Ma Samsung X680 zaznamnik hovoru?

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kibitz 12. 9. 2006 21:41

Ma a jak dlouhy? Uvadejte zdroj kde jste prisli k informacim, protoze co zdroj to odlisna informace :? Nejradej bych info primo od nekoho kdo ma X680 :wink:

//pepke-pletke:s tým "oživovaním" prestaňte!Je to OT, aj tak to bude vymazané alebo zamknuté.
Kibitz
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 13. 9. 2006 16:30

Jám mám za to, že nemá. V recenzi o tom nebylo nic psané.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod borsuk 14. 9. 2006 01:16

A já mám za to že má, tady to uvádí přímo výrobce na svých stránkách,kdybys tam kuknul...to pepke:on se ptal jinde čtyřikrát,nikdo mu neodpověděl a jaký OT jsi měl na mysli??? :twisted:
borsuk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 14. 9. 2006 07:44

borsuk: Záznamník podle mě znamená diktafon. Ale jesti ho má opravdu, tak se omlouvám. I když si myslím, že hovor nenahraješ. OT smazáno :wink:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kibitz 14. 9. 2006 10:41

pepke-pletke píše:[i]//pepke-pletke:s tým "oživovaním" prestaňte!Je to OT, aj tak to bude vymazané alebo zamknuté.n/i]

Jak to muze byt OT kdyz tema jsem si zalozil ja? Inu dobra, mam jiny starosti nez se tu dohadovat s nejakym pubertalnim moderatorem. Ale nabehl sis sam, odted uz zadny OT nenapisu :twisted:
Kibitz
Junior

Odeslat příspěvekod Kibitz 14. 9. 2006 10:45

borsuk: To je holt kvalitou mistnich moderatoru kteri se stylizuji do podoby polobohu.... :roll:

To co pisou na strankach vyrobce je dle me diktafon...ale jak rikam, co zdroj, to odlisne informace :shock:
Kibitz
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 14. 9. 2006 10:48

Nediv se, když porušuješ pravidla fóra.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kibitz 14. 9. 2006 10:53

seterwohipikule: A ktery prosimte?

A popravde i kdyby, tak krome objektivniho pohledu na vec musi existovat i subjektivni, a ten mi dava jednoznacne zapravdu v tom ze nic neporusuju, jen se snazim dosahnout odpovedi na svoji otazku.

Jeden ze zdroju je napriklad tu http://mobil.idnes.cz/samsung-x680-c84-/katalog.asp?view=detail&nazev=x680&id=477 a hadejte co se tam pise?
Kibitz
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 14. 9. 2006 10:57

No vidiš, má ho. Jak jsem psal výše, omlouvám se.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kibitz 14. 9. 2006 11:12

seterwohipikule: No nic proti, ale informace z katalogu na mobil.cz neberu vazne viz:

pamet telefonu je 23MB a ne 35MB jak se pise na mobil.cz
Mobil ma MP3 vyzvaneni. Na mobil.cz tvrdi ze ne....

Proste katalog hadra

Jak rikam, zdroje se zasadne rozchazeji v informacich....chtelo by to odchtnout uzivatele X680...a k tomu potrebuju byt co nejcasteji na homepage, diky ze mi v tom pomahas :wink: :lol:
Kibitz
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 14. 9. 2006 11:19

O tom katalogu toho moc nevím, používám spíš ten tady na MM, jenže X680 tam není, že :lol: Jak psal borsuk, na stránkách Samsungu jsou specifikace. Jenže tam je napsaný jen záznamník. To je podle mě diktafon. Takže teda asi nemá :lol:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kibitz 14. 9. 2006 11:24

seterwohipikule:

Pri vedomi toho ze X680 vychazi ze stejneho zakladu jako X660(zaznamnik hovoru nema) X670(zaznamnik hovoru ma), tak by se snad dalo spekulovat o tom ze vyssi model nez X670 by zaznamnik hovoru mel mit - jenze: x670 je zalozena vice multimedialne(napr. FM radio), oproti tomu X680 rekneme vice pracovne(rychlejsi data)....

Z toho plyne: Kurna proc neni v katalogu kdyz jste ho recenzovali uz pred dvema mesici?! :!:
Kibitz
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 14. 9. 2006 11:31

V katalogu na MM píší, že záznamník hovorů nemá (X670) http://www.mobilmania.cz/mobily/detail.asp?id=419
Buď v tom mají bordel, nebo ho nemá. Celkem dost lidí nadává na ten jejich katalog. Mají tam dost chyb. :hm
Naposledy upravil seterwohipikule dne 14. 9. 2006 11:35, celkově upraveno 1
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kibitz 14. 9. 2006 11:34

seterwohipikule: Aha tak to jsem prehodil ja...

X660 zaznamnik hovoru ma a X670 nema.

No a ted babo rad jestli ho ma X680... :hm
Kibitz
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 14. 9. 2006 20:04

Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Další stránka