Samsung U600 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Jelito_MT 24. 3. 2009 19:30

no, zistil som že tam treba jad, aj jar súbor, a keď som to spravil správne tak mi nabehlo že java chyba , chybný argument. poraďte prosím
Jelito_MT
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod inzaghi 25. 3. 2009 01:05

tenhle mobil umi tak 50% ze vsech javovejch aplikaci a her, bida z nouze
SAMSUNG Google NEXUS S I9023, Android 2.3.6
inzaghi
Junior

Odeslat příspěvekod moothee 28. 3. 2009 22:06

Ja som zistil dva "triky" úplnou náhodou. :) Možno o nich neviete... :D

Písmo SMS sa dá zväčšiť bočným ovládaním hlasitosti smerom nahor.
A keď máte spustenú java aplikáciu a vadí vám, že displej zostáva stále svietiť na polovicu, po stlačení [C] sa objaví okno, či chcete ukončiť java aplikáciu - po v mobile nastavenom čase displej úplne znasne. :)

Máte aj vy niečo, čo nie je v návode ale telefón to vie? :)
moothee
Junior

Odeslat příspěvekod Struza 26. 4. 2009 10:52

narazil jsem na problém, fotky které vyfotím a ukládám na paměť. kartu, tak nejdou dát jako pozadí přes celou obrazovku, nevíte co s tím? fotky, které vyfotím a uložím rovnou do telefonu, tak jdou zobrazit krásně přes celý displej jako pozadí. pls help!!
Struza
Junior

Odeslat příspěvekod dominikU600 1. 5. 2009 09:55

Neviete ako mam dat do mobilu aplikaciu BLUECHAT alebo BLUEROOM na nokii 3110 CLASSIC mi to islo v pohode na U600 aj podla navodu nejde NEVIETE CO MAM ROBIT? :hm
dominikU600
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dominikU600 1. 5. 2009 11:47

A keby je to z toho ze to nepodporuje nepoznate este inu aplikaciu cez ktoru sa pise cez bluetooth :-|
hladal som vselijake :hm
dominikU600
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dominikU600 8. 5. 2009 15:52

kod na stavu baterie *#0228# mne ide kludne pozerat aj percenta staci ked stlacate hornu alebo dolnu sipku dozviete sa toho aj viac :lol:
dominikU600
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod moothee 9. 5. 2009 21:32

Je to interesting, len škoda, že neviem, čo všetky tie údaje znamenajú... :)
moothee
Junior

Odeslat příspěvekod Kyselák 11. 5. 2009 12:09

Mám už deset let Nokie a ted se mi líbí U 600 myslíte,že si zvyknu?
Kyselák
Junior

Odeslat příspěvekod to.tak 12. 5. 2009 14:32

moothee píše:Ja som zistil dva "triky" úplnou náhodou. :) Možno o nich neviete... :D

A keď máte spustenú java aplikáciu a vadí vám, že displej zostáva stále svietiť na polovicu, po stlačení [C] sa objaví okno, či chcete ukončiť java aplikáciu - po v mobile nastavenom čase displej úplne znasne. :)

Tak to je teda fakt rada k nezaplacení!! Konečně se dá používat Jimm. Jinak to svícení zruší baterku za pár desítek minut.
Bohužel na mým E 250 to funguje jen, na operu, na ICQ to nezabírá. Snad máte s jinými tipy mobilů větší štěstí.
to.tak
Junior

Odeslat příspěvekod dominikU600 16. 5. 2009 08:10

Kyselák: ja som nokiu 3110 classic a zvykol som si hned tak dufam ze ano ;-)
dominikU600
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kyselák 18. 5. 2009 11:05

Tak dneska mi přišel,ale nevím čím mazat ve zprávě text a za druhé kde najdu melodie které bych si nastavil jako zvonění.Díky za radu.
Kyselák
Junior

Odeslat příspěvekod Kyselák 19. 5. 2009 08:38

Už jsem na to přišel,ale poslední věc.Když píšu jméno do tel.seznamu tak mi nejdou dělat háčky a čárky.Jde někde změnit pismo nebo čím to je?Díky za radu.
Kyselák
Junior

Odeslat příspěvekod Kyselák 20. 5. 2009 20:36

Ještě jedna věc nejde mi spustit cd co bylo u telefonu ani přes průzkumníka.Poradíte někdo?
Kyselák
Junior

Odeslat příspěvekod Kyselák 24. 5. 2009 19:09

A ještě poslední věc když mi někdo volá,tak telefon zvoní asi dvě vteřiny tiše a až potom zvoní normálně.Je to tak správně?Chtěl bych aby hned od začátku zvonil nahlas jak mám nastaveno.Díky za odpovědi.
Kyselák
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka