Samsung U600 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sandeman 25. 7. 2008 10:10

Takze ake formaty videa to prehrava?
sandeman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod netcom 27. 7. 2008 11:14

Dá se měnit zvuk u budíku, popřípadě kde? A taky má někdo ten problém že mu nejdou nainstalovat hry? :( Mě to pořád vypisuje hlášku že telefon daný formát(*.jad i *.jar) nepodporuje...nevíte někdo co s tím aby to šlo?
netcom
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod netcom 27. 7. 2008 14:51

A jde u tlačítek změnít jejich tón? Z toho hroznýho xylofonu na pípnutí atd. ... mě to píše hlášku že telefon mám nastavit do normálního režimu - to je co?
netcom
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lembi158 27. 7. 2008 19:45

kuli105: Ale jak jsi ho měl dlouho??? Myslim, že po roce by mě asi prchy jen tak nevrátili, dneska jsem jim ho nechal na reklamaci, tak uvidim za měsíc,nu.
Lembi158
Junior

Odeslat příspěvekod pepáček 28. 7. 2008 19:35

Koupil jsem si U600 , k němu jsem dostal CD pro Windows 2000 , Windows XP(Samsung PC Studio), který s mojí Vistou v PC není kompatibilní., takže je mi Samsung PC Studio zatím na nic.Poradí mi někdo kde se dá sehnat program pro Vistu?Díky.
pepáček
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pepáček 28. 7. 2008 20:12

Díky!!! :-)
pepáček
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod CubaLibre 29. 7. 2008 15:48

For Kuli a Lembi: Dneska jsem byl vyzvednout telefon u VF z reklamace..Dali mi nový přístroj (sice až po 14 dnech, ale dali :-) A zatím vypada v pohodě..ZATÍM nic nevrže, nic se neviklá...Tak jsem zvědav jak dlouho to vydrží :hm
CubaLibre
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod netcom 30. 7. 2008 22:40

Jde z pamě´tový karty přehrát celý album aniž by se musela pouštět každá písnička zvlášť?? Děkuju za odpověď.
netcom
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kenyacek 1. 8. 2008 12:37

Zdravím. Mám Samsung U600 teprve jeden den a jsem s ním spokojenej, akorát mě zajímá, jestli se dá nějak vypnout zvuk když odesílám SMS?Vždycky když se to odesílá a napíše to "odesláno" tak to hned přehraje takovej blbej zvuk, dá se to nějak vypnout?Nikde jsem to nenašel. Díky za odpověď
kenyacek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tlustymirek 6. 8. 2008 09:45

Prosím o radu,ohledně focení,koupil jsem tento telefon dceři a je hrubě nespokojená s fotákem.Při každém focení,kdekoli,venku i v interiéru to z fotky po zmáčknutí spouště udelá hrůzu.Celé to zesvětlá,jakoba zbělá,barvy se promění ve strašnou..... ani nevím jak to nazvat.Zkoušeli jsme měnit nastavení a je to pořád to samé,poradte prosím čím to může být,děkuji
tlustymirek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nickzess 16. 8. 2008 20:21

inzaghi píše:me jde i 352 x 288, vetsi rozliseni ti to nenabizi kvuli tomu ze mas plnou kartu, uvolni neco na karte nebo v mobilu a pujde to, to same je i u fotky, kdyz to mas plny tak ti to snizi rozliseni fotky,...(

Video tam mám jedno kratoučké a volného místa hodně, takže tím to nebude. :oops:
nickzess
Junior

Odeslat příspěvekod fucco 18. 8. 2008 11:30

Ahojte lidicky...
Mám problém... pri instalaci nejake javy sem skoncil na dlazbe... aktivuji kodem, mam to v telefonu, a kdyz dam volby jakoze chci instalovat dostanu hlasku " Java chyba. Chybny argument"
Nemate nekdo nakej napad na reseni... cekam odpovedi=)=)

Regards

FuCco
fucco
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod termterm 19. 8. 2008 14:07

Cau borci, mam takovy problem s mym u600, mam ho uz pul roku. Kdyz zatlacim na display, ztmavne a zustane tmavy, ne ze by nebylo nic videt, proste je jen tmavsi, jakoby cast podsviceni nefungovala. Proste staci kdyz ho treba oteviram jednou rukou a tim nechtene zatlacim na display. Nestalo se to uz nekomu? Popr. jestli je to na reklamaci. Moc diky za jakoukoliv odpoved.
termterm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod smoothy12 31. 8. 2008 14:43

to nickzess: spusti si fotak resp. video a tam kde si nastavujes efekty, casovac a pod. tym lavym vyberovym tlacidlom najdi "rezim nahravania" a zvol cela pamat ....... mal som ten isty problem vyrobca to takto nastavuje tiez my neslo nahravat na najvyssom rozliseni...potom som to takto zmenil a uz fici
este by som mal taku otazku ze...spustim mp3player a ked chcem prezerat napr. foto ci uz v pamäti fonu alebo na karte tak sa pyta ci ma zastavit prehravanie hudby....takze nemozem prezerat galeriu a sucasne pocuvat songy?
Naposledy upravil seterwohipikule dne 1. 9. 2008 11:02, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvky slůčené
smoothy12
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka