Samsung U600 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod moothee 7. 8. 2009 18:52

niio píše:Presiel som z Tmobile do O2 a po vlozeni O2 simkarty mi pise ze chybna sim karta. Povodna Tmobile funguje ale som odpojeny od siete. Je to tym, ze telefon je zablokovany?

bb5unlock píše:ano telefony z TMobile SK su blokovane len pre pouzitie tmobile sim
takze si musis nechat telefon odblokovat

Ale odblokovanie je možné až po prípadnej viazanosti alebo nezáručne mimo T-Mobilu, čim sa stratí záruka.
moothee
Junior

Odeslat příspěvekod Lord_Hell 3. 9. 2009 12:25

Sry za spam ale konečmě se my povedlo do U600 dostat a spustit java soubor ale hodilo to hlášku nedostatek paměti (v mobylu mám 50MB a na karte 500MB volných) nevíte co s tím kopíroval sem to přez kartu a pak z karty do mobylu jar a jad soubor. Jaště dotaz jde tam nahrát new firmware a témata?
Lord_Hell
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kyselák 9. 9. 2009 12:22

Potřebuji radu nejde mi připojit telefon k počítači ani po staženi pc studia z cd,tak i ze stránek samsungu.Pořád mi to Pc studiu hlásí telefon nepřipojen.Díky za radu.
Kyselák
Junior

Odeslat příspěvekod moothee 3. 10. 2009 15:44

Lord_Hell píše:Sry za spam ale konečmě se my povedlo do U600 dostat a spustit java soubor ale hodilo to hlášku nedostatek paměti (v mobylu mám 50MB a na karte 500MB volných) nevíte co s tím kopíroval sem to přez kartu a pak z karty do mobylu jar a jad soubor. Jaště dotaz jde tam nahrát new firmware a témata?

Ide nie o voľné miesto ale o pamäť - niečo ako v PC pamäť RAM. Podobne hlási aj keď sa v prehliadači dokumentov otvorí náročný súbor. Telefón nie je výkonný...
FW sa dá, témy nie.

Kyselák píše:Potřebuji radu nejde mi připojit telefon k počítači ani po staženi pc studia z cd,tak i ze stránek samsungu.Pořád mi to Pc studiu hlásí telefon nepřipojen.Díky za radu.

Ako pripájaš?
moothee
Junior

Odeslat příspěvekod bb5unlock 3. 10. 2009 16:24

moothee píše: Ale odblokovanie je možné až po prípadnej viazanosti alebo nezáručne mimo T-Mobilu, čim sa stratí záruka.

pokial odblokujes telefon cez kod (aj mimo T-Mobile ) tak zaruku nestratis
zaruku stracas len pri odblokovanie cez box {kedy vacsinou dochadza k zmene casti udajov v EEPROM)
bb5unlock
Junior

Odeslat příspěvekod Kyselák 6. 10. 2009 13:32

Připojuji se přes kabel.Díky za rady.
Kyselák
Junior

Odeslat příspěvekod Kyselák 11. 10. 2009 19:56

Nevíte někdo proč mi nejde to PC studio a telefon připojit k počítači?
Kyselák
Junior

Odeslat příspěvekod strycu 9. 11. 2009 20:06

chtěl bych se zeptat,jak se dá přepnout ukládání do mobilu? když si posílám do telefonu posílám mp3 tak se mi to pořád ukládá do paměti telefonu a né na pamětovou kartu..tak se chci zeptat zda se to dá nějak přepnout?
strycu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod peat-peto 17. 11. 2009 18:25

Cauko potreboval by som pomoc...potrebujem preinstalovat softver s mobile v samsungu u600........welmi budem povdacny ak my nekto pomoze
peat-peto
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bladd 21. 11. 2009 12:27

peat-peto cav
aj ja tžo potrebujem spravit preto som precital vsetkych 94 stran a nedozvedel som sa vôbec nic co sa toho tyka tak neviem ci nam tu s tym niekto pomoze, mam teraz samsung S8000 a tam je vo fore popisane uz asi vsetko mam uz 3 softver a vzdy ked je novsi tak ho tam niekto da a popise ako ho hodit do tel, tu sa do toho asi nikto nevyzna :( tak ti budem drzat palce nech sa najde nejaky frajer co by ti pomohol!!
bladd
Junior

Odeslat příspěvekod jirkag 11. 12. 2009 22:08

Nevite nekdo, zda se da koupit baterie s vetsi kapacitou? mam mobil dva roky a baterka vydrzi jen dva dny :-(
jirkag
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod moothee 16. 12. 2009 16:52

Dá sa, ale nie originál. Treba pohľadať cez google nejakú batériu, čo má väčšiu kapacitu mA než pôvodná. Ja som kúpil za okolo 10 eur.
moothee
Junior

Odeslat příspěvekod Kyselák 23. 12. 2009 13:06

Prosim o radu.Když mi přijde sms tak se mi nahoře vedle signálu objeví ikonka G do včer mi to nedělalo.Co to znamená a jak se jí zbavit.Děkuji za radu.
Kyselák
Junior

Odeslat příspěvekod Kewell 14. 5. 2010 20:04

Mám ho od Vodafonu, nevíte jaký je zámek telefonu?
Kewell
Junior

Odeslat příspěvekod Kapr73 15. 5. 2010 12:50

@Kyselák: G znaci pripojeni k siti GPRS
@Kewell: vychozi zamek je 00000000 (8 x nula)
Kapr73
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka