Já jsem ho taky kupoval v prosinci. Jestli mám špatnou optiku nevím, ale fotí pěkně hnusně (viz pár příspěvků výše...). Reklamovat jsem ho ještě nedal - taky by mě zajímalo jak člověk dopadně, když přijde do krámu a řekne že reklamuje telefon kvůli tomu, že fotí blbě.
Vyměním ojetého pionýra za neojetou pionýrku. Zn.: ojedu sám
Teď ale záleží v jakým obchodě se to koupí, jestli je to internetovej, tak nevim nevim, navíc jestli je to šedivka, tak to sou šance ještě menší, neli nulový, ale kvalifikovanej servis nebo třeba origi nokia obchod by to měl vzít, ale zkušenosti s tím nemám, jen teorie Jinak jsem rád že se to konečně hlo s tou černou verzí N79, zatím v číně, takže nevim jestli to není zase atrapa, ale aspoň nějaká naděje no, ale atrapa to asi nebude když to "nokiamania" takhle tvrdí
Mně občas tak podivně vrže to navigační tlačítko, když třeba něco potrvzuju a tak.. pěkně mě to štve to občasný vrzání, jak kdybych měla nějakej starej křáp bo co (tlačítka mám úplně bez zvuku) Dělá vám to taky?
A chtěla jsem si přetáhnout sms ze starýho mobilu a nejde to, jen položky do kalendáře, fotky a videa. Chjo Nedá se to nějak udělat?
Prosim vas chci se zeptat nainstaloval jsem si do telefonu X-Plore 1.22 v se ok ale nevim ktere tlacitko na telefonu je Shift. ( Treba pri vyberu nejakeho souboru se musi zmacknout zkratka Shift + Right atd. A jine ) Dekuji Johny
Kryštof Korb píše:A co máš za telefon? Jestli Nokie, tak by to jít mohlo docela v pohodě, přes PC Suite.
jj, nokie .. já tenhle program vůbec neznala vyzkouším a moc děkuju za radu
Jinak nevíte, jak na N79 zobrazím časy opakovaného volání na jedno číslo? Byla jsem na to u předchozí nokie zvyklá, ale tahle to evidentně neumí. Automaticky se uloží poslední čas volání, ale předchozí nikde v nabídce nelze zobrazit
Vrže vám nějaký z krytů? Mám bílou variantu a zelený kryt jsem vyměnila za bílý. Jenže ten bílej nesedí na tom těle úplně přesně a trošičku se pohybuje a vrže při práci na telefonu Jsem z toho dost smutná a zklamaná, ty ostatní kryty mi tohle vůbec nedělají, sedí naprosto perfektně. Šla bych to reklamovat, ale je to blbost, když jsem to kupovala v eshopu a navíc tenhle bílej není v té základní sadě k bílé variantě N79. Jen jsem si chtěla postěžovat a zeptat se, jestli vám to některý z krytů taky dělá (i když nevím, k čemu mi taková odpověď bude ).
Naposledy upravil kajleen dne 18. 3. 2009 20:52, celkově upraveno 1