Nokia 5800 XpressMusic - poslední fw. 60.0.003 (10/2011)

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod BestVenca 12. 8. 2009 15:13

Tak vám musím sdělit své dojmy.
Dneska mi tento krasavec došel. Jsem nadšen! Jak jsem se bál dotykového ovládání, tak to je naprosto super. No, nemám co vytknout.

Tedy - občas se mi stane, že když vstoupím do menu, obrazovka je přetočená jako kdybych měl nakloněný telefon (přitom je nakloněný, ale minimálně). Je to normální?
Tento příspěvek nepsal autor při svém plném vědomí. Příspěvek může obsahovat gramatické i stylistické nepřesnosti. Chyba tisku vyhrazena. Odběr pouze v obvyklém množství.
BestVenca
Junior

Odeslat příspěvekod Tony.som.ja 12. 8. 2009 15:46

nedefinoval si uhol naklonenia ale stane sa to obcas aj mne :D takze to je OK
- Nokia 5800 XM Red
- iPod 30GB 5G White
- ASUS M51V Multimedia
Tony.som.ja
Junior

Odeslat příspěvekod BestVenca 12. 8. 2009 15:55

Nevím, řekl bych tak... 5° 11´ 543´´ :-D
Tento příspěvek nepsal autor při svém plném vědomí. Příspěvek může obsahovat gramatické i stylistické nepřesnosti. Chyba tisku vyhrazena. Odběr pouze v obvyklém množství.
BestVenca
Junior

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 12. 8. 2009 15:55

Chtěla jsem si aktualizovat software ale telefon mi při připojení píše, že žádná aktualizace není k dispozici, při tom mám verzi 20.0.012 :roll:
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod patro7 12. 8. 2009 17:14

v blizkej buducnosti si scem kupi nejaky novy fon 5800XM a 5730XM su favoriti a mam na 5800XM par otazok:1-ma tento telefon akcelerator
2-daju sa tam naištalovat N-Gage alebo nejake HD hry
3-je display nachylny na škrabance
4-je v nom uz nainstalovany facebook
5-a čo by ste mi odporucili 5800XM alebo 5730XM za odpove dik :-)
patro7
Junior

Odeslat příspěvekod Laucius 12. 8. 2009 20:41

1: Ano ma, muzes ho pouzit treba na vypnuti budiku otocenim telefonu nebo na hry jako ma apple nebo htc s kulickou... proste plne funkcni acc
2: hry se samozrejma naistalovat daji
3: ani ne, lepsi je mit ale folii. diky rantliku kolem dokola to je docela chranene.
4: primo je jen odkaz, ale je na ovistoru aplikace a je povedena
5: zalezi co preferujse. Pokud budes vic psat, jako ze hodne psta tak asi spis 5730. Ale je tezsi a vetsi a konstrkce....nic moc. Ja myslim ze 5800 bude lepsi volba.
Laucius
Junior

Odeslat příspěvekod patro7 12. 8. 2009 21:27

Laucius píše:1: Ano ma, muzes ho pouzit treba na vypnuti budiku otocenim telefonu nebo na hry jako ma apple nebo htc s kulickou... proste plne funkcni acc
2: hry se samozrejma naistalovat daji
3: ani ne, lepsi je mit ale folii. diky rantliku kolem dokola to je docela chranene.
4: primo je jen odkaz, ale je na ovistoru aplikace a je povedena
5: zalezi co preferujse. Pokud budes vic psat, jako ze hodne psta tak asi spis 5730. Ale je tezsi a vetsi a konstrkce....nic moc. Ja myslim ze 5800 bude lepsi volba.

ten ovistore je uz priamo v telefone či to potrebude inštalaciu
patro7
Junior

Odeslat příspěvekod Tomiczekk 12. 8. 2009 21:49

Čaute...tak jsem si tu Nokijku koupil...a musím říct,že je ještě lepší než jsem čekal...hlavně spešl displej...ale potřebuju helpnout.Na hlavní ploše prostě....mi pořád bliká nahoře v pravo práva...jako ta obálka...newím co to znamená a taky by bylo fajn to odstranit....pokud to jde.....takže nápady a rady sem ;-) dikec...hoy
Naposledy upravil Tomiczekk dne 13. 8. 2009 09:40, celkově upraveno 1
Tomiczekk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomiczekk 12. 8. 2009 21:51

čauky...to jsem měl taky...ale dá se to zakázat v nastavení...trochu tím brouzdej a narazíš na to ;-)
Tomiczekk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tony.som.ja 12. 8. 2009 22:00

patro ten ovi store je bezplatna stranka pre nacitanie rozneho obsahu do telefonu (temy, hry, aplikacie atd) a ten software sluzi na rychlejsi pristup a logicky ho treba doinstalovat (je to asi 5 kliknuti).

nasledne si v nom najdes FB clienta ktory je fakt super spraveny (ten isty ako na N97 pre porovnanie)
- Nokia 5800 XM Red
- iPod 30GB 5G White
- ASUS M51V Multimedia
Tony.som.ja
Junior

Odeslat příspěvekod janhonza 13. 8. 2009 07:55

Co je to FB klient? :-[
Thalia Expression 1,2 16 V
SGS II
Nikon 5100
janhonza
Junior

Odeslat příspěvekod lojza_ 13. 8. 2009 08:17

FB - že by FaceBook :?: :-)
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod janhonza 13. 8. 2009 08:25

To mne nenapadlo :D
Thalia Expression 1,2 16 V
SGS II
Nikon 5100
janhonza
Junior

Odeslat příspěvekod BestVenca 13. 8. 2009 08:48

Psal jsem to už jednou, napíšu to znova.
Včera mi dorazila Nokia 5800 XM. Měl jsem z ní docela obavy - hlavně z dotykového ovládání. Jak jsem se ale po chvíli přesvědčil, mé obavy byly zbytečné.

Jsem tímto telefonem naprosto nadšen (ale jak se znám, ještě se určitě něco zvrtne :-D). Každopádně kdo rozmýšlíte koupi, kupte hned!

Klady: dotykové ovládání, uživatelské prostředí, skvelá hudba (respektive reproduktory), rádio s RDS, bezproblémový přístup k Wi-Fi
Zápory: občas blbne přetáčení displeje
Poznatky: fotoaparát za dobrých světelných podmínek fotí velmi dobře, náhled mého fotopokusu zde
BestVenca
Junior

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 13. 8. 2009 09:24

Mischelinka.OK píše:Chtěla jsem si aktualizovat software ale telefon mi při připojení píše, že žádná aktualizace není k dispozici, při tom mám verzi 20.0.012 :roll:

vždycky jsem se tady dočkala odpovědi až teď nic :-|
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka