Samsung ZV40 - zkušenosti

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jenycek7 1. 9. 2006 19:15

Zdravim, chtěl bych se zeptat, jaký z telefonů Nokia 6131 a Samsung ZV40 byste mi doporučili si koupit?Zvažuji tyto dvě možnosti a nemohu se rozhodnout...Děkuji za rady...
jenycek7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod koopix 3. 9. 2006 12:29

Já jelikož nemají na skladě Nokii, bych si vzala Samsunga.
koopix
Junior

Odeslat příspěvekod Johník 12. 11. 2006 18:46

Zajímalo by mě zda někdo rozchodil Java hry a aplikace v tomto MT. Nějak se mi to nedaří a to ano když má telefon k dispozici *.jar i *.jad soubor. A zda je možné použít jiný formát vyzvánění pro SMS než *.mmf, protože to je dost nekvalitní a některé vyzvánění v tomto formátu chrčí.
Car: Corollka "Modroočko"
Phone: SE W810i + 2GB + HPM-70 and Nokia 6210
Comp: Intel C2D E6850, 2x1GB RAM Geil, GF NX8800GTX MSI OC, 2x 320GB a 1x 200GB HDD, Seasonic 550W, Eizo S2031W.
Johník
Junior

Odeslat příspěvekod Hemi 19. 1. 2007 15:40

Zdravím všechny vlastníky tohoto telefonu a měl bych pro Vás takový skromný dotaz. A sice jak velkou paměťovou kartu můžu do něj dát aniž bych s ní měl problémy. Ohledně těchto věcí snažím se být co nejopatrnější, ale ne vždy se mi to podaří 8)

Vyhlédl jsem si jednu gigovou kartu, která se zdá, že by i mohla do telefonu pasovat, ale nevím jestli mi vezme.
Kód: Vybrat vše
http://hekramobil.cz/detail.php?zbozi=266

Děkuji za jakékoli odpovědi.
Život, jeho základ je kladení otázek a ne poznávání odpovědí. Touha vědět, co je za dalším kopcem, je to co nás všechny drží při životě. Musíme se pořád ptát, chtít rozumět. I když víme, že odpovědi nikdy nenajdeme, přesto se musíme dál ptát.
Hemi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Johník 15. 3. 2007 20:06

Dneska jsem zkoušel stahovat java hru z wapu a při stahování mi telefon napsal: Neshoda názvu. Ví někdo co to znamená? Poté jsem to zkoušel SonyEricssonem W810i a hra se v pořádku stáhla a nainstalovala. Nemůže být třeba problém s nastavením toho Samsungu?
Car: Corollka "Modroočko"
Phone: SE W810i + 2GB + HPM-70 and Nokia 6210
Comp: Intel C2D E6850, 2x1GB RAM Geil, GF NX8800GTX MSI OC, 2x 320GB a 1x 200GB HDD, Seasonic 550W, Eizo S2031W.
Johník
Junior

Předchozí stránka