kazdej kdo nakupuje na netu je hamiznej protoze ma strasnou potrebu usetrit par kacek ale pak se to vse obrati proti nemu jako v tvem pripade. Zde plati jedno krasne prislovi kdo chce vse nema nic

asi sem prestanu chodit protze sem tohle forum zakladal proto aby si lidi mohli otommhle telefonu pokecat sdelit sve nazory a tak a ne aby tady kazdej rikal hele tamhle ten obchod to bude mit tento den tehle tenhle den ale maj jen par kusu a neni to sedivka a co tohle je to seriozni atd atd atd a nebo pristi tyden dorazi par kusu ja se vam lidi fakt divim ze se o takovych kravinach ktere dokazete bavit a kdyby to byly dva tri prispevky ale ono toho je pulka fora

A ikdyby zitra prisla varka 100 telefonu myslite ze se na vas dostane?

a stejne ikdyby to tak bylo stejne to budou sedivky takze to nemuze bejt seriozni obchod ale zase nakej internetovej prekupnik opravdu mne cim dal tim utvrzujete ze ste stado volu kteri veri jen blesku a nebo frantovy s horni dolni protoze vam to rekl mezi 5 a 6 pivem kdyz to zarucene slysel od ruzeny s prasecaku

kdyz si tady ctu to forum tak od takoveho 2O listu mi to tady prijde prevazne jako hitparaada nejvetsich tupcu a predvatisve zde kousky a soutezite o post tupec roku. Jednou je danej termin a vy porad jak slepice spekulujete otom kterej obchod to bude mit driv a pak se divite ze vam ten obchod akorat a porad maze med kolem huby ze to jeste neni a ze uz to maji slibeny a ze je to v poste a podobne.