já mám jiný problém. Java aplikace mám už v telefonu ale např.programy na posílání sms,nebo email klient, nebo Jimm atd. (zkrátka ty,které pro svůj chod používají GPRS), tak mi nejedou. Na několika dalších typech Samsungu - v pohodě. ?? Luboš
anoli
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod deglaser 25. 5. 2005 12:52

Jak se ti to povedlo ja mam u PIM & File Manager v nastavení take ten port kde mám BT pri spusteni mi telefon nahlasy ze se spojuje ale ve finale je ofline.
deglaser
Junior

Odeslat příspěvekod Indy 25. 5. 2005 16:47

Tak se mi právě podařilo zprovoznit komplet Easy Studio. :) Našel sem si i návod na netu jak nahrát javu na mobil, držel sem se přesných instrukcí, ale v poslední fázy, kdy se to mělo nahrát na mobil, tak to prostě nešlo. :( Využil sem teda Javazony, ale když sem toho Jimma nainstaloval, tak nastal stejnej problém jak u tebe. Nejde mi to nijak připojit. :( Možná to bude špatně nastavený, ale nějak netuším, jak to nastavit.

Nevíte někdo, jak přesně nastavit mobil na to, aby jel Jimm?

Jinak ten návod na to nahrátí přes BT je tady. Je to 8. příspěvek od vrchu. ;)
Indy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod deglaser 25. 5. 2005 16:55

A zadal jsi spravný kody?
deglaser
Junior

Odeslat příspěvekod Indy 25. 5. 2005 19:35

Jaky kody? :eh
Indy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod J-o-U 25. 5. 2005 19:42

Neni treba nekde nastaveni java aplikaci, jak maji pristupovat k datovym profilum? Treba jako u SE K700i...
J-o-U
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ice.dogg 25. 5. 2005 20:00

co podle vas je lepši samsung D600 nebo SE K750i :?:
ice.dogg
Junior

Odeslat příspěvekod Indy 25. 5. 2005 20:31

Tak změna. Jede to. Jen se musí udělat to, co se všude píše. Zkusit se připojit několikrát. Někdy se mi to připojí už na potřetí. A je to bezva. Uvidíme kolik to bude žrát peněz. :)
Indy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Arrow79 (novy) 26. 5. 2005 21:33

Na tejto linke mate nastavenie aj pre Javu :) Mne bezi JIMM v pohode.
Tu stahuj nastavenia

Anoli: Pouzil som ten navod na nahratie hier cez BT a slape mi to OK. Ohladom GPRS, prekontroluj si nastavenia podla tabulky z samsung.cz :)
Arrow79 (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod deglaser 31. 5. 2005 16:33

Tak se mi Konečné podařilo rozjet PIM File Manager pod bluetooth a samo že taková blbost nesmíte nastavit větší rychlost portu jak 56000 jinak to nejde.
deglaser
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka