Nokia N96 v prodeji: dojmy, postřehy, dotazy

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 7. 10. 2008 16:38

bob.bob píše:Dokáže někdo vyvrátit na základě praxe můj dojem z N96, že jediné zásadní + N96 oproti E66 (po které šilhám) je displej a foťák (vestavěná paměť pro mě nehraje takovou roli) a vše ostatní je minimálně stejné nebo spíš horší?

zapomněl jsi na nejdůležitější věc a to je Feature Pack 2 ;)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod ProdavacMobilu 7. 10. 2008 16:59

to redmond:
chapu, ale 80-90 % zakazniku vubec nechape pojmy jako edge, dvb-h, gps, wifi... tohle jim proste nic nerika a na to za chvili dojede n96 u tech movitejsich, ti budou chtit rikat "ja mam 8 mpix, kdo ma vic", protoze fotaky uz jsou tu delsi dobu a megapixely zna vetsina lidi (na rozdil od vyse zminenych funkci).
Dal sem se na on-line poker
ProdavacMobilu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 7. 10. 2008 17:08

80-90%? To snad nemyslíš vážně :tleskani
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod tomopk 7. 10. 2008 17:13

Určite nie, je ich viac ako 90%.
HD2
tomopk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Emperor.B 7. 10. 2008 18:42

me by spis zajimalo jak je rychla,pohyb v menu,prehravani videa atd
Iphone 4S 64GB Black
Iphone 5 64GB White
New Ipad 64GB Wifi White
Emperor.B
Junior

Odeslat příspěvekod kamil2268 7. 10. 2008 18:44

ProdavacMobilu : tak to je gól :tleskani v dnešní době pomalu 10 leté dítě ví co je wifi a gps :!:
kamil2268
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Caddy 7. 10. 2008 18:50

jenze to dite se zas jde na mobily akorat divat....je fakt, ze nejlepsi zakaznici jsou deti v doprovodu bohatych rodicu ochotnych jim mobil koupit ;)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod redmond 7. 10. 2008 18:56

kamil2268, co ti povedat k tym 10 rocnym deckam.
Asi toto: ze u nas v robote nabrali asi 90 brigadnikov vo veku 19-23 rokov. Tupi su ako baseballove palice, posadis ich za PC (vsak nove decka vsetko vedia) - ale prd, narobia ti este viacej roboty ako uzitku.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kamil2268 7. 10. 2008 19:16

Caddy: to je pravda

redmond: co mi teda řekneš k těm děckám? hmm?
kamil2268
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ProdavacMobilu 7. 10. 2008 20:03

Nedelam si srandu, vy vsichni se pohybujete ve spolecnosti, ktera se v mobilech vyzna, ale zkuste si nekdy stoupnout na chvili v prodejne operatora a sledovat dotazy lidi co tam chodi (neni nic nenormalniho, ze clovek nevi jak se mazou sms, nastavuje budik, posouva cas, ci posila mms). Co myslite, ze reknu 40-ti letemu panovi, kterymu tam blika nahore ikonka a nevi co to je, prece se mu nebudu smat. Vazne nejsou vsichni takovy prebornici jako lide na tomto foru. Sorry, ze je to mimo topic.
Dal sem se na on-line poker
ProdavacMobilu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bob.bob 8. 10. 2008 00:35

Kryštof Korb: na FP2 jsem fakt zapomněl, ale v tuto chvíli si nejsem jistý, jestli je to u N96 extra výhoda, zvlášť když jsem slyšel, že v E66 jsou některé věci z FP2 (ale to je "JPP" - zatím nemám možnost si ty 2 telefony v klidu osahat). Co jsem držel E66 chvíli v ruce, tak mě fascinovalo plynulé automatické otáčení obrazu (měl jsem měsíc HTC TyTN II a to byl co do rychlosti otáčení displeje celkem mrzák), teoreticky by to mohlo fungovat i u N96, ale vzhledem k tomu že má slabší CPU, tak mám strach z odezvy vůbec (nejen při otáčení obrazu). No v každém případku si polepším ať už z 4x reklamované e65 přejdu na e66 nebo n96...
bob(tecka)bob(zavinac)email(tecka)cz
:-D
bob.bob
Junior

Odeslat příspěvekod Emperor.B 8. 10. 2008 08:00

Tak pej nokia.obchod.cz bude mit exkluzivitu ze jeden tyden nebude nikde jinde na prodej nez tam :(
A az pak ho dostanou ostatni pobchody
Iphone 4S 64GB Black
Iphone 5 64GB White
New Ipad 64GB Wifi White
Emperor.B
Junior

Odeslat příspěvekod bob.bob 8. 10. 2008 09:07

V pátek mi můj důvěryhodný zdroj říkal, že N96 se "tak za 14 dnů" objeví v nabídce O2. Když si ale vzpomenu na počátky N95, kdy byla v nabídce a jediné, co měli na prodejnách, byl pořadník, tak nevím nevím. Ikdyž podle prvních ohlasů si myslím, že lidi se do N96 extra nepohrnou, N95 tehdy výrazně vyčnívala nad konkurenci, N96 už má mnohem více konkurentů, tak s pořadníkem bych to neviděl tak dramaticky...leda by to pojmenovali Nokia iphoN96 :)))
bob(tecka)bob(zavinac)email(tecka)cz
:-D
bob.bob
Junior

Odeslat příspěvekod Emperor.B 8. 10. 2008 10:55

taky sem na ni cekal ale ted se bojim toho procesoru.foun vyuzivam hlavne na multimedia (filmy,klipy,mp3,net,hry) ale z tohohle mam strach :(

jinak se mi vzhledove docela liby
Iphone 4S 64GB Black
Iphone 5 64GB White
New Ipad 64GB Wifi White
Emperor.B
Junior

Odeslat příspěvekod tomkulitom 8. 10. 2008 14:18

Měl jsem E66 teď mám N96. Displej N je proti E obří (ale i celý mobil). Fotku z E byly hrozné hlavně když bylo šero, skoro bych řekl nepoužitelné. Prostě nebe a dudy, ale jinak je E supr foun. Zase oproti N bylo E kvalitně zpracované. Co se týče rychlosti bych řekl, že po vypnutí animací u E jsou stejně rychlé. Výdrž baterie u E byla u mně cca 1,5 dne u N 3/4 dne, ale mám ho jako služební tak volám pořád.
tomkulitom
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka