Nokia E66 [diskuze] - poslední firmware 510.21.009

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod brdic 2. 3. 2010 11:46

No číst jsem samozřejmě začal, ale do cca 6 stránky o tom nic nebylo tak jsem zkusil pár posledních a taky nic takže jsem se zeptal. Vím, že není dobré dávat pořád stejné dotazy, ale nejde to nijak filtrovat a abych přečetl 122 stran na to fakt nemám. Každopádně díky za odpověď. Takže bych do něj mohl v klidu jít jo?
Já mám E52 a taky na něj spousta lidí nadávalo a já jsem spokojený.
Bude to asi něco podobného.
brdic
Junior

Odeslat příspěvekod korenisko 2. 3. 2010 14:30

neviem či v klidu, nieje to vyslovene zly mobil, sem-tam sa nájde nejaká chybka, to chceš pre mamu? Tak to jej bude v pohode stačiť... A pre nu bude aj 100% spoľahlivy.
...-> Galaxy A35
korenisko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pee tee 4. 3. 2010 21:26

Zdravím, mám problém s head setem, který byl v balení. Když ho připojím, tak mi něm nejde přijmout ani ukončit hovor. Musím ho přijmout na telefonu a v pohodě a mluvím. Kde by mohl být problém? Bohužel nemám jiný, abych to vyzkoušel. Pokud poslouchám rádio, tak stanice přepínat jdou, ale musím zmáčknout dost silně. Díky
Samsung Galaxy S23 Ultra 12GB/512GB Green
pee tee
Junior

Odeslat příspěvekod Bubo.bohemica 7. 3. 2010 22:38

Ahoj, mám N66 od T-Mobile, dnes jsem do ní stáhnul přes Nokia PC Suite poslední firmware a chtěl jsem tam nainstalovat nějaký krokoměr, ale ani jedna verze dostupná na ofic. stránkách Nokia (http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-step-counter) mi nefunguje. Dá se tam nějaký krokoměr rozhejbat?
Bubo.bohemica
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MMMC 8. 3. 2010 20:00

Ale ten krokoměr ti nefungoval ani před aktualizací FW, ne? Problém je v tom, že E66 je sice telefon s feature packem 1 (jako třeba N95), ale akcelerometr má technicky udělaný už podobně, jako telefony s feature packem 2. Jenže na E66 zase logicky nefungují aplikace pro telefony s feature packem 2. Tudíž aby na E66 fungovala aplikace, využívající akcelerometr, musí se jednat o aplikaci pro feature pack 1, upravenou speciálně pro E66 a jeho atypický akcelerometr. A těch je AFAIK co by na prstech jedné ruky spočítal, navíc snad všechny jen placené. Problém je i v tom, že E71 jako nejbližší příbuzný E66, která je navíc i celosvětově rozšířenější, akcelerometr nemá vůbec. Tím se snižuje šance na to, že se někdo s úpravou pouze pro méně rozšířenou E66 bude chtít drbat.

Tudíž hledej krokoměr výslovně pro E66. Ale o žádném nevím. Nokia ten svůj slibuje pro E66 už víc než rok a vyšumělo to.

Samozřejmě pokud se něco změnilo, rád se nechám vyvést z omylu.
MMMC
Junior

Odeslat příspěvekod jannnn 8. 3. 2010 22:16

Krokoměr co je v Nokia Sports Tracker funguje :)
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod norwan 10. 3. 2010 01:30

jannnn: Jakou mas verzi Sports trackeru? V diskuzich na netu sem nasel, ze od verze 1.82 krokomer chybel, ale v nejnovejsi 2.06 by zase mel bejt, ale nejspis jen pro nektery telefony. Ja ho tam nemam...instaloval sem nejnovejsi verzi pro E66 ze stranek sportstracker.nokia.com
norwan
Junior

Odeslat příspěvekod jannnn 11. 3. 2010 18:33

Mam 2.06 a je tam, ale dost schvanej. Chce to dat: new workout: walking. a pak jeste: options>settings>activities>walking>enable pedometer: yes

viz screen ze to jde:
Screenshot0032.jpg
Screenshot0032.jpg (21.46 ) Zobrazeno 18737 krát
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod norwan 11. 3. 2010 19:12

Nechápu, koukal jsem podle toho co jsi napsal, ale stejně jsem to nenašel.

Podle tvýho návodu bych to měl najít na tom posledním screenu, ale podle lišty na straně je vidět, že tam víc věcí v nabídce už není.

V nabídce settings jsem vybral Activities, jen jsem to špatně vyfotil, tak na obrázku je kurzor na General.

Sports Tracker v2.06 (S60 3.1) - 23-03-2009

Obrázek
norwan
Junior

Odeslat příspěvekod jannnn 11. 3. 2010 19:41

Musíš stáhnout verzi pro Symbian S60 3.2
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod norwan 12. 3. 2010 01:02

Tak už jsem na to konečně přišel :) je potřeba stáhnout "SportsTracker_STEPS_32_v206.sisx" která je ke stažení ze stránek sportstracker.nokia.com pro N96

díky jannnn ;)
norwan
Junior

Odeslat příspěvekod Bubo.bohemica 12. 3. 2010 08:01

Dík za tip. Zkusím to. A ještě poprosím o jednu radu - jak dostanu do SportsTrackeru mapu? Mám v mapách staženou ČR, ale SportsTracker mi trasu podle GPS kreslí stále do šedivého pole bez mapy.
Bubo.bohemica
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod a.baloo 18. 3. 2010 16:35

po zapnuti telefonu musim zakazdym zadat datum a cas ako keby som z telefonu vybral baterku. telefon vypinam kvoli tomu, ze v aute mam druhu sim a ta sa aktivuje ked sa ta v tel. vypne. doteraz to nerobilo. neviete kde moze byt problem? dakujem.
E52, E66
a.baloo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod IamI 26. 3. 2010 18:56

Neví prosím někdo kdy bude dostupná free navigace v Nokia mapách i pro E66?
Každý den kontroluju seznam kompatabilních modelů a E66 pořád nic ...
IamI
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 26. 3. 2010 19:05

K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka