Samsung U600 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod michal.kozlovsky 17. 1. 2009 11:08

Neexistuje něco pro snížení hlasitosti u Samsunga U600?Při připojení bluetooth stereo sluchátek telefon nastaví hlasitost na maximum a nejde ani používat ekvalizér protože to sluchátka nezvládají a volume se na telefonu měnit těmi postraními tlačítky neda,stejně tak ani v menu přehrávače ovládání hlasitosti při přenosu přes bluetooth nefunguje.nemá někdo nějakou radu.
Děkuji
michal.kozlovsky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod syberius 17. 1. 2009 12:16

johny15ra: Napiš co ti to přesně dělá.Píše ti to nějakou hlášku, či co?Nainstalovat to šlo normálně?Atd...

michal.kozlovsky: Bohužel s tím ti neporadím, s bluetooth sluchátky zkušenost nemám a s normálníma regulace hlasitosti funguje normálně.Osobně bych se zkusil poptat v servisu co s tím, jestli to třeba neopravuje novej firmware.
syberius
Junior

Odeslat příspěvekod michal.kozlovsky 17. 1. 2009 14:35

syberius: hm,i tak děkuju,asi zkusím ten sevis.
michal.kozlovsky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod johny15ra 17. 1. 2009 14:41

no vlastne ja som stiahol hru aspon dufam...a napisalo mi ze nepodporovany subor...tak newem ci so dobre stiahol alebo nie....malo to 1kb.....jad......ja newem co mam robit??...alebo nejaku stranku na vyskusanie....poradte diki
johny15ra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 17. 1. 2009 21:47

A jak to instaluješ? Přes wap, nebo tu aplikaci, či hru zkopíruješ z počítače do telefonu a snažíš se to otevřít?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod johny15ra 17. 1. 2009 22:29

ja to stiahnem do PC...aa dam do mobilu...a napise nepodporovany subor...co mam robit???....
johny15ra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod moothee 18. 1. 2009 00:27

Prosím Vás, aj váš U600 má spätnú väzbu, teda že ten, čo mne volá na u600 sa sám počuje vo svojom telefóne? Je to prípustné?
moothee
Junior

Odeslat příspěvekod johny15ra 18. 1. 2009 19:25

prosim poradte co mam robit s tymi java hrami??...ako to mam nainstalovat a tak??..a ako cez jawa??to newem poredte
johny15ra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 18. 1. 2009 19:51

Dal jsem ti odkaz na téma s odkazy, kde najdeš návod, nejsi první, co se ptá. Tak otvor oči a čti.
viewtopic.php?f=30&t=39501&st=0&sk=t&sd=a&start=1245
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod syberius 18. 1. 2009 23:39

johny15ra: Na stránce 84 asi uprostřed máš přesný návod, podle něj postupuj a půjde to.A jen mimochodem hra určitě nemá 1kB.Ten má soubor s koncovkou .jad ovšem k němu potřebuješ ještě soubor s koncovkou .jar, který obsahuje instalační soubory!!!
syberius
Junior

Odeslat příspěvekod johny15ra 19. 1. 2009 17:33

ale ja som to vsetko spravil a nejde to...
johny15ra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod johny15ra 19. 1. 2009 17:57

tak ked wete to spravit tak dajte nejkou stranku na sstahovanie hier aby mi isli....
johny15ra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod syberius 19. 1. 2009 19:56

No upřímně řečeno nejsem si jist že čteš přesně co se tu kde píše, protože jinak bys věděl, že jsem na straně 87 dával odkaz na stránku, kde je her, abych tak řekl "něúrekom".Možná úplně všechny fungovat nebudou, ale většina určitě, tedy pokud budeš postupovat správně.
syberius
Junior

Odeslat příspěvekod Bambi111 20. 1. 2009 15:29

:-) ahojte neviete mi poradiť ako dostanem tému do tohto samsungu? a nejake dobre stranky kde su temy..díík
Bambi111
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka