Nokia N79 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod TFSi 18. 3. 2009 20:34

kajleen: Kryty vržou, ale až při hodně silném stisku. Jinak vůbec.
A jeden dotaz: ladí barva bílého krytu přesně s barvou telefonu, nebo jsou trošku odlišné?

Jinak: uvažuji nad reklamací kvůli foťáku. Ovšem: kupoval jsem ho u Mironetu (obj. eshop + osobní vyzvednutí). Uvažoval jsem, že bych ho zkusil dát přímo do nějakého značkového servisu Nokie, protože reklamace v Mironetu by byla zdlouhavá (měsíc bez telefonu by sice byla krásná dovolená, ale asi by mě pár lidí zabilo :)). Problém je, že nejsem z Prahy, takže jet si potvrdit záručák nepřichází v úvahu. Vzali by mi ve značkovém servisu telefon i když bych jim ho poslal s kopií faktury? Případně, do kterého servisu ho poslat?
Vyměním ojetého pionýra za neojetou pionýrku. Zn.: ojedu sám
TFSi
Junior

Odeslat příspěvekod xcookx 18. 3. 2009 20:53

Mam taky bilou n79 a uz jsem zkousel vsechny kryty z baleni a nejvic mi vrze hnedy a to jsem ho ani moc nepouzival,jinak ostatni drzi pevne a ani pri stisku nevrzou.Ten hnedy mi prijde takovy nejhezci ale nosim modry protoze nevrze :-)
E51 neni,N79 neni,SE W200i,zaloha 6210,Samsung s5230,HTC Desire,iPhone 4s
xcookx
Junior

Odeslat příspěvekod Pipinnn 18. 3. 2009 21:04

Coze ten bilej ode me ti vrze?vzdyt jsem to pred poslanim schvalne zkousel a ten mi sedel hezky..vrze mi hnedej:( castecne jsem to vyresil vypodlozenim papirkem:/
Pipinnn
Junior

Odeslat příspěvekod ice.bc 18. 3. 2009 21:12

Ja na tohlo nemuzu rict ani pul slova..uz jsem vyzkousel za tu dobu,co ji mam,vsechny ty kryty...zeleny,hnedy,modry...a vsechny sedi stejne a musim rict,ze jsem az prekvapeny,jak je ta konstrukce i s tema krytama pevna i po nejake te dobe pouzivani.Je pravda,ze prevazne mam zrovna ten zeleny..ale bez vuli a vrze uplne minimalne,v podstate to nevnimam vubec.Ale taky je pravda,ze se k phounum chovam docela slusne :D
Philips:Fizz,Alcat:OneT,Sagem:MC922,Ericss:T39,T65,Motor.:A008,V180,RazrV3,SlvrL7,Panas:GD67
Siemens:A52,CF62,SL45,Sony:CMDJ5,SE:T100,J210,T230,T610W810i,Satio,Zylo,Samsung:A800,E100,Vodaf:246
N:5110,3210,3330,6510,5210,8210,6310i,6120Cl,6300,6230i,N79,N8
ice.bc
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kajleen 19. 3. 2009 00:06

TFSi píše:kajleen: Kryty vržou, ale až při hodně silném stisku. Jinak vůbec.
A jeden dotaz: ladí barva bílého krytu přesně s barvou telefonu, nebo jsou trošku odlišné?

Ta barvička je maličko jiná, není úplně sněhobílá jako je tělo zepředu, ale je to téměř nerozpoznatelný rozdíl. Ještě to zkouknu zítra na denním světle a napíšu ;)

Pipinnn píše:Coze ten bilej ode me ti vrze?vzdyt jsem to pred poslanim schvalne zkousel a ten mi sedel hezky..vrze mi hnedej:( castecne jsem to vyresil vypodlozenim papirkem:/

Jj, vrže :-l Ale tak, za to nemůžeš. Ten papírek zkusím. Je to pech, kryt kterej jsem nejvíc chtěla a zrovna vrže :-|

xcookx, tak to jsi na tom jako já s bílým. Kdyby se ty kryty daly aspoň běžně dokoupit...chtěla bych ten fialovej.

ice.bc, no přesně, já taky byla příjemně překvapená, jak ty kryty perfektně sedí. Všechny tři, co jsem měla v krabici seděly dokonale. Až tenhle bílej ne. Prostě se to asi stává, podle toho, co tady ostatní píšou. A u mě to s tím, jak se chovám k telefonu nemá nic společnýho ;-) Jsem na svůj telefon vždycky hodná, má se u mě jako v bavlnce :D Navíc ho nemám ani týden.
kajleen
Junior

Odeslat příspěvekod blondynecka 19. 3. 2009 13:43

Amores_L píše:
blondynecka píše:tak to jsme na tom stejně:-))) mě se taky seká úplně hrozně:-)))) někdy mě to vytočí že bych s nim švihla když potřebuju rychle volat.. tak co s tím vyměnit telefon:-)))

Hm, když ono není co koupit.. lepší nokie pro mě prostě není.. :-( Prostě nic.. :-(

no není jen nokia že:-)))))???? předevčírem jsem ho málem vyhodila když jsem chtěl rychle fotit, otevřu krytku foťáku a nic nereagoval zamrzl a nešel, vypla jsem ho zapla a znovu, při volání zamrzne, poslední dobou mě hodně zlobí a kryt vrže taky mám bílej na bílým. uvidím jestli to nezlepší nový fw půjdu ho reklamovat.
blondynecka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Amores_L 19. 3. 2009 13:59

Hm, já nic jiného než nokie neberu, kupuji si ty nejnovější vždy .. už řadu let.. A nyní skutečně není nic lepší, jako konstrukce úplně nové n85.. je totálně příšerná, jsem tomu nechtěl snad ani věřit, že za něco takového kolega zaplatil deset litrů.. Chtěl bych větší displey, jinak jsem spokojený, jinak jsem vypnul animace ikon, používám teď jen Haze a je to dobrý, už se to neseká, ale už bych chtěl zase něco nového, ale jak jsem již řekl.. není co zvolit.. :-( možná zkusím n97, ale spíš nevím.. :-)
Amores_L
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 19. 3. 2009 14:32

musím říct, že N97 je zpracovaná fakt skvěle, konečně Nseries která za něco stojí
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod kajleen 19. 3. 2009 15:22

Tak to mně se ta moje ještě ani jednou nesekla 8-)
Mně se nejvíce líbí N96, jenže ta už je o chlup dražší a čekat se mi nechtělo.
kajleen
Junior

Odeslat příspěvekod Amores_L 20. 3. 2009 11:52

Kryštof Korb píše:musím říct, že N97 je zpracovaná fakt skvěle, konečně Nseries která za něco stojí

Už jsi jí měl v ruce..? Je už nějaký oficiální datum, kdy bude v prodeji u nás? :-)
Amores_L
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod blondynecka 20. 3. 2009 13:17

máš pravdu taky jsem přišla na to když jsem dneska ráno měnila kryt a měnila i motiv displeje, mám jen brown bez tapety a neseká se:-)) N97 mě taky dost zajímá:-)))) ale mě třeba nikdy nezklamala motorola, to jsou držáky:-))) a motorola a3100 nevypadá zle.
blondynecka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Amores_L 20. 3. 2009 13:57

Promiň, jsem fakt jen na nokie.. Jo, od 1.4. bych měl žít a pracovat v prahe.. :-D Tak o tom pokecáme o vína a třeba se pak půjdem spolu na N97 podívat, až někdy v životě bude k mání.. Jo, fakt to pomohlo.. protože teď se neseká vůbec.. používáš také cclock..? Je to fakt super aplikace.. :-)
Amores_L
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martin_g 20. 3. 2009 14:41

Amores_L
Mam takú drobnú otázočku, kde sa vypínajú animácie ikon - akosi som to nikde nenašiel (ani v manuály). Ďakujem.
Nokia N79
Asus P535 (128 MB)
martin_g
Junior

Odeslat příspěvekod blondynecka 20. 3. 2009 15:12

Amores - no možná bys byl překvapenej já ráda měním značky telefonů člověk pak není tupej a neumí ovládat jen určitou značku :-) n97 je pěknej telefon a podle netu jsem myslela že bude k mání v březnu protože byla na netu nějaká soutěž a výhra se měla předat koncem března ale asi to nebude pravda :-)
tu aplikaci cos psal nepoužívám ale možná jí stáhnu.
blondynecka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 20. 3. 2009 18:50

Amores_L: měl, termín moc jistý není, ale vidím to oficiálně tak na červen.
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Předchozí stránkaDalší stránka