Samsung SGH-L760 a java :(

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jaja99 23. 6. 2008 16:41

mozna ti to ty ovladace nechce najit, protoze je nemas spravne nahrane... udelals toto :

ROZBALIT ovladac Qualcomm USB (urcite jsi ho rozbalil? nevim jestli jsi lamka nebo ne, ale vim ze nekteri lidi neumi rozbalit soubor...) http://uploaded.to/?id=u8j08i
jaja99
Junior

Odeslat příspěvekod jaja99 3. 7. 2008 11:47

tak ted jsem to delal na dalsim pc a vpoho, jen pro nezkusene muze byt v navode par nepresnosti.
4. rucne nainstalovat znamena kliknout na bublinu dole v liste, ktera se po pripojeni kablu obevi, je tam neco jako ze byl nalezen novy hardware, nejaky interface... tak kliknete na bublinu, date nainstalovat rucne a vybrat rucne-tam pak jen najit tu nasi rozbalenou slozku ovladace Qualcomm USB, dat ok a uz se instaluje... (win pise ze to samozdrejme je pro zkusene uzivatele, ale sak vime, tak se toho nebojte:)
5. bitpim seting phone type : Other CDMA phone
com port: tam dej browse a vyber tento - Qualcomm Diagnostics Interface 3197 (COMX) X-cislo portu
jaja99
Junior

Odeslat příspěvekod command 1. 10. 2008 19:04

No ja som si stahoval tie ovladace ale vzdy pri instalacii mi vypisalo ze chyba tento subor qcusb.inf tak som si nasiel ine ovladace. Po nainstalovani mi aj tak nespojilo bitpim s telefonom.
command
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aneroid 20. 10. 2008 18:42

zdravim, chcem sa opytat ide to aj na model sgh-l770??

lebo po zadani *#0523# mi ukaze okienko: Failed...
aneroid
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aneroid 21. 10. 2008 22:11

no uz som si nasiel to menu, na moj mobil tam bol iny kod....

*#0002*28346#

ale teraz mam problem s BitPimom....nechce mi nacitat Filesystem mobilu..vyhodi ze ziaden mobil nebol detekovany a moznost vo vybere Phone nemam tu Qualcomm Diagnostics Interface 3197, jednoducho to tam nieje. mam verziu programu 1.0.5 ale skusal som aj ine.

pls help, dik
aneroid
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bartiiik 26. 12. 2008 21:53

lidi prosim mam samsung SGH-U900V a podle navody jsem udelal vse akorat jsem se zasekl na bode 10. kdyz zadam kod *#6984125*# nic to nedela a pritom vsude pise ze na tento samsung funguje tento cod a to same na bode 11 code *#9072641*# mi taky nic nedela.. :'( prosim poradte jestli to ej treba chyba v telefonu.. dekuji..
bartiiik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slunatko 10. 1. 2009 21:04

Ahoj, prosim vas poradi te mi nekdo? Chtela jsem zkusit přidavat ty hry podle toho navodu, co tu je, ale..ktyz otevru ten bitpim a tam ty media tak ja tam slozku games nemam:( nevite co s tim? dekuju
slunatko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jaja99 16. 1. 2009 14:31

s jinym typem mobilu nemam zkusenost, ale myslim pokud to vezne kod, tak by to melo jit...v tvem pripade bych asi hledal nekde jinde.
tento navod sem delal pro sestru a ted nemuzu poradit protoze jeji mobil nemam po ruce :)
jedina rada zkusit vse odinstalovat a zacit od zacatku :)
jaja99
Junior

Odeslat příspěvekod jaja99 4. 4. 2009 21:03

tak sem dnes nerazil na problem...
reseni bylo vse odinstalovat...
ale to nepomohlo, usb porad nemohlo najit telefon...
tak jsem odinstaloval usb:

start -->
ovladaci panely -->
system -->
hardware --> spravce zarizeni -->
rozkliknout "+ radice sbernice USB"
smazat vsechny zaznamy v teto kategorii... staci zmacknout DELETE na kazdem znich.
POZOR, at si nesmazete nekde jinde, neco co muze zapricinit nestabilitu systemu... proste je to navlastni nebezpeci!!!!

Jeste me nahore, v okne spravce zarizeni, po pripojeni telefonu skakaly nejake 2 udaje "interface..." se zlutym vykricnikem coz znaci ze toto zarizeni nepracuje spravne, tak sem ho taky smazal :).

restart woken a instalujem znovu podle navodu :)
u me dobry :)

pokud to zase nekomu nejde, tak napiste v kterem kroku je chyba.

Podle me nejspis v kroku 5:
5. bitpim --> setting --> phone type : dejte "Other CDMA phone"
com port: tam dej browse a nahore vyber tento - "Qualcomm Diagnostics Interface 3197 (COMX)" (X-cislo portu u me 6 - na kazdem pc je jine )

vypada to asi takto (Avaible= dostupne):
=====Avaible Ports=====
Qualcomm Diagnostics Interface 3197 (COM6)

pokud je jinde napr v:
=====Inoperable Ports=====
tak je chyba v ovladaci usb nebo neni telefon propojen s PC

pokud neni vubec nikde tak je chyba v kroku 4.
jaja99
Junior

Předchozí stránka