Nokia E66 [diskuze] - poslední firmware 510.21.009

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sune2009 3. 12. 2009 20:20

no prave,že je to dost nepravidelny,někdy napišu pět sms o plne delce a nic,a někdy napisu jednu vetu a hned to dela,a v dalsi sms zas,a pak zas chvili ne,prave proto spis myslim,ze je to problem v SW,ale netusim a na reklamaci se mi to posilat nechce.
sune2009
Junior

Odeslat příspěvekod pee tee 5. 12. 2009 13:03

Zdravím. Kde najdu seznam sparovaných přístroju s bluetooth? Pokud dám nastaveni - pripojeni - bluetooth, tak tam je pouze základní nastaveni.
Potreboval bych se dostat na seznam spárovaných přístrojů. Vím, že když chci něco odeslal např fotku, tak mi to nabízí seznam a moznost dalsího hledání, ale pokud chci pouze zjistit, co je v dosahu a s někým se spárovat, tak netusím, kde to najít, aniž bych to dělal přes nějaký soubor (kontakt, foto, mp3, ...). Poradíte?
Samsung Galaxy S23 Ultra 12GB/512GB Green
pee tee
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Novák 5. 12. 2009 13:54

pee tee: V nastavení Bluetooth přejdi "pravým klikem" na kartu spárovaných přístrojů.
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ondrasz 5. 12. 2009 22:25

Nevím možná se už řešilo. Mám problém s datem. Pokud telefon na noc vypnu, tak další den mám obvykle datum o 2 dny posunuté dopředu. Stalo se to někomu? Řeší to aktualizace firmware?
Ondrasz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 6. 12. 2009 00:00

Ondrasz: Ano stava sa to viacerim. Hlavne o vikende. Aktualizacia je asi jedine riesenie, aj ked nemusi pomoct. Potom uz len reklamacia s moznymy komplikaciami(im sa chyba neprejavi a len prehraju soft, ktory to bude robit mozno tiez). Skus aktualizovat.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ondrasz 6. 12. 2009 00:10

Dík. Vyzkouším. A ještě jedna věc. V kalendáři ve staré Nokii jsem měl uložené poznámky+data výročí. Dají se nějak jednoduše zkopírovat na SIM kartu? (nemám kabel k původ.telefonu)
Ondrasz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 6. 12. 2009 00:34

To asi nepojde. Iba poslat cez BT.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ondrasz 6. 12. 2009 01:21

Tak ten starý připojení přes bluetooth bohužel neumožňuje.
Ondrasz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Machine11 6. 12. 2009 15:07

Skus zalohovat cez Infra P.
Machine11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pee tee 6. 12. 2009 17:51

Filip Novák píše:pee tee: V nastavení Bluetooth přejdi "pravým klikem" na kartu spárovaných přístrojů.

díky, ale když jsem v nastavení bluetooth, tak na "pravým kliku" mám možnost zpět nebo je tím pravým klikem myšleno něco jinýho, než pravá funkční klávesa hned pod displejem?

FW mám ten předposlední.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12GB/512GB Green
pee tee
Junior

Odeslat příspěvekod Ondrasz 6. 12. 2009 20:05

Machine11 píše:Skus zalohovat cez Infra P.

Je to model 3120.
Ondrasz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod flamingo 10. 12. 2009 17:03

Zdravim.
Nokii E66 ( WHITE STEEL ) mam neco malo pres 14dnu a zatim spokojenost.telefon je rychly,vyborne vybaveny s prikladnym dilenskym zpracovanim.¨
Koupil jsem jej mirne pouzity bez jedineho skrabanecku ci oderky jeste s puvodni folii prrs displej kterou na nem hodlam nechat.

Zeptam se jen ohledne FW,v telefonu byla verze 300.21.012.
Stahnul jsem phoenix a patricnou verzi FW 400.21.013_v7.0 postupoval podle navodu zde: viewtopic.php?p=6843712#p6843712 a nahral FW do telefonu,byla to otazka 10ti minut.
K memu prekvapeni ale po spusteni chybela cestina pritom jsem mel product code zmeneny na 0558476,pomohl az update pomoci NSU.....je to normalni ze phoenix ac jsem pouzil balik s FW s oznacenim E66 -1 (RM-343) 400.21.013 v7 (EURO) nenahral do founu cetinu? pred flashem jsem samozrejme zvolil verzi pro dany pc a potom jeste rucne.

Puvodni product code me E66 White Steel (vcetne stitku pod baterii) je 0565858 a odpovida to verzi urcene pro asijske trhy.

Oficialni PC pro nas trh a nebrand jsou tyto:
E66 [RM-343]- 0557960 CZ EURO3 GREY STEEL
E66 [RM-343]- 0558476 CZ EURO3 WHITE STEEL

Posledni vec,na stitku pod baterii a krabici mam oznaceni Made by Nokia co si mam pod tim predstavit? u v recenzich testovane Grey Steel je vsude Made in Finland. :hm

EDIT:

Pouzivam aplikaci NTorch Lite,mam ji certifikovanou pro sve IMEI/Telefon ale neni to na posviceni ono...LEDka se sice rozsviti,problikne naplno,ale pak sviti desne slabe a je to nepouzitelne,existuje neco lepsiho?
Samsung S8500 WAVE / FWS8500XXJH3
flamingo
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 10. 12. 2009 17:34

Znamená to nejspíš to, že si nemáš všímat, kde je telefon vyroben. Je od Nokie, kvalitu výroby si měla zaplatit všude.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod flamingo 10. 12. 2009 17:39

Diky,ohledne te NTorch lite nebo jine aplikace slouzici k sviceni nevis?
Samsung S8500 WAVE / FWS8500XXJH3
flamingo
Junior

Odeslat příspěvekod MMMC 10. 12. 2009 18:54

Na svícení je u E66 asi nejlepší displej - bílá plocha a podsvícení naplno. Jedním stiskem klávesy to umí task manager Jbak TaskMan, který je alespoň pro mě nepostradatelný i pro svůj hlavní účel. Ke stáhnutí na http://www.jbak.ru/jbaktaskman_en.php
MMMC
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka