Samsung D500 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Dava 23. 4. 2005 12:16

Hmmm, debata s tebou asi nema smysl... nejsi objektivni!!! :pozor2

Uvozovky znamenaji citaci (to se uci na ZŠ) a ne interpretaci meho nazoru! Stylovy foun tomu rikala siroka verejnost, protoze Smasung do doby prednedavnem kaslal hodne na vybavenost svych founu. Coz ovsem pocinaje D500 hooodne napravil.

Jo a jinak design bys mel rozlisovat na dobry a spatny a ne libi se me nelibi se me... ja ja ja jenom ja! ;)
Dava
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 23. 4. 2005 12:21

Mno myslim ze ty take nechapes co tim ja myslim ale dobre ja ti to brat nebudu dal si uzivej s D500 :mrgreen: :mrgreen:
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dava 23. 4. 2005 12:36

Co dodat??? :mrgreen:

Ja neresim znacku founu, ale vzdy konkretni foun... jo ted mam D500, protoze jsem chtel vysouvaci koncepci, velky a kvalitni display, slusny digi, pamet na vic jak 500 polozek (narazka na SE :!: ) a slusnou pamet na dalsi blbinky. A to vse pri zachovani malych rozmeru. Jediny kdo to mel byl D 500 :tleskani a tak si s nim ted uzivam! :lol: 8)
Dava
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 23. 4. 2005 12:43

:mrgreen: :mrgreen:
vzdyt jo ja to delam take tak jen resim znacky jako LG atd to fakt nikdy ::D co se tyka toho SE a 510 plozek me nejak netrapi :) navic mam vice telefonu takze :)
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Arrow79 (novy) 26. 4. 2005 13:58

Zdravim majitelov D500. Aky mate posledny FW vo vasej D500? Moja terajsia verzia fw / *#1234# / : D500XDEB1
Naposledy upravil Arrow79 (novy) dne 26. 4. 2005 18:32, celkově upraveno 1
Arrow79 (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod ..H.A.Z.I.. 26. 4. 2005 19:33

Chcu se zeptat jak jsou na tom majitelé, jestli je po těch pár dnech ještě co s telefonem dělat, oběvovat!
HelloMoto
..H.A.Z.I..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Arrow79 (novy) 27. 4. 2005 14:49

Mam ho treti den a je v pohode. Az na jednu vec: WAP. Pri wapovani sa dost casto stane ze sa telefon restartuje. :( Ma dost ubohy wapovy prehliadac, skoro nic sa tam neda poriadne nastavit, ma 15 zaloziek. Cize, vsetko bezi uplne ok okrem wapu. Aspon u mna. Nema niekto este tento problem? Ostatne veci ako MMS a Email idu spolahlivo.
Arrow79 (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Duku(smazano) 27. 4. 2005 20:28

Prosím poraďte mi, nevím jak nastavit parametry emailu na tamto telefonu.
Dík Duku
Duku(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Duku(smazano) 27. 4. 2005 20:30

ahoj, jak mám nastavit parametry aby mi chodil email na mobil ?Dík Duku
Duku(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod simpson(smazano) 29. 4. 2005 20:34

Arrow79 píše:Mam ho treti den a je v pohode. Az na jednu vec: WAP. Pri wapovani sa dost casto stane ze sa telefon restartuje. :( Ma dost ubohy wapovy prehliadac, skoro nic sa tam neda poriadne nastavit, ma 15 zaloziek. Cize, vsetko bezi uplne ok okrem wapu. Aspon u mna. Nema niekto este tento problem? Ostatne veci ako MMS a Email idu spolahlivo.

No mne sa ešte nereštartol, aj keď je pravda, že až tak často newapujem. :hm

Ja mám zas problém s MMS, vždy mi to vypíše: Služba odmietnutá
Neviem prečo, nastavoval som to podľa návodu zo stránky Samsungu. Mám Primu, ak máš aj Ty Orange, môžeš mi napísať aké tam máš nastavenie? Dik
simpson(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod simpson(smazano) 29. 4. 2005 20:39

Hrabal sa už niekto v servisnom menu? Je na to kód: *#8999*8378#
Ja sa tam však len tak neodvážim, nerád by som si phone nejak zablokoval, preto chcem radšej zistiť či už niekto skúšal niečo nastavovať cez toto menu. Vraj je tam toho hromada na nastavovanie, rôzne parametre, napr. citlivosť mikrofónu atď. A hlavne by som rád vedel, ako sa potom zo servisného menu dostanem späť na normálny mód, dik. :oboze
simpson(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Arrow79 (novy) 30. 4. 2005 12:49

Simpson:
Takze, na Prime ti MMS nepojdu, pretoze Prima MMS nepodporuje, aspon zatial. Ja mam pausal Orange, MMS aj email mi slapu perfetkne, bez zaseknutia. Problem je ale pri Wape cez GPRS. Neviem ale ci to nieje problem siete Orange. Totiz vcera mi cely den bezalo wapko bez jedneho restartu, inokedy nabehne z 10 pokusov 2x. Dnes sa mi opat restartuje :( Mam uz posledny SK firmware D500XDEC1 (FW zistis *#1234#).
Servisne menu: Ano, hrabal som sa v nom a nastavil som si hlasnejsie reproduktor. Zhanam nejake info o servisnom menu v D500, ked zozeniem, napisem vsetko co znamena. Na D500 (aj ostatne Samsungy) je vela kodov. Co takto vyskusat tento? *#4777*8665# - v menu 6 Nastavenie GPRS sa da povolit Edge ;-) Ci to ale naozaj funguje neviem, ja som to mal prednastavene a stale sa to chova ako GPRS.
Arrow79 (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Arrow79 (novy) 30. 4. 2005 12:52

Duku píše:ahoj, jak mám nastavit parametry aby mi chodil email na mobil ?Dík Dukuk/quote]

Musis poznat SMTP a POP3 server svojho poskytovatela mailovej schranky + musis mat nastaveny datovy profil na internetovy. Na SK mame APN internet, neviem ako mate vy v CZ. Mne mailklient funguje, ak chces, napisem aj nastavenia ako to mam nastavene.
Arrow79 (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod loki(smazano) 30. 4. 2005 14:52

Cau, koupil jsem si tenhle mobil, ale jsem docela zdesenej vibracnim vyzvanenim. Je hlasitejsi nez vrtacka na zuby a kdyz je mobil otevrenej, je to jeste horsi, protoze zacnou rezonovat i dalsi soucasti telefonu. Koupil jsem jenom vadny kus, nebo jsou vsechny d500 stejny?
loki(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Arrow79 (novy) 30. 4. 2005 16:30

Nemyslim si, ze D500 vibruje nejak velmi nahlas. Vibracie su silnejsie ako na inych mobiloch, to je pravda, ale nahlas to nieje. Moj kus.

EDIT: Tak som vyskusal vibracie teraz vecer za ticha a fakt, on vibruje dost nahlas :roll: mne to ale nevadi :)
Arrow79 (novy)
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka