Samsung D500 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Dava 22. 4. 2005 17:51

... hmmm, tak jsem si cetl forum kolem MPx 220 a uz asi rozumim tomu, proc je tady, na nasem foru, tak mrtvo!!! :shock: Je to fakt jednoduche, protoze nas na tom nasem skvelem founu nepali az tolik veci a tak vlastne neni ani o cem psat ...

No a ty nestastne JAVA aplikace pres Infra stejne az zase tak moc dulezite nejsou... no ne!?

A co treba takhle: Jak se vam libi nastupce - D 600?

Rozmery jsou takrka identicke - novinka je o 3,5 mm hubenejsi, ale o 2 mm delsi. Take ma lepsi DIGI a lepsi rozliseni displaye. Podle recenze ma lepsi ergonomii klavesky a smeroveho krize. A take ma podporu pametovych karet! To teda ja osobne nepotrebuju... pamet na D 500 mi boooohate staci! :lol: Co se mi na novince nelibi je, ze nema schovany fotak!!! :( To se mi vic libi na D 500.

:lol: 8)
Dava
Junior

Odeslat příspěvekod ..H.A.Z.I.. 22. 4. 2005 20:45

zapoměl jsi na jednu celkem podstatnou věc: displej bude mít u D600 320x240 pixelů!!!
HelloMoto
..H.A.Z.I..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tucnak 23. 4. 2005 08:57

Ty jo ted nevim jestli mam jit do D500 nebo pockat na D600
Co myslite ?

Editováno moderátorem: promazáno
Prožívejte, každý den tak, jako by byl poslední a neoddávejte se naději, že zítra bude všechno lepší.
Mail neexistuje
tucnak
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 23. 4. 2005 09:31

Ja bych si samsung nekoupil :) kdyz to vidim...
je fakt ze D500 je zatim nej samsung co jsem videl :) ale..
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ..H.A.Z.I.. 23. 4. 2005 10:15

Myslím že je lepší si počkat na D600 pokud chceš lepší využití MP3 a dalších věcí!

To IcemanCZ: já bych si nekoupil SE, už jseem jich pár měl ale hrůza!
HelloMoto
..H.A.Z.I..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 23. 4. 2005 10:19

To vec nazoru...
Ja se tu nechci hadat samsung je vyborna znacka mam od nich doma hodne veci ale mobil bych si asi nekoupil
Me vyhovuje NK a SE ::)
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ..H.A.Z.I.. 23. 4. 2005 11:00

Do SE bych šel měl jsem T630 byl super, ale moc se rozbíjel a strašně mě vadila malá pamět.Jako druhej foun by byl ale dobrej!
Ale já jsu zapřísáhlej motorolář a samsungář, nokií taky nepohrdnu!
HelloMoto
..H.A.Z.I..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 23. 4. 2005 11:14

..H.A.Z.I.. píše:Ale já jsu zapřísáhlej motorolář a samsungář, nokií taky nepohrdnu!e/quote]

Jo motokaru mam take rad
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ..H.A.Z.I.. 23. 4. 2005 11:23

teď tak koukám do tvýho popisu, a K700i ale k ní 3operátoři!???To pořád vyměnuješ karty!!

PS: nesnáším LG!
HelloMoto
..H.A.Z.I..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 23. 4. 2005 11:26

..H.A.Z.I.. píše:teď tak koukám do tvýho popisu, a K700i ale k ní 3operátoři!???To pořád vyměnuješ karty!!

PS: nesnáším LG!s/quote]

jj LG sux
ne mam jeste 3510 a 9210 :)
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dava 23. 4. 2005 11:47

..H.A.Z.I.. píše:zapoměl jsi na jednu celkem podstatnou věc: displej bude mít u D600 320x240 pixelů!!!
Dava
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 23. 4. 2005 11:54

IcemanCZ píše: jako kdyz vidis co??? :shock: Myslim, ze si nejaky divny, ne!? :lol: Porovnavej neco konkretniho a ne sve zkreslene subjektivni pocity! :eh

Vm ze si ted nabehnu a ze toto nema s obecne s technikou nic moc spolecneho osobne to neradim na prvni mista ale absolutne se mi nelibi ten styl, dojem tech telefonu...
Navic mi u nej chybi nektere dulezite fce naprd u D500 ten emailovy klient samozrejme se da nahrat jiny pak vyzvaneco profily atd
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dava 23. 4. 2005 11:54

to tucnak: No to je otazka... zalezi na tom, jestli se ti chce cekat. Protoze az tu bude D600, tak bude nejaka D700 (treba) a ta bude mit jeste lepsi display a jeste lepsi fotak a jeste .... :) Navic tu ma byt az v zari a to si myslim, ze to (jako vsichni ostatni vyrobci) stejne ZASE NEDODRZI! Takze pocitej s vanocnim trhem ;)
Dava
Junior

Odeslat příspěvekod Dava 23. 4. 2005 12:00

to IcemanCZ: Tak to si pis ze si nabehnes! :O))))) Kritizovat design u founu, ktery az donedavna mel zakladni charakteristiku "jen stylovka" je hooodne pritazene za vlasy! ;) A co ti vadi na e-mailovem klientu? Bud konkretni, kamo, jo??? A propo, jak tam ten jiny chces nahrat?? To jako myslis javovy (chicht!) ... si delas P R D E L, ne??? :)
Naposledy upravil Dava dne 23. 4. 2005 12:10, celkově upraveno 1
Dava
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 23. 4. 2005 12:06

protoze ma prilohu jen 200kb treba
jo java
a co pouzivam java klienty take a nejak si nestezuji navic ze je to stylovka pro tebe nebo pro kohokoliv jineho tak neznamena ze se to bude libit me...
me se to proste nelibi :mrgreen: :mrgreen:
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka