Samsung U600 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod HaNnan 16. 9. 2007 11:04

garfi píše:Vše co napsal "imbus" je pravda: Je to nejhnusnější ovládání, které jsem zažil (měl jsem asi 10 TM). Co nejdříve se ho zbavím, jen jak přijde něco nového a dostupného. S těmi senzory to pořádně zhovadili.p/quote]
Mno závisí na úhlu pohledu....měl jsem mobily všech značek od Alcatelu přes Nokii po Siemens a ovládaní U600 a Samsungu vůbec mi přijde logický a přehledný....a když ti tolik vadí ty senzory tak to jsi si nemohl v obchodě ten foun ošahat??....já jsem si ze začátku taky nemoh zvyknout, furt sem někomu volal, mazal jsem si nevědomky text celý SMSky....

yquote="inzaghi"]jak zmenim tony klaves? kdyz najedu do toho nastaveni, tak tam mam nastaveny Xylofon, ale sou tam jeste pipani a to bych chtel, ale kdyz najedu na to pipani, tak mi to pise: Nelze zmenit. Nastavte displej pro vytaceni na normal... Nevite co to znamena?

Na výběr máš tři možnosti, xylofon, pípnutí a vypnout....a displej vytáčení je v nastavení displeje---displej při vytáčení---typ písma a tam si to změň ze schématu na něco jinýho (brkové pero, nástěnka nebo klasiku)...a pak si můžeš vesele měnit tóny kláves...

//matho83: prispevky spojene
De omnibus dubitantum...o všem pochybujte
iPhone 5
HaNnan
Junior

Odeslat příspěvekod inzaghi 16. 9. 2007 12:37

Ahoj muzete mi poradit jak nainstalovat icq do tohodle samsunga? Vcetne nastaveni internetu a tak, uz sem si ho udelal na jimm.wapland, ale pise mi to nepodporovany soubor, nevite?? A jeste se zeptam, chci si koupit do nej uz pametovku, nejradsi bych uz 2 gb, ale nevim jestli nebude 1 gb rychlejsi a jakou znacku zvolit, jestli kingston nebo sandisk, jake mate s nima zkusenosti v tomhle founu? Jinak sem s mobilem naprosto spokojen, ted uz zkousim tu vydrz, tak pak povypravim, zatim.. :wink:
inzaghi
Junior

Odeslat příspěvekod inzaghi 16. 9. 2007 15:11

Cetl jsem tu taktiku jak zlepsit baterku o 20% s tim ze se vypne hlaska o mistni siti (GPRS, EDGE) co kdyz si ale budu chtit pustit icq??? Bude to fungovat? A to ICQ mi pls poradte to nastaveni netu, uz to spustim, ale nepripoji se to, pls pls pls
SAMSUNG Google NEXUS S I9023, Android 2.3.6
inzaghi
Junior

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 16. 9. 2007 15:24

GPRS nebo EDGE bude muset být zapnuto aby ti šlo ICQ nebo se nedoplatíš. Ale s nastavením ti bohužel nemohu pomoci :-(
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bodaschi 16. 9. 2007 17:34

inzaghi: co potřebuješ s ICQ? mě se to po týdnu bádání podařilo rozchodit,ale když jsem připojená tak baterka vydrží maximálně 4 hodiny a je KO.
bodaschi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wizzy22 16. 9. 2007 20:55

názdárek, nevíte někdo, jestli jde koupit něaká silnější baterka? díky za odpověd :wink:
Wizzy22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Icek 16. 9. 2007 21:59

V nekterych obchodech v cr nabizi 800 mAh, na zahranicnich 1000 mAh, ale lidi pisou ze s tou 1000kou jim phone vydrzel stejne jako s originalni 690kou
Sempron64 2800+ @ 2160 Mhz, Asus K8N4-E, 512 MB Ram, Sapphire x1600 pro, fortron 350w
Icek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rumlik 16. 9. 2007 22:00

fakt jo? to je blbost ne? spsi ho jinak zatezovali s novou baterkou

//matho83: odstranena citacia, na odpoved na posledny prispevok pouzivajte Obrázek
Rumlik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mANGEL 17. 9. 2007 09:56

garfi píše:Vše co napsal "imbus" je pravda: Je to nejhnusnější ovládání, které jsem zažil (měl jsem asi 10 TM). Co nejdříve se ho zbavím, jen jak přijde něco nového a dostupného. S těmi senzory to pořádně zhovadili.p/quote]

tak to si potom este nemal v rukach K850i...to je neovladatelny telefon...3 akoze dotykove tlacidla pod displejom, plus ten stvorsmerovy kriz...fuj, hnus...nevravim, ze to je zly telefon, ale ovladanie je fakt hnusne...
Keby niekoho zaujimalo, co mam na obrazku, tak je to doska z D500E ;-)
mANGEL
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Icek 17. 9. 2007 13:17

Rumlik: Podle toho co jsem cetl, si myslim, ze lepsi vydrz maji ti s 800 mAh baterkama, ta 1000 mAh je podle me nejaky smejd s cedulkou "1000"
Sempron64 2800+ @ 2160 Mhz, Asus K8N4-E, 512 MB Ram, Sapphire x1600 pro, fortron 350w
Icek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rumlik 17. 9. 2007 13:21

Icek: a je to o dost znat oproti te orig baterce co ted mam?
Rumlik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Icek 17. 9. 2007 13:26

Ja nevim, ja ji nemam... projdi zahranicni fora a udelej si nazor...
Icek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rumlik 17. 9. 2007 13:27

mno moc neumim anglicky takze mi je to skoro k nicemu... :(

Ma nekdo silnejsi baterku? 800mAh a víc?
Rumlik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bubuk 17. 9. 2007 15:11

Jednoznačne tam musí byť rozdiel vo výdrži... a logicky, že 1000mAh musí vydržať viac ako 690 a 800mAh. Ten kto to napísal že je to inak tak si buď vymýšla alebo nevie čo hovorí.
Kapacita baterky nepustí.
A čo som videl tú 1000mAh na nete tak je to ORIGOŠ Samsung.

Ak sa bude dať zohnať tak na 100% berem 1000mAh !!!
bubuk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mANGEL 17. 9. 2007 15:18

To by som bol zvedavy odkial vie ze je to ORIGOS Samsung... Skus dat link, bol by som strasne zvedavy... Ale mozem Ti vopred povedat, ze ak tam bol priamo na baterke napisany udaj o kapacite tak to ORIGOS Samsung na 100% nebol...
Keby niekoho zaujimalo, co mam na obrazku, tak je to doska z D500E ;-)
mANGEL
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka