Nokia N79 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kisch 27. 5. 2009 20:38

No tak mám nahraný nový firmware a jak jsem se obával, problém s ignorováním čísel stop v ID3tagu mám. Písničky v albech mám řazené podle abecedy. :-/ Doprdele práce. :-( Takhle mi to je úplně na pytel. Zrovna přehrávání mp3 je pro mne důležité. Nemáte někdo nějaký nápad (mimo výměny telefonu)?
kisch
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 27. 5. 2009 20:41

vytvor si playlisty este predtym nez si to hodis do mobilu a pustaj si/vbyhladavaj si songy podla playlistov
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod kisch 27. 5. 2009 21:19

Hm, to funguje, ale zase se mi zobrazuji všechny playlisty v kupe pod sebou, coz u 16GB karty je docela zmatek. Ideální by bylo vybrat playlist přímo z alba. Tohle se teda Nokii nepovedlo. Kdyz si dam detaily skladby, tak všechny mají číslo 0, i kdyz v editační programy na ID3tagy tam ty čísla stop vidí.
kisch
Junior

Odeslat příspěvekod kisch 28. 5. 2009 12:29

No tak na přehrávání hudby budu používat Coreplayer, třeba se to Nokii někdy povede opravit. :-\ I když ten mi zase dělá mezi písničkami malou pauzu, což vadí když navazují jedna na druhou. Chci se zeptat, jestli se dá někde nastavit, aby to po ukončení hovoru zobrazilo nejen dobu, ale i cenu. A mám problém s čitelností displeje venku. Nevidím na něm skoro nic, a to ho stíním před přímým slunkem. Nastavení světelného čidla má vliv jen doma. Nemá někde ješte displej nějaké další nastavení? Když mi někdo volá, tak nevidím kdo a použití navigace je taky docela obtížné. Jsou to asi lamácké dotazy, ale je to po dlouhé době (měl jsem 3210) moje další Nokia a tak nějak jsem z ní rozladěn. Věci, které jsem bral u Sonyericssonu w810 jako normální tady najednou nejsou. Naprosto marný je oditor SMS (není podpora EMS), i když s tím jsem počítal.
kisch
Junior

Odeslat příspěvekod monicqa 29. 5. 2009 21:34

chysta sa niekto vyuzit t-mobile akciu na slovensku a kupit si ju? zaujimali by ma dovody a medzi cim ste sa rozhodovali.
monicqa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BigFoot007 29. 5. 2009 21:55

za tie prachy si ju mozu strcit vies kam...to je vyslovene zdieranie za nu platit take cashe pri 24 mesacnej viazanosti. keby bola za 130 eur na 55, za 100 na 110 nepoviem, ale takto...
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod martin_g 30. 5. 2009 21:01

monicqa
Za tu cenu urcite nie, ved nedotovana N79 sa da zohnat za 300 eur.
Ak chces za kazdu cenu dotovany telefon, tak by som isiel do 6220 classic. Z mojho pohladu je to N79 v horsom plastovom obale a na akciu je za celkom rozumnu cenu.
Nokia N79
Asus P535 (128 MB)
martin_g
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 30. 5. 2009 21:28

martin_g - ono těch rozdílů je víc, wi-fi, větší displej a hlavně, výdrž 6220ky je poloviční oproti N79ce, 6220 vydrží dva dny velké zátěže, když to N79ky vydrží pět dní. :)
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod kisch 1. 6. 2009 22:40

Nejak mi prestalo v prehravaci fungovat obnoveni knihovny souboru. Porad pise pridane soubory 0 a samozrejme je nevidi. Sice pouzivam Coreplayer, ktery prehrava z adresare, ale i tak mne to sere. Jo, kartu mam 16GB, muze byt v tomhle problem? Vypnuti/zapnuti jsem zkousel. Nerad bych zkousel nejaky dukladnejsi resety. Taky bojuju s wifinou, zacalo stavkovat pripojeni po bezproblemovem chodu. Mam doma wifinu skrytou a chranenou WPA, ale i kdyz ji dam jako viditelnou, tak ji sice mobil najde, ale nepripoji se.
Edit: U te wifiny se mu nelibi, kdyz je na routeru automaticky nastaveny 6. kanal (mozna nejake to ruseni s jinou wifi siti, i kdyz notebooku to nevadi). Tak jsem nastavil natvrdo 1. kanal, kde to jede ok.
kisch
Junior

Odeslat příspěvekod kajleen 3. 6. 2009 12:43

Povedla se mi dnes v noci úžasná věc :-( - o konec topení jsem si trošku škrábla displej Nokie N79. Budila mě a já jsem ji nešikovně vzala ze stolečku. Je to jemný škrábanec v horní části displeje (možná ale docela hluboký :'( ). Můžu to něčím odstranit nebo nemám šanci?
kajleen
Junior

Odeslat příspěvekod kisch 3. 6. 2009 13:06

kajleen

Mrkni sem. Jsou různé speciální čistící pasty. V nouzi jde prý použít i zubní pasta. Ale nic z toho jsem nezkoušel. Ačkoliv zubní pastou jsme na základní škole leštili plexisklo......

http://nokia.novy-mobil.cz/prislusenstv ... plej-5776/
kisch
Junior

Odeslat příspěvekod cvekino 4. 6. 2009 20:57

martin_g

pokrocil si nejako s tym problemom ze ti pri foteni ostane len cierny display? mam rovnaky problem. a tiez ked nemozem fotit tak ak dam prehrat video tak ide len zvuk a display je cierny.
cvekino
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martin_g 5. 6. 2009 08:47

cvekino
V podstate nie. Nový firmware to čiastočne poriešil, odhadujem, že sa mi to stáva tak cca o 3/4 menej často ako so starším firmware. Ale zas pribudli iné problémy, napríklad pri prezeraní fotiek cez to tlačidlo na ľavej strane (multimédia) a otáčaní fotky sa mi telefón vráti do pohotovostného menu a musím začať od znova.
Nokia N79
Asus P535 (128 MB)
martin_g
Junior

Odeslat příspěvekod therobbie 5. 6. 2009 10:07

Je ta klavesnica a ovladanie vazne tak hrozne? Lebo rozmyslam nad tymto telefonom za 289EUR ho maju v tmobile (ako plna cena, pausal uz mam).
<3 my Ipod nano 3rd gen
therobbie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod safpet 5. 6. 2009 10:29

therobbie: Je to asi na zvyku. Já naní ale nyní nedám dopustit. Jak už se tu psalo - u nového mobilu je docela "tvrdá", ale časem se "vymačká" a je super (tedy mě maximálně vyhovuje).
safpet
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka