Nokia 5800 XpressMusic - poslední fw. 60.0.003 (10/2011)

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod V-oo-jta 12. 12. 2008 10:34

Za 9 990 .. si myslim že to zas tak hrozný neni.. Kdyby se mi do ruky nedostal iPhone tak sem rozhodnutej pro tuhle Nokii. Teď váhám..
16.2.09..
V-oo-jta
Junior

Odeslat příspěvekod pcermis 12. 12. 2008 10:46

dvojka100 píše:co si myslite o tomhle
http://nokia.novy-mobil.cz/mobilni-tele ... pressmusic
??? K dodání 16.12.2008
na sedivku se mi to nezda :-?

Lidi co je to svama!!! to ste vazne vsichni tak blby a najivni ze verite kazdemu sluvku na netu! co takhle ze ten obchod chce bejt zajimavej tak v letopoctu odecte jednicku a tu jednicku prida v mesici a zaroven mame z 16.2.2009 tak mame 16.12.2008 vala :tleskani jeden to pochopi a druhej stim prijde jak cviceny opice :oboze :oboze a kdyby se stalo ze tento netovy obchod neni podvodnikem a splni co slibuje o cem silne pochybuji protoze to uz by tady nemelo nic hlavu a patu kdyby netovy obchod splnil co slibuje :D tak to asi tezko nebude sedivka kdyz ji maj vsichni mit az v unoru tak jeden kram ji bude mit od 2 mesice drive. PROBUD SE! :tleskani :oboze
pcermis
Junior

Odeslat příspěvekod MaxSand 12. 12. 2008 11:45

Většinou to tak je. Vim jak jsem vybíral TV a zrovna přišel nový Samsung s LED podsvícením a většina obchodů dala datum toho a toho, tak to někteří objednali a pak jim z těch obchodů volali, že dneska ještě ne, že za týden. Za týden řekli, že pořád nic, ale že je na cestě a tak to šlo dál a dál. Dneska dostupnost neví nikdo a solidní obchody napíší, že neví. Ty běžný napíší datum uvedení nebo cokoliv předtím, aby si zajistili zákazníky. Třeba 20% objednávku zruší, ale 80% jich zůstane jelikož jsou v pořadí. Nebo si to aspoň myslí.
MaxSand
Junior

Odeslat příspěvekod RobertS 12. 12. 2008 12:00

pcermis: :-) u borcu z novymobil.cz jsem koupil "zarucene" oficialni E90, pak se ukazalo, ze ji dovezli odnekud z Indie a samozrejme zadna zaruka neplatila. Uz nekolik mesicu se s nima dohaduji o vraceni penez.
novymobil.cz je velice seriozni, ale jakmile budete potrebovat neco reklamovat, nikdo na vas e-mail neodpovi, nikdo vas telefonat nezvedne.
RobertS
Junior

Odeslat příspěvekod pcermis 12. 12. 2008 12:31

tak tak. Ale když se nato kouknu zdruhé stránky tak dobře vám tak :!: Je to daň za Vaší hamižnost :D :twisted:
pcermis
Junior

Odeslat příspěvekod RobertS 12. 12. 2008 13:58

co mas na mysli pod slovem "hamiznost"? :-)) stala mne o 10-15% vic nez v jinych obchodech..akorat jsem pak jeste 3 mesice sledoval narky zajemcu kdy se uz konecne zacne v CR prodavat
RobertS
Junior

Odeslat příspěvekod RobertS 12. 12. 2008 14:01

P.S. nekolik kusu ma pristi tyden prijit do ceskych obchodu oficialne (t.j. do skutecne serioznich obchodu). Ale jeste porad to neni uplne 100%, navic poradovniky jsou delsi nez mozna dodavka, takze je to skoro jedno 8-)
RobertS
Junior

Odeslat příspěvekod pcermis 12. 12. 2008 14:03

kazdej kdo nakupuje na netu je hamiznej protoze ma strasnou potrebu usetrit par kacek ale pak se to vse obrati proti nemu jako v tvem pripade. Zde plati jedno krasne prislovi kdo chce vse nema nic :D
asi sem prestanu chodit protze sem tohle forum zakladal proto aby si lidi mohli otommhle telefonu pokecat sdelit sve nazory a tak a ne aby tady kazdej rikal hele tamhle ten obchod to bude mit tento den tehle tenhle den ale maj jen par kusu a neni to sedivka a co tohle je to seriozni atd atd atd a nebo pristi tyden dorazi par kusu ja se vam lidi fakt divim ze se o takovych kravinach ktere dokazete bavit a kdyby to byly dva tri prispevky ale ono toho je pulka fora :-! A ikdyby zitra prisla varka 100 telefonu myslite ze se na vas dostane? :oboze :tleskani :mrgreen: a stejne ikdyby to tak bylo stejne to budou sedivky takze to nemuze bejt seriozni obchod ale zase nakej internetovej prekupnik opravdu mne cim dal tim utvrzujete ze ste stado volu kteri veri jen blesku a nebo frantovy s horni dolni protoze vam to rekl mezi 5 a 6 pivem kdyz to zarucene slysel od ruzeny s prasecaku :mrgreen: kdyz si tady ctu to forum tak od takoveho 2O listu mi to tady prijde prevazne jako hitparaada nejvetsich tupcu a predvatisve zde kousky a soutezite o post tupec roku. Jednou je danej termin a vy porad jak slepice spekulujete otom kterej obchod to bude mit driv a pak se divite ze vam ten obchod akorat a porad maze med kolem huby ze to jeste neni a ze uz to maji slibeny a ze je to v poste a podobne.
Naposledy upravil pcermis dne 12. 12. 2008 14:17, celkově upraveno 1
pcermis
Junior

Odeslat příspěvekod RobertS 12. 12. 2008 14:16

v prvni chvili jsem mel pocit, ze pri psani svych prizpevku premyslis, ale ted jsi akorat ukazal ze jsi vetsi vul nez ti o kterych pises. Za prve neumis cist, protoze kdyz pisu ze jsem zaplatil vic nez kdekoliv jinde, tak to asi nebylo s cilem usetrit (nebo te na skole ucili jinou matematiku?). Za druhe kdyz pisu seriozni obchod, tak mluvim o oficialnim Nokia shopu. Pokud oficialni Nokia shop povazujes za internetoveho prekupnika, co je u tebe seriozni obchod? Treba Krajsky soud, nebo Notar?
RobertS
Junior

Odeslat příspěvekod pcermis 12. 12. 2008 14:24

no mel sem namysli srovani s kamenym obchodem ne internet vs internet co se tyka te uspory. A pro kazdeho je seriozni obchod neco jineho jestli trvdis ze je to obchod Nokie tak je to neco jineho ale tos neuvedl. Protoze pro nekoho jen seriozni obchod jen kameny a jen nektery a pro nekoho je seriozni obhod kazdy druhy internet takze proto takovato reakce pokud je to primo obchod Nokie tak ty si asi skutecne nedovoli prodavat sedivky ale nepocitam stim ze by se tady na nekoho dostalo pokud se opravdu jedna o par kusu a zajimalo by mne teda jaky je duvod tedy datumu 16.2.09 kdyz dodaji telefony i drive. Vzdy sem si myslel ze oficialni datum je takovy od ktereho se to zacne prodavat kdyz se to zacne prodavat i drive tak proc je to oficilani datum? :shock: ale stejne si radeji pockam do unora mají jeste dva mesice nato vychytat zbyle mouchy. no uvidime jak to vse bude mozna je to zamerny vsechen ten humbuk okolo tohoto tel aby vyvovali podobnou paniku jako vyvolal Iphone ale nato si myslim ze 5800 nema 8-)
pcermis
Junior

Odeslat příspěvekod RobertS 12. 12. 2008 14:30

fakt bys lip udelal kdybys uz radsi nic nepsal. Neni to ani inteligentni, ani vtipne.

P.S. Kdyz pisu "vic nez kdekoliv jinde", tak samozrejme myslim porovnani vs. jakykoliv obchod, tudiz kamenny nebo internetovy.
RobertS
Junior

Odeslat příspěvekod pcermis 12. 12. 2008 14:32

RobertS píše:fakt bys lip udelal kdybys uz radsi nic nepsal. Neni to ani inteligentni, ani vtipne.

P.S. Kdyz pisu "vic nez kdekoliv jinde", tak samozrejme myslim porovnani vs. jakykoliv obchod, tudiz kamenny nebo internetovy.

tak v tom pripade nechapu duvod proc si to kupoval na netu kdyz to bylo drazsi nez v kamene prodejne? Ja myslel ze na netu vsichni kupujou proto aby usetrily :shock:

p.s. nedalo mi to a ten internetovy obchod Nokie sem se mrknul a zadna zminka o 5800 tam neni tak nevim,.....
pcermis
Junior

Odeslat příspěvekod RobertS 12. 12. 2008 14:34

v tvem prispevku je jen jedno rozumne slovo - "nechapu". Kdyby sis ten muj prispevek precetl poradne, tak pochopis.
RobertS
Junior

Odeslat příspěvekod pcermis 12. 12. 2008 14:38

RobertS píše:v tvem prispevku je jen jedno rozumne slovo - "nechapu". Kdyby sis ten muj prispevek precetl poradne, tak pochopis.

no jediny duvod tedy proc sis to kupoval bylo to žes ho měl o nakou dobu driv. Fajn a ted se te zeptam stalo ti to zato? Kdyz si za nej dal daleko vic a do dnes pozadujes od prodejce vraceni a do dnes ti nikdo nic nedal? :twisted: 8-P
pcermis
Junior

Odeslat příspěvekod martas.116 12. 12. 2008 14:53

Jojo přečtěte si pořádně co píše RobertS pak až pište.
Pro pcermis: Fakt by jsi udělal lépe kdyby jsi tu přestal chodit jak jsi sám napsal. Nejdelší, největší a nejhloupější off topic tady píšeš ty ale my jsme ti volové! ;-) jo a děkuju za forum.
Nokia Lumia 800 black, Acer Iconia W510 64GB
martas.116
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka