Nokia 5800 XpressMusic - poslední fw. 60.0.003 (10/2011)

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ethaniel 6. 12. 2008 20:40

jaaj chalani sak aspon vidite ako fotia mobily, najlepsie to spoznas na niecom co sa tazko foti...
tutok je to iste z fotaku , ISO 800, 1/30 sec, 35 mm
Obrázek

toto uz je na ine forum ale fotak je fotak a mobil je mobil....
N900, N9, L820
ethaniel
Junior

Odeslat příspěvekod partana 6. 12. 2008 21:42

Chalani ethaniel si z vas robi prd,ved on ziadnu 5800 nema.
partana
Junior

Odeslat příspěvekod trance_miki 6. 12. 2008 21:45

Teda nechci tu rozpoutávat nějaké rozepře ale já v tom žádný mega rozdíl nevidim...z toho plyne že na běžné rychlé fotky bude zde opěvovaná Nokie bohatě stačit... :tleskani
„Odvaha je první z dobrých lidských vlastností… protože je zárukou těch ostatních.“ Winston Churchill
trance_miki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BigFoot007 6. 12. 2008 23:12

mozem potvrdit ze v poslednom case ozaj na prednaskach potrebujem fotak, to je aj dovod prco ma 5800 zaujala, nie kvoli trom MPx, ale kvoli fotaku s AF(teraz mam ***** v E51)...A fakt ozaj denne vidim ludi vela fotit v skole, dost to zjednodusuje zivot...A nechce sa mi tahat tri zariadenia(mobil, foto, MP3) ked mis taci jedno(som hlavne na ten zvuk zvedavy...
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod pcermis 6. 12. 2008 23:31

Ale jo jako fograficky zapisnik a na momentky a pro nenarocneho cloveka proc ne ale do fotaku to ma skutecne daleko ale nekomu to stacit muze to nepopiram. A ty Mpix sem zminil jen proto ze tu nekdo psal ze je to pro něj jeden z duvodu proc pockat na 97 misto na 5800 jinak me jsou Mpix sumak ale prislo mi to humorne ze nekdo bere jako duvod ke koupi neceho jineho jen protoze to ma vice Mpix v telefonu :D

a tak mě to nedalo nedávno tady byla diskuze kde 2 nebo 3 netové obchody mají či do konce roku mít budou tak sem se těd podíval a jeden z skladem udělal na dotaz druhý má obednáno a třetí změnil nečekaně 15.12.2008 na 16.2.2009 :D přesně jak sem říkal že to tak dopadne a pak se vážně divím tomu kdo věří a dokonce něco koupí přes netovej obchod. To už se fakt můžou postavit na Vaclavak a dělat opět veksláky:-) :D

partana píše:Chalani ethaniel si z vas robi prd,ved on ziadnu 5800 nema.

byl sem také skeptický a do poslední doby sem tomu neveřil ale když se podívaš na té první fotce na exif tak je tam skutečně uvedená Nokia 5800 a druha fotka je ze sonackeho zrcadla a je tam docela velky rozdil. Takže můžem jen tiše zavidet a doufat že unor zde bude coby dub jen aby se nakonec to cekani vyplatilo.
pcermis
Junior

Odeslat příspěvekod ethaniel 7. 12. 2008 00:36

partana nechapem preco by som si robil prd z niekoho...
N900, N9, L820
ethaniel
Junior

Odeslat příspěvekod dvordos 7. 12. 2008 00:51

Mimochodem, několik pořízených fotek Nokií 5800 je u první recenze (odkaz byl už jednou vkládán - str. 8 ). Fotky vypadaj velice slušně.
http://www.mobile-review.com/review/nok ... 2-en.shtml
Nedá si někdo dobrou brazilskou kávu??
dvordos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod V-oo-jta 7. 12. 2008 01:15

Když přijde tahle nokie do česka 16.2 ... Myslíte že se na netu už bude prodávat dřív ??
16.2.09..
V-oo-jta
Junior

Odeslat příspěvekod dvordos 7. 12. 2008 01:58

Ne, pouze šedivky.
Nedá si někdo dobrou brazilskou kávu??
dvordos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Inpernak 7. 12. 2008 09:28

Viděli jste v tý prezentaci z Nokia Wordu 2008 ty chystaný dotykáče ?Se mi moc nelíběj jsou moc tlustý , sice díky tomu maj větší displej ,ale mně se prostě nelíběj a utvrdilo mně to žekdyž dotikáč za dobrý prachy od Nokie tak 5800 XM
Naposledy upravil Inpernak dne 7. 12. 2008 11:18, celkově upraveno 1
Xperia P/ Note 3
Inpernak
Junior

Odeslat příspěvekod pcermis 7. 12. 2008 11:06

V-oo-jta píše:Když přijde tahle nokie do česka 16.2 ... Myslíte že se na netu už bude prodávat dřív ??

ach jo :oboze ted o par radku sem nahore zrovna psal ze vsechni vekslaci (netovy prekupnici) slibovaly a uz to zmenily na oficialni datumy a ty se nato zeptas jestli to budou prodavat driv :tleskani :tleskani

Internetovy prekupnik pokud se nejdena primo o ten netovej obchod nokie tak to dostanou jako posledni! a pokud tvrdi neco jineho tak te tahaj za nos stim ze se budou vymyslet jednu vec za druhou proc jeste neni a nebo ti dodaj sedivku ted jde oto zda ti to za ty nervy stoji 8-)
pcermis
Junior

Odeslat příspěvekod Mrick 7. 12. 2008 13:06

Tak na tenhle phone jsem fakt zvedavej a stejne tak na konecnou cenu. Vi se uz, jestli se u nas budou prodavat vsechny 3 barevne verze? Jde mi hlavne o malo prezentovanou cernou. Zbyvajici cervenou a modrou at si klidne rozeberou teenageri.

Mohlo by to byt tak, ze O2 by prisel s modrou, Vodafone cervenou a T-Mobile s cernou. 8-) Ale to bych chtel asi moc...

Edit: typo
Naposledy upravil Mrick dne 7. 12. 2008 13:37, celkově upraveno 1
Mrick
Junior

Odeslat příspěvekod liqidator 7. 12. 2008 13:27

A jaká barva by zbyla na ufouna... :D
Kam zmizeli Mayové?
liqidator
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 7. 12. 2008 13:29

Měly by se prodávat všechny barvy.
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod petokiso 7. 12. 2008 13:51

Hej,chlapci! Ak sa vykúpi čierna a mne nezostane,tak máte problém :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
petokiso
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka