Samsung U600 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod naygae 1. 9. 2008 10:12

ahoj je uz nekde na netu moznost stahnout neco, co nam dovoli zalohovat i dlouhe sms zpravy...??
naygae
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vera-vera 7. 9. 2008 09:16

Ahojky chtěla bych si koupit samsung U600, nevíte někdo jestli to přehrává video MP4?
vera-vera
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kike007 7. 9. 2008 10:01

termterm: taky mi blbl displej, me svitil bile cely...samozrejme ho reklamuj
kike007
Junior

Odeslat příspěvekod skin 12. 9. 2008 08:23

Chci se zeptat a poradit da se nejak nastavit kdyz posilam do s u600 pres bluetooth soubory obr..a jine aby se mi ukladali primo na pametovou kartu pripada mi divny porad to kopirovat nebo presouvat z mobilu na pametovku a pak jeste ten kod na javu *#9998*4678255# se tam vklada cely tak jak to mam vyse nebo tento cely *#9998*4678255# (=*#9998*install#).vcetne zavorek a tecky nakonec poradte dekuji. sskin@centrum.cz
skin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nickzess 12. 9. 2008 18:22

smoothy12 píše:to nickzess: spusti si fotak resp. video a tam kde si nastavujes efekty, casovac a pod. tym lavym vyberovym tlacidlom najdi "rezim nahravania" a zvol cela pamat ....... mal som ten isty problem vyrobca to takto nastavuje tiez my neslo nahravat na najvyssom rozliseni...potom som to takto zmenil a uz fici

Díky za radu! :tleskani
nickzess
Junior

Odeslat příspěvekod tilopa 28. 9. 2008 07:28

Dá se sehnat do U600 silnější baterie, která vydrží déle ?
tilopa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JindraK 30. 9. 2008 14:41

Nabízí se mi levná koupě tohoto modelu (U600) a zajímalo by mě, jestli jde během hovoru používat kalendář. Nebo obecně jít do menu a přečíst si třeba i SMSku. Ten kalendář je ale stěžejní. Když mi někdo volá a potřebuju zjistit jestli mám v určitý termín čas musím do kalendáře. A ukončovat hovor, otevřít kalendář, zjistit jestli mám volno a pak volat zpátky je docela opruz.
Dále jestli lze jako v předešlých modelech zaheslovat vstup do určitých sekcí menu.
Ostatní věci jsem vyčetl v recenzích, ale toto ne. Díky za případné reakce.
JindraK
Junior

Odeslat příspěvekod godzil 1. 10. 2008 11:17

Ahojte, mam U600B a narazil jsem na jeden problem... pri prehravani zvoneni, kdy toto zvoneni trva necelou minutu je to chyba nebo vlastnost? Tentyz problem mam i pri zvoneni u sms:(
godzil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod skin 3. 10. 2008 20:57

POMOC muj mobil u600 po nainstalovani hry a spusteni hry jsem hru ukoncil tlacitkem c protoze jsem nevedel jak to ukoncit a kdyz jsem najel na moje hry abych hru odinstaloval tak v slozce moje hry pri zobrazit tak se mi slozka ani neotevrela a zacala vibrovat az do restartu pak naskocila sit a prestalo to vybrovat az kdyz jsem prejel na menu ale kdykoliv najedu na moje hry a chci se podivat jake tam mam hry tak zacne vybrovat muze mi nekdo poradit jak dal mam ho necely mesic a ted tohle jinak vsechny funkce funguji precetl jsem toto forum uz trikrat 83 stranek a zminka byla na 67 a 68 strance ale to mi nepomohlo pomuzete nekdo prosim.. :oboze .. :oboze
skin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod syberius 5. 10. 2008 19:50

zkus vymazat všechnu javu tímto kódem *2767*java+
syberius
Junior

Odeslat příspěvekod vera-vera 5. 10. 2008 20:48

jj do kalendaře při telefonování jde vlíst i si zapsat poznámku, zaheslování(soukromi) jde taky.
vera-vera
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod skin 6. 10. 2008 08:14

diky ale jak napisu to slovo java+ muzu psat jenom cislice a hvezdicka krizek :potichu

syberius píše:zkus vymazat všechnu javu tímto kódem *2767*java+

tak uz je to ok diky moc akorat jsem nevedel jak napsat to slovo a znak plus tak jsem zkousel plno variant a pak sem udelal ale nevim to na100procent hvezdicka 2767hvezdicka a krizek a restartoval se mobil a pak sem zkusil hry a je to ok zustali mi tam akorat 4hry ze 6her ale 2hry jsem odstranil jeste nez jsem tam instaloval moje stazene hry jeste jednou diky diky.jeste kdybys vedel jak odstranit logo O2 ze shematu staromaku tak bych bil vdecny vycetl sem jenom ze de odstranit jenom pokud nepouzivam shema ale jenom pozadi a jeste diky....kdybys neco potreboval tak pichnu... :tleskani

DEKUJI VSEM KDO MI POMOHLI A UDELALI SI CAS VYRESENO DIKY VSEM... :tleskani .. :-)) .
skin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod syberius 6. 10. 2008 21:53

no já O2 nemám tak nevím přesně jaký logo, ale zkus NASTAVENÍ-NASTAVENÍ DISPLEJE-POZADÍ-GRAFICKÉ LOGO a dej vypnout.Jestli to není ono tak to asi nepůjde vypnout.
syberius
Junior

Odeslat příspěvekod syberius 6. 10. 2008 21:57

Jinak to slovo JAVA v tom kódu jen nahrazuje čísla která máš napsat, aby se to líp pamatovalo.Prostě zmáčkneš to číslou u kterýho je to daný písmeno.A plus se píše podržením nuly.
syberius
Junior

Odeslat příspěvekod syberius 14. 10. 2008 20:08

Nevíte někdo jestli je novější firmware s čekou lokalizací než mám já?Mám U600BBDGL1.A pokud ano, řeší novější firmware něco zásadnějšího?
syberius
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka