Samsung U600 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod stall 21. 10. 2008 10:29

Můžete mi poradit? některé hry se mi na tomto mobilu dost sekají, dá se s tím něco provést?
stall
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod syberius 21. 10. 2008 21:21

to se bohužel nedá, je to dáno rychlostí mobilu, která není bůhví jaká
syberius
Junior

Odeslat příspěvekod Fris 7. 11. 2008 20:04

Ahojky,musim se přidat k častému tématu java hry. Už jsem v koncích a absolutně nevim jak je tam nacpat aby fungovaly. Pořád to píše nepodporovaný soubor. Kód mam aktivovanej, soukala jsem to tam jak přes PC studio tak i normal...Pomooooc, přece to nemůže bejt tak složitý. Předem díky :o)
Fris
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod syberius 9. 11. 2008 20:14

O instalaci java her zde již bylo řečeno vše co se dalo, tak teda ještě jednou a snad již naposled.V pohotovostním stavu telefonu (to je ten v němž se telefon nachází když jej vysunete) je třeba na klávesnici vyťukat kód *#9998*4678255# (pro lepší zapamatování též *#9998*install#).Po zadání se musí objevit nápis "aktivováno" jinak jste něco udělali špatně.Poté musíte pomocí PC studia do složky "other files" nakopírovat soubory JAD i JAR.V telefonu pak tyto soubory najdete ve složce "další soubory" a u souboru s koncovkou JAD stisknete tlačítko volby, objeví se dialog zda chcete hru nainstalovat, dáte ANO.Proběhne instalace a poté můžete hru ihned spustit.Pokud se místo dialogu o instalaci, nebo po pokusu o spuštění hry objeví chybová hláška, pak daná hra není telefonem podporována.
Tímto je snad řečeno vše.
syberius
Junior

Odeslat příspěvekod skin 10. 11. 2008 00:22

Ano souhalsim i me to funguje akorat upresnim ze musi najet na hru z koncovkou jad a ne jar a dat volby a pak instalovat,jinak sem si stahnul balicky her zabalenych a fungovali mi jenom nejake i kdyz rozliseni bylo zpravne chce to vyskouset...
skin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod syberius 10. 11. 2008 20:06

Jestli mne oči neklamou, tak tam mám celkem jasně napsáno, že je třeba najet na soubor s koncovkou JAD.
syberius
Junior

Odeslat příspěvekod kocker 10. 11. 2008 22:04

nazdar som na vazkach ci si mam kupit u600 alebo nie...prosim ktory ho mate uz dlhsie tak by som chcel vediet jeho uzivatelske klady a zapory diky :)
kocker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod inzaghi 10. 11. 2008 22:50

:-) Dobre, tak tento mobil vlastnim jiz pres rok, takze:
Klady: perfektni konstrukce, nikde nic nevrze, dobra klavesnice, dobrej fotak, po zajeti zpet do menu se objevi kurzor tam kde sem skoncil-i ve vsech urovnich menu, to je dobra vychytavka kterou nema zadnej jinej mobil, dale skvelej zvuk od Bang a Olufsen, mam k nemu i redukci na jacka, takze ho pouzivam jako mptrojku, zvuk stejny jako nokia xpressmusic
Zapory: mobil je pomalejsi pri pristupu na pametovku, jen 2 temata cerna a bila, ale pekny vzhled, dorucenky se ukladaji jako prichozi sms..tot vse ;-]

obecne: vydrz kdyz ho moc nepouzivam 2-3dny, kdyz posloucham hudbu hodinu denne tak 2 dny....no ale presto sem s nim vydrzel vic jak rok :tleskani ale uz je to dlouho, tak pokukavam po jinym mobilu abych mel zas nejakou zmenu, kdyby mel nekdo zajem...prodavam ho za rozumnou cenu, necht napise na icq 380640511, nebo sem 8-) zatim zdar
SAMSUNG Google NEXUS S I9023, Android 2.3.6
inzaghi
Junior

Odeslat příspěvekod kocker 11. 11. 2008 15:24

dik za info....priklanam sa k tomu ze si ho kupim....rozhodujem sa medzi N6300 a tymto...
kocker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 11. 11. 2008 15:27

To raději opravdu toho Samsunga, 6300 je už tuctovka :D
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kocker 11. 11. 2008 15:45

no tak myslim ze kupou u600 by som nemal dako stratit....
kocker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod syberius 11. 11. 2008 22:36

O výhodách či nevýhodách tohoto telefonu tu již bylo napsáno vše, stačí si jen pročíst fórum.Bohužel jak je u Samsungu asi již zvykem je třeba počítat s nejakými těmi nedotaženostmi.Nicméně za cenu za kterou je dnes k dostání není dle mého názoru na trhu srovnatelný telefon.Snad jen zase některý z příbuzných Samsungů.Pokud jste puntičkář co chce mít vše pefektně dotažené, připravte si dvakrát tolik a kupte si nějakou z lepších Nokií.Pokud nehodláte takové peníze za telefon utratit, není co řešit a U600 je dobrá volba.
syberius
Junior

Odeslat příspěvekod Hesperus 13. 11. 2008 18:49

zdravim, chtěl jsem si nahrát java aplikaci do U600 podle tohohle návodu:
viewtopic.php?f=30&t=22409
chci to nahrát přes USB, ale při pokusu zadat nějaký kód (např.: #*536963#) mi to napíše operace byla ukončena sítí (dám ten kód vytočit). Ví někdo, co dělám špatně nebo kde je chyba?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Sennheiser Momentum 4
Fiio K9 Pro ESS, Sennheiser HD595, Focal Elear
Ryzen 9 5900X, RX 6700 XT, 32GB RAM, Samsung 980 M.2 1TB, MSI Tomahawk B550, Fractal Design Ion+ Platinum 660W,
Hesperus
Junior

Odeslat příspěvekod syberius 13. 11. 2008 20:35

Ten návod je pro D600 a ne pro U600.Je zbytečné instalovat nějaké jiné programy, když u U600 vše funguje přes Samsung PC studio.Ohledně problému s kódem je třeba jej napsat hlavně ve správném tvaru a kódy nemusí být pro všechny Samsungy stejné.Ten kód neznám,ale myslím, že první má být hvězdička.Když se koukneš na předchozí stránku je tam návod na instalaci javy na U600.Kdyby jsi něco nevěděl tak napiš.
syberius
Junior

Odeslat příspěvekod sputn1cek 15. 11. 2008 13:35

Zdravim..
prosim potrebujem poradit s fonom.. mam ho uz nieco cez rok a stala sa mi na nom zaujimava vec... ovladacie tlacidla znicoho nic prestali fungovat pri otvorenom telefone :-/ klavesnica s cislami ide stale. pre istotu som to natocil dal na youtube lebo neviem ci si niekto vie uplne predstavit o co vlastne ide..

http://www.youtube.com/watch?v=ve17GPpNoas

btw. flashol som dnes novy firmware myslel som ze sa to tym vyriesi, ale bohuzial nic. problem ostal taky isty. ak viete prosim poradte co s tym. dakujem :roll:
sputn1cek
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka