Nokia N79 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod safpet 12. 4. 2009 20:28

kajleen: Ty hodiny mě dos štvou. Je to myslím fakt škoda. Navíc když mám zmeškaný hovor nebo i SMS tak to nezjistím. Displej je prostě zhaslý. Nemyslím si, že to je dobře pořešené :-/
Jinak ta klávesnice je zatí, docela tuhá, ale mě vceku vyhovuje. Myslím, že po týdnu zvykání to bude naprosto super.

ALL: A jak to je tedy stím kalendářem, Jde nastavit, aby se zobrazoval jen jeden řádek a né pět?
safpet
Junior

Odeslat příspěvekod martin_g 18. 4. 2009 22:21

Re: Fotoaparát
Prišiel som na to, že moja N79 nedokáže nejak kvalitne fotiť pri použití automatických nastavení. Avšak kvalita foto sa výrazne zvýši ak ručne zmením expozíciu na -0,3.
Ak máte niekto problém s kvalitou fotiek na N79 skúste ručne zmeniť expozíciu a dajte vedieť ako ste dopadli.
Nokia N79
Asus P535 (128 MB)
martin_g
Junior

Odeslat příspěvekod xcookx 19. 4. 2009 12:03

Me se zda ze mi foti docela dobre.Co myslite http://galerie.mobilmania.cz/showphoto. ... 65&cat=596
E51 neni,N79 neni,SE W200i,zaloha 6210,Samsung s5230,HTC Desire,iPhone 4s
xcookx
Junior

Odeslat příspěvekod adiiiisek 20. 4. 2009 21:59

Ahojda - můžu se zeptat - je tato Nokia v čr už v prodeji? Popřípadě kdy bude...děkuju:)
adiiiisek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod safpet 21. 4. 2009 06:22

adiiiisek: Jasně že je. A už poměrně dlouho. ;-] Oficiální představení bylo již v srpnu roku 2008 (http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu ... fault.aspx)
A kde ji seženeš? Koukni třeba sem: http://www.zbozi.cz/?q=Nokia%20N79

PS:Jo a je super! :D
safpet
Junior

Odeslat příspěvekod TFSi 21. 4. 2009 16:52

xcookx píše:Me se zda ze mi foti docela dobre.Co myslite http://galerie.mobilmania.cz/showphoto. ... 65&cat=596

V porovnání se mnou tobě fotí nádherně!

To nastavení expozice na -3 zkusím, díky za tip :)
Vyměním ojetého pionýra za neojetou pionýrku. Zn.: ojedu sám
TFSi
Junior

Odeslat příspěvekod marejak 22. 4. 2009 15:23

Zdravím.mám novou n79...a mám dotaz..po nahrání hudby do složky sounds a mnou vytvořené složky mp3....nahraji alba...no a pak spustím přehrávač a mám ty písničky různě přeházený..a i třeba když si udělám novou složku-třeba MIX..a tam nakopíruju vybraný písně....tak je mám pak v mobilu všude možně..Je to má 1. nokie..tak nemám zkušenosti..Prostě to chci mít v přehrávači,tak jak to vidím v compu...díky moc za vaše odpovědi
marejak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 22. 4. 2009 15:40

Tohle Nokie neumí a doufám, že nikdy umět nebudou. Nechápu, jak to může někdo chtít. To co Nokie dělají, je milionkrát lepší.

Existují programy, které to ale zvládnou, stačí jen hledat.
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod kajleen 24. 4. 2009 15:16

xcookx píše:Me se zda ze mi foti docela dobre.Co myslite http://galerie.mobilmania.cz/showphoto. ... 65&cat=596

Fotí ti krásně, mně na slunci fotí taky pěkně, ale jinak jsou ty barvy nic moc.

Kde se nastavuje ta expozice, nemůžu to nikde ve vlastnostech fotoapáratu najít :-[

Kryštof Korb píše:O tom, že by existovala, nevím, ale je to celkem dobrý nápad :)

Kéž by nějaký manuál k symbianu vznikl, štve mě, že to neumím úplně na maximum využívat :-[
kajleen
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 24. 4. 2009 15:21

V režimu focení to je přímo na očích :roll: Ikonky na pravé straně - je tam čtvereček, v jednom roku je EV a v druhém 0 a když na to najedeš, tak se zobrazí: kompenzace expozice
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kajleen 24. 4. 2009 15:56

seterwohipikule, tak to sorry, že jsem to přehlédla mistře :lol: toho smajlíka co koulí očima sis mohl nechat od cesty ;-) hlavně klid :mrgreen:

nicméně když otevřu krytku foťáku, tak se mi tam nic takovýho co ty říkáš nezobrazí... mám v pravo jen: přepnutí do režimu videa, režim snímání, režim blesku, samospoušť, režim sekvence a otevřít fotogalerii

edit: už jsem to našla...neměla jsem to dané mezi těma základníma ikonkama a tudíž jsem nevěděla, že tam něco takového je. snad se tak moc nestalo ;-)
kajleen
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 24. 4. 2009 17:13

kajleen - pokud se ti zdá, že jsou barvy nic moc, pokus se zvýšit hodnotu kontrastu :) takhle jsem to řešil i já a měl jsem nádherný farby :)
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 24. 4. 2009 18:06

kajleen: zkusíme něco do nové NokiaManie.cz připravit ;)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod xcookx 24. 4. 2009 18:51

Jen kdyby to zustalo pokazde ulozene jak posledni nastaveni a ne furt na automat,komu se to furt chce ladit kdyz potrebuji neco rychle vyfotit.
E51 neni,N79 neni,SE W200i,zaloha 6210,Samsung s5230,HTC Desire,iPhone 4s
xcookx
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 24. 4. 2009 18:59

Je to škoda, ale musíme si zvyknout :-)
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka