Nokia E66 [diskuze] - poslední firmware 510.21.009

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ondraschoffka 22. 2. 2010 17:40

lubos.o: u přítelkyně po roce používání absolutně bez problémů, ale je pravda, že telefon u ní žádné pády a obecně hrubší zacházení nezažil..
ondraschoffka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lubos.o 22. 2. 2010 22:03

Díky za info.

Ještě jeden dotaz: E66 jsem měl asi měsíc, ale pak jsem o něj přišel. Jediná věc, které jsem si všiml - při stisknutí levého kontextového tlačítka při vysunuté konstrukci se mi zdálo, že je tam trochu vůle. Tohle je taky v pohodě, nezhoršilo se to?
lubos.o
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ondraschoffka 23. 2. 2010 00:21

kontextové klávesy při vysunuté klávesnici rovněž v pohodě...
ondraschoffka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jannnn 23. 2. 2010 00:24

mam ji cca rok a pul. drzi perfektne, pouze z prostredniho tlacitka slezla vsechna barva a je ted misto stribrne hnusne oranzove :(
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hunape 23. 2. 2010 11:43

Já už ho nemám ani oranžové...slezlo mi to na bílou!Jinak jsem taky po roce a půl spokojen... jen mě trápí rozbitý displej a v tuhle chvíli i neskutečně rychlé vybíjení (nevydrží ani den) - vím, že se to tu probíralo tak jdu hledat.
hunape
Junior

Odeslat příspěvekod Emeritus 23. 2. 2010 19:07

Zajimalo by mne, zda jde v Sygicu nastavit Navigovat/Zadat GPS pozici jiny format, nez : 15.1234567 . Jestli jde nejak nastavit, abych mohl souradnice zadavat ve formatu: 15°50.123
Pokud to je nekde reseno, omlouvam se. Diky.

Nastavení/Místní nastavení a tam Zobrazování zeměpisné délky a šířky na to nemá vliv.
Emeritus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod korenisko 25. 2. 2010 15:29

mno, aj mne vydrzi tak pol dna. Ale je pravda, ze je pripojeny na net cez bt alebo usb kabel. Inak, je to dost malo...
...-> Galaxy A35
korenisko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod huskye 28. 2. 2010 22:02

ahoj, spadla mi E66 a rozbil jsem display. Sice sklíčko vypadá vcelku, ale mám na displayi jakože pavouka, barevného, tak nejde moc vidět, co na něm je. V servisu mi řekli, že by to stálo 5000,- tak si ho chci zkusit opravit svépomocí.
Chci se zeptat, kdo se v tom trochu vyzná, jsou tohle správné díly? Přijde mi to nějaké levné, když mi tvrdili, že jen display stojí těch 5000,- ...

http://www.stmobil.cz/product/LCD-displeje/Nokia/LCD-Nokia-E66_-N77_-/6270
http://www.stmobil.cz/product/LCD-sklicka/Nokia/Sklicko-LCD-displeje/5566
huskye
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 28. 2. 2010 22:40

Ale prd 5000,-, měnil sem displej na E51, hotovo za 5min a byl sem o 1400,- lehčí. U E66 to bude to samé. Pokud ti někdo řekl 5000,- a je to jen výměna displeje, tak ho kopni mezi světla - je to zloděj.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod korenisko 1. 3. 2010 10:55

haha, že 5000 :-)
však toľko stojí sam mobil...
...-> Galaxy A35
korenisko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod IamI 1. 3. 2010 12:22

Dobrý den, zdravím všechny uživatele fóra,
Omlouvám se za naprosto triviální dotaz, ale prostě nevím jak na to.
Mám E66, a chtěl bych si u ní zamknout klávesnici stiskem nějakého tlačítka nebo kombinace tlačítek. Zamykání zasunutím slidu mě nevyhovuje. Matně si vzpomínám že u starších modelů Nokia na to byla nějaká kombinace kláves tuším Menu a mřížka.
IamI
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 1. 3. 2010 13:10

ImaI: na dvoch predchadzajucich stranach tejto temy sa ten zamok riesil.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod brdic 2. 3. 2010 11:05

Zdravím Vás.
Chci tento nebo jiný telefon koupit pro matku. Volal jsem známému co ho má jestli je s ním spokojený a on mi řekl toto: nejhorší tel. od Nokie co měl, po cca 14 dnech výměna repro, telefon se seká tak, že nejde přijmout hovor (musí se pak vyndat baterie simka atd aby to šlo), špatný příjem signálu. Telefon byl již 2x reklamován. Můžete mi to prosím potvrdit nebo vyvrátit? Myslím tyhle jeho zkušenost.
Ještě jeden malý dotaz: Měl jsem E65 a byl to děsnej šnek. Zlepšilo se toto u E66???
Děkuji moc za pomoc
Vláďa
brdic
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 2. 3. 2010 11:38

Natrefil na horší kousek, to se stává, přečti si diskuzi.
Rychlost je neporovnatelná s E65
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod korenisko 2. 3. 2010 12:25

až taky pomaly nieje, oproti E52 je to ale osobák :-D
...-> Galaxy A35
korenisko
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka