Nokia 5800 XpressMusic - poslední fw. 60.0.003 (10/2011)

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod IMI16 13. 8. 2009 21:08

Mazec foun s FW 30 jede jak drak a nejlepší stejně net přes wifi to je sna dlepší než na PC fakt mazec :-)
Siemens MT50 » SE K300i » SE K750i » SE K300i » Nokia N82 Black » SE K810i » SE K790i » CM-V22 » Nokia 6300 » Nokia 5800 XpressMusic Black » MDA Compact V » Nokia N97 Black » Samsung Wave » Samsung Galaxy S 2.3.4 + 16GB
IMI16
Junior

Odeslat příspěvekod CZmaster 13. 8. 2009 21:33

Hudson_Hawk

ale kdybys to četl opravdu cely zjistil bys že už lidi psali že maj nainstalovanej smartmovie a že normal film se škube......

brb

klasicke použivani telefonu baterka cca 5dni...cca hodina hovoru naky sms hodka mp3 a tak 15hodin WIFI.
CZmaster
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod C3luar 13. 8. 2009 22:31

Inak ak mas telefon brandovany, tak ako aj ja od orange tak by som sa spytal ci nevies ako nastavit aktualiazaciu cez mobil lebo vraj tam to byva skor ako cez updater.

Ahoj kamoš

áno mám brandovaný a od orange (ako si nato prišiel? Mám to kdesi napísané? xD) Inak toto som ešte neskúšal samozrejme viem o tej možnosti ale treba tam nastaviť parametre a tie som ešte nenastavoval nemal som chuť sa s tým hrať ale akonáhle sa do toho pustím dám ti určite vedieť prípadne hocijaký problém môžeš písať na moje ICQ a rovnako tak ja sa ozvem keby čosi je lepšie keď ľudia komunikujú. Ale k veci fakt neviem toto som ešte neskúšal robil som to vždy cez NB kedže som trošku blázon do IT a tak takže tak o<:)

INAK ta 30 ma teda fakt zaujíma kedy to bude dostupné nakoľko ak je fakt taká prevratová ta aktualizácia tak ten telefon by podľa toho čo sa po aktualizácií písalo zo všetkých strán dostal o 180% lepší nadhľad ak vieš ako to myslím :tleskani
---------------------------------------------------------------
NB:
>Toshiba Satellite P50B (new 2014)
>Toshiba Satellite A-300 (6 years and still run ...)
>Toshiba Tecra A8 (sweet dreams)
Mob: NOKIA Lumia 625
Auto: Ford Fiesta (MK6)
C3luar
Junior

Odeslat příspěvekod Tony.som.ja 14. 8. 2009 13:06

No ja mam tiez od orange a vidim ze pises po slovensky tak si hovorim ze mozno mas aj ty :p
Dobre ozvem sa na icq ked budem doma a skusim najst tie nastavenia pre ten update. Uvidime ci to neako spojazdnime :p
- Nokia 5800 XM Red
- iPod 30GB 5G White
- ASUS M51V Multimedia
Tony.som.ja
Junior

Odeslat příspěvekod rumukrad 14. 8. 2009 14:53

Poradíte někdo co mám dělat:Po přidání nových alb na kartu se mi normálně v průzkumníku telefonu alba zobrazí,ale když dám obnovit knihovnu tak mi nic nenajde:-( ,a druhej problém je s s upravou obrazku:Najedu na fotku tam upravit ale místo aby mě to hodilo nabídku jako otočit atd tak mě to hodí zpátky na ten obrázek...díky
rumukrad
Junior

Odeslat příspěvekod Batougits 15. 8. 2009 07:35

Ako je to s maximálnym taktom ARMu? Niekde píšu 369MHz, vv podrobnej specifikacii zase 434MHz (From device sw version 20.0.012 onwards. Update your device using Nokia Software Updater.) Moze mi to niekto vysvetlit? Chapem tomu spravne ze po aktualizacii firmweru sa ARM pretaktuje?
Vopred dakujem za odpovede.
Batougits
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod C3luar 15. 8. 2009 08:29

Ako je to s maximálnym taktom ARMu? Niekde píšu 369MHz

Čo máš s ARM? Procesor ktorý je v 5800 XM je tento: Freescale MXC300-30 (369 MHz)

Pretaktovanie procesoru? Zabudni :-)

A ešte jedna vec 369 MHZ je uplne v pohode ten telefon ide svižne neviem prečo sa každý hádže za 600 MHZ procákmi v mobile nakoľko to ide iba na úkor batérie a telefon je možno rýchli ale nabíjať v jednom kuse a ked viem sám ako nokia dáva batériu ktorá je pre mobil ťažko postačujúca na 1-2 dni poriadnej prevádzky
---------------------------------------------------------------
NB:
>Toshiba Satellite P50B (new 2014)
>Toshiba Satellite A-300 (6 years and still run ...)
>Toshiba Tecra A8 (sweet dreams)
Mob: NOKIA Lumia 625
Auto: Ford Fiesta (MK6)
C3luar
Junior

Odeslat příspěvekod Joska6868 15. 8. 2009 08:59

C3luar: Měl bys okusit nějaký telefon s 600MHz procesorem. Pak bys teprve poznal, co je svižné. Chlácholit se vyšší výdrží je diskutabilní. Procesor sice v tu chvíli spotřebovává více energie, ovšem je také mnohem dříve hotový.
Joska6868
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 15. 8. 2009 09:14

nastavenie FOTA pre tych co maju telefon brandovany - a nemaju parametre v telefone.

Server Name Nokia
Server ID Nokia
Server password firmupservpass
Access point [select your Wi-fi or Mobile internet AP]
Host address https://dms.update.nokia.com/dms/omadm
Port 443
User name nokiams
Password nokiamspass
Allow configuration Yes
Auto accept requests Yes

Po tomto by vam uz mala ist aktualizacia cez FOTA!!!
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod decried 15. 8. 2009 10:11

Super FOTA ide aj na Orange branded, vdaka BigFoot007.

Mimochodom 5800 ma od FW v20 takt CPU 434MHz, najdete tu: http://www.forum.nokia.com/devices/5800_XpressMusic
Bude to asi rovnaky CPU ako ma N97 len bol z nejakeho dovodu taktovany na 369MHz. Takze iba zvysili takt na normalnu uroven a tym dosiahli zrychlenie ktore sa udava vo FW changelogoch.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot.
decried
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Effko 15. 8. 2009 10:47

tak som dal vcera fon do servisu z chybou http://www.youtube.com/watch?v=vrcQqCqj8M0 :'( :-(
Effko
Junior

Odeslat příspěvekod borsuk 15. 8. 2009 12:31

No pri znamem pristupu autorizovanych servisu znacky Nokia k zarucnim opravam jsem zvedav jak dopadnes, vyjadreni jakoze zavada zpusobena oxidaci nebo padem, zaruku nelze uznat, nejsou nic vyjimecneho, nicmene preji hodne stesti. ;-)
Chceš-li poznat charakter člověka, dej mu moc. A.L.
borsuk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tony.som.ja 15. 8. 2009 14:05

No aktualizacie sice funguju (vdaka za tie nastavenia) ale novy soft stale nenaslo
- Nokia 5800 XM Red
- iPod 30GB 5G White
- ASUS M51V Multimedia
Tony.som.ja
Junior

Odeslat příspěvekod Batougits 15. 8. 2009 20:17

C3luar píše:Čo máš s ARM? Procesor ktorý je v 5800 XM je tento: Freescale MXC300-30 (369 MHz)

Pretaktovanie procesoru? Zabudni :-)

A ešte jedna vec 369 MHZ je uplne v pohode ten telefon ide svižne neviem prečo sa každý hádže za 600 MHZ procákmi v mobile nakoľko to ide iba na úkor batérie a telefon je možno rýchli ale nabíjať v jednom kuse a ked viem sám ako nokia dáva batériu ktorá je pre mobil ťažko postačujúca na 1-2 dni poriadnej prevádzky

Len čítam, čo tu je napísané:
http://www.forum.nokia.com/devices/5800_XpressMusic

Vysvetlí mi to prosím vás niekto, ako to je?

Vďaka
Batougits
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod decried 15. 8. 2009 21:22

proste bezi na tych 434MHz po aktualizacii firmwaru na v20 a vyssie
Make it idiot proof and someone will make a better idiot.
decried
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka