Samsung U600 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod aiden 29. 5. 2009 14:54

jo tak tu jsem si kvuli tomu pořídil ale vysledek stal taky za.. písničky jsem přes ní na to nahrál ale v mobilu to přehrávalo v hrozné kvalite a z takovým "škvrkáním"..byl jsem z toho celý špatný a jest eporad trochu jsem.. opravdu nevite čím by to mohlo byt že se přes USB kabel který byl u mobilu nepřipojím k počítači, spis nenačtu přes ten kabel tu kartu cpo je v něm????...nemohlo by to být nejak počítačem??..třeba že neumí rozpoznávat micro SD karty nebo celkově karty...dekuji :-]
aiden
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HaNnan 29. 5. 2009 17:14

No hele nevím, osobně mi to přehrávalo mp3 a přehrává v pohodě, teď jsem sice pořídil na přehrávání MP4 přehrávač, takže už to nepoužívám. Ale co do kvality musím říct, že U600 to přehrávala super. Spíš to podle mého bude kvalitou mp3ek. Hele nevím jestli neplácám, ale není třeba nainstalovat nějakej USB driver? Myslím, že to na tom CD je. Já bych to musel vyhrabat, už ani nevím kde tu krabici mám:)
De omnibus dubitantum...o všem pochybujte
iPhone 5
HaNnan
Junior

Odeslat příspěvekod moothee 29. 5. 2009 22:48

Presne tak, mnohí tu chválili, že U600 prehráva pesničky skvele. Ja súhlasím.
USB driver treba skúsiť nainštalovať podľa návodu alebo skúsiť iný port na PC. :D
moothee
Junior

Odeslat příspěvekod will.i.am 30. 5. 2009 06:29

Zdravim,
mám asi tejden U600 v černý verzi, nikdy předtím jsem Samsunga neměl a jsem zatím nad míru spokojen.
Nosil jsem telefon normálně v kapse, a ted po týdnu jsem si v šimnul, že horní díl má i v zavřené poloze ve spodní částí tak 1mm vůli. Ted si nejsem jistý jestli to tak bylo od začátku nebo jestli to mám jít reklamovat. Jak jste na tom vy??
will.i.am
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HaNnan 31. 5. 2009 13:59

will.i.am píše:Zdravim,
mám asi tejden U600 v černý verzi, nikdy předtím jsem Samsunga neměl a jsem zatím nad míru spokojen.
Nosil jsem telefon normálně v kapse, a ted po týdnu jsem si v šimnul, že horní díl má i v zavřené poloze ve spodní částí tak 1mm vůli. Ted si nejsem jistý jestli to tak bylo od začátku nebo jestli to mám jít reklamovat. Jak jste na tom vy??

Tohle je normálka ;-) Ten kryt má prostě trochu vůli no, osobně mi to dělá i po 2 letech pořád stejně, tj. se to nezhoršuje;)
iPhone 5
HaNnan
Junior

Odeslat příspěvekod will.i.am 31. 5. 2009 20:19

Tak ok :-| , jen mi bylo divný že se to po prvním týdnu takhle hodně uvolnilo. Ale jestli je to normál tak se s tím musím smířit
will.i.am
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HaNnan 31. 5. 2009 20:26

will.i.am píše:Tak ok :-| , jen mi bylo divný že se to po prvním týdnu takhle hodně uvolnilo. Ale jestli je to normál tak se s tím musím smířit

Tohle je asi jediná vada na kráse toho telefonu. Ale jinak musím říct, že po 2 letech krutého zacházení se telefon drží :-D Nikde nic opráskanýho a ošoupanýho, snad jen kromě kovové části navrchu telefonu, jinak je vše tak jak má být ;-]
iPhone 5
HaNnan
Junior

Odeslat příspěvekod LCarmen 14. 6. 2009 17:43

Ahoj lidičky.Může prosím někdo poradit jak nastavit telefon, aby se mi soubory posílané přes bluetooth ukládaly přímo na paměťovku?Díky.
LCarmen
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MOBILESworld 14. 6. 2009 19:02

LCarmen mna to tiez zaujima ale asi to nejde mam ho necele 4 mesiace tak este o nom toho moc neviem ale ja vzdycky ked dostanem do ruky novy mobil tak hned na zaciatku zistim o nom vsetko tak asi nie . :-|

ja mam taku otazku asi tiez to nejde ide niako nastavit tak ze ked telefon vysunem ze mi urobi zvuk na sgh-x680 ked som vyklopil telefon tak mi telefon urobil zvuk :roll:

diky :-)
MOBILESworld
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LCarmen 16. 6. 2009 17:55

Tak to je docela hloupé,když posílám něco většího tak mi to pořád hlásí že je paměť plná,to toho asi moc do telefonu bez pc nedostanu.Škoda.
Zvuk při vysouvání nejde nastavit.Jdou jen zvuky u tlačítek,ale je docela hloupý že když ztlumíš zvuk tlačítek tak ti ani necvaká tlačítko u foťáku.
LCarmen
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod copre.tinka 26. 6. 2009 08:27

Dobrý den,prosím Vás nevíte někdo jak se u Samsungu U 600 vypíná upozornění na to,že dochází baterie.Nepříjemně mi při dochízení baterie pípá a já nevím,jak to vypnout nebo odstranit.U minulého telefonu mi to šlo.Popř.jak to děláte,když vám to pípá.Díky.za odpověď
copre.tinka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HaNnan 26. 6. 2009 18:03

copre.tinka píše:Dobrý den,prosím Vás nevíte někdo jak se u Samsungu U 600 vypíná upozornění na to,že dochází baterie.Nepříjemně mi při dochízení baterie pípá a já nevím,jak to vypnout nebo odstranit.U minulého telefonu mi to šlo.Popř.jak to děláte,když vám to pípá.Díky.za odpověď

Vypnout nelze, řeším to tak, že ho přepnu do tichého režimu, pak to akorát zase vibruje, ale celkem silně ;-]
iPhone 5
HaNnan
Junior

Odeslat příspěvekod niio 4. 8. 2009 22:13

Presiel som z Tmobile do O2 a po vlozeni O2 simkarty mi pise ze chybna sim karta. Povodna Tmobile funguje ale som odpojeny od siete. Je to tym, ze telefon je zablokovany?
AMD X2 5000+ BE 2.6@3.1,ASUS EAH3870 512DDR4 890/1196,ASUS M3A AMD770FX,Samsung 16MB 250GB HD252HJ + 32MB 1TB HD103UJ ,WD320GB 7200rpm USB2.0, 4x2GB DDR2 800MHz, LG 20" LCD L204WT-BF 5ms 1680x1050,Artic freezer pro64,Fortron 400W Blue storm II
niio
Junior

Odeslat příspěvekod bb5unlock 5. 8. 2009 09:03

ano telefony z TMobile SK su blokovane len pre pouzitie tmobile sim
takze si musis nechat telefon odblokovat
bb5unlock
Junior

Odeslat příspěvekod dina22 6. 8. 2009 14:44

ahoj už pár dní som vlastníčkou tohto mobilu a potrebujem poradiť ohľadom fotoaparátu
fotoaparát fotí v polohe na boku a fotky sa ukladajú normálne. ak chcem fotiť v normálnej polohe fotky sa uložia na bok. Je to normálne ?alebo to treba nastaviť niekde ? aby mi to fotilo a ukladalo ako ostatné mobily ? Neviem či ste ma pochopili ako to myslím k slovenskému návodu sa radšej vyjadrovať nebudem,,,,, mobil som zakúpila v t-mobile dakujem za odpoved
dina22
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka