Ahoj, mam pausal ET Pohoda a telefon mi i po zaslani konfiguracnich esemesek funguje pouze na vytaceny WAP. GPRS nefunguje a zrejme kvuli tomu nefunguji i MMSky. Mam Samsung X100 nevite nekde kde je chyba? Ja myslim ze v telefonu. Nastaveni je spravne. Je to na reklamaci?
Když jsem volal na *11 tak mi řekli že tam aktivovaný všechno je, akorat že po konfigurační SMS musim vypnout a zapnout telefon. To sem udelal a hazi to tuto chybu porad. Navic kdyz jsem mel jeste ET GO,t ak mi to delalo tu samou chybu a nastaveni sem mel taky spravne (pro Go)
Podívej se do návodu na telefon, třeba to musíš ještě někde povolit. Konfigurační SMS taky nejsou někdy spolehlivé. Podívej se na stránky ET a překontroluj nastavení ručně. Mám také Pohodu a mobil Motorola V300 a funguje mi to...zezačátku jsem měl ale taky problém s apn. Měl jsem tam pořád gointernet místo internet. Zkontroluj hlavně to apn.
Jenze APN je wap...a pro GO coz ja nepotrebuju je to GOwap...tak ja uz nevim...uz mi na eurotelu zkontrolovali vsechno nastaveni, ted uz i vymenili simku a porad nic...asi pomuze jen vyhodit telefon ze sedmyho patra [a to minimalne...] Jestli vas jeste neco napadne tak napiste