N85 [diskuze] - nový firmware 30.101

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ivo Kocera 20. 10. 2008 13:22

dle mého názoru nejde o negativ, více mě trápí USB konektor nabíječky :-) po několika dnech používání si nemohu na N85 nijak více stěžovat.
Ivo Kocera
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod [CZ]Stanley 20. 10. 2008 13:41

Je fakt, ze na ten konektor mohli dat nejakou krytku. Dokonce jsem nekde vycetl, ze nekdo vyrizl z kancelarsky gumy kryt ;o)))
Vypada celkem stabilne, takze pokud hrozi nejaky vylomeni kenektoru z desticky, spravi to zaruka...kabel drzi pevne a vyklat se snim neda (aspon prozatim) uvidime za pul t
roku...I kdyz je fakt, ze konektory pouzivaji nejaky ten patek, tak mouchy by mohli mit uz relativne vychytane

Jinak presne jak pises, mam ji od uterka denne v ruce a zkousim ruzne app, hry atd. a stezovat si nemuzu, nataceni disp. funguje uplne paradne a hlavne rychle...
kdy by mohla byt asi tak recenze hotova? celkem jsem na ni zvedavej
N85 Copper FW 10.045
[CZ]Stanley
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ivo Kocera 20. 10. 2008 14:08

spíše jsem měl na mysli fakt, že USB nabíječku mám jednu, nemohu dobíjet doma, na cestách v autě atp. :-)

na recenzi se pracuje, žádné překvapení se nechystá, N85 je prostě kvalitní a hlavně svižný chytrý telefon :-)
Ivo Kocera
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod [CZ]Stanley 20. 10. 2008 14:28

Muzes nabíjet v aute, pres nb ;o) nebo pak je jeste nabijecka od vyrobce Varta http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53064 a tam to jde taky...
N85 Copper FW 10.045
[CZ]Stanley
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod redmond 20. 10. 2008 15:08

[CZ]Stanley s tou nabijackou je to trochu inak.
Zabudnes si kabel ktory je opatreny micro USB konektorom a si vyrizeny. V kancelarii nemame taky ani jeden, zato mini USB sa nam tu povaluje kopa. Ked si potrebujes poziciat nabijacku tak skor zozenies nokiacku nabijacku s uzkym DC konektorom ako taku s micro USB.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kobli 20. 10. 2008 15:11

Byl jsem se dneska podívat na telefon v obchodě. Doporučuji opravdu všem. Můžete to být několikrát popsáno, ale pokud telefon nemáte v ruce tak to nepochopíte. Bohužel to myslím negativně ... co se týká zpracování. V zavřeném stavu telefón pruží při používání ovladacího kříže a horních tlačítek. Milimetr dolů a zase nahoru. Máte tak pocit, že vám telefón pořád někam uhýbá. Při otevřeném stavu je to ještě mnohem horší. Vysouvaní je plynulé, ale v otevřeném stavu je telefón takový pružný skoro až gumový .. způsobeno měkými plasty. Jen pro upřesnění mám K750i a jsem zvyklý, že vrže, ale nehne se ani o milimentr při mačkání ze všech stran.
Opravdu doporučuji všem potentcionálním zájemcům zajít vyzkušet. Pro mě je tento fakt, bohužel u tohoto modelu, konečná .... :(
T.
kobli
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 20. 10. 2008 15:21

Nevsimol som si ze by K750i bol slider, tak ze sa nema kam hybat.
Posudzovat po pozreti jedineho kusu nieje na mieste, ked to bude mat 10 kusov z 10 potom sa to da globalizovat.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ivo Kocera 20. 10. 2008 15:44

přesně tak, doporučuji vyzkoušet před koupí, osobně mi vůle částí telefonu nevadí, ale někomu může. Stejně bych neřekl, že je telefon z měkkých plastů až gumový, to už je hodně subjektivní...
Ivo Kocera
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mobil-man 20. 10. 2008 16:57

Me treba vylozene stve to prohybani zadniho krytu baterie, to nejak nemuzu prekousnout u takhle drahyho mobilu.
Jinak takova ta vnitrni konstrukce mi prijde dost pevna, ale tyhle plasty nahore nic moc...
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod kobli 20. 10. 2008 20:03

Dobře "gumový" jsem možná přehnal, protože jsem byl fakt hodně naštvaný. Schválně jsem si půjčil u kolegy n95 a tam o prohýbaní nemůže být ani řeč. Musíte, ale uznat, že telefon nepůsobí nijak pevně a po dvou letech používání asi ke zpevnění samo nedojde ... :-]
Ještě k té poznámce, že teprve u deseti nových kusů je možno konstatovat fakt prohýbání. Je dost těžké se dostat k takovému počtu. A navíc se obávám, že mobil je vyráběn na páse a ne manuálně ... co kus to originál. 8-S

T.
kobli
Junior

Odeslat příspěvekod Ivo Kocera 21. 10. 2008 08:30

k zadnímu krytu N85 výhrady nemám, jelikož je malých rozměrů, nevšiml jsem si výrazného prohýbání. To kolega s N96 si užívá, veliký kryt pružením sám doslova odskakuje od konstrukce, přestože je zacvaknutý :-)
Ivo Kocera
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Samba 21. 10. 2008 18:06

Mam ho par dni a chtel jsem se zeptat jestli nekdo ma takovy ten sykavy zvuk v reproduktoru pri hovoru. Myslim tim ze kdyz dam reproduktor hovoru vic nahlas tak jako by vybrovala nejaka membrana, znate to hlavne pri sykavkach ten plechovy zvuk. Zitra jdu do servisu a trochu me to stve, tel. za 14 litru.....Jinak spokojenost zadnou vuli nemam, ale u nokie na flore jsem si vzal az druhy kus, ten prvni tu vuli mel, ale ochotne a bez diskuzi mi daly vyzkouset jiny a ten byl uz dobry.
Samba
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod *f* 22. 10. 2008 08:01

Casom a pouzivanim mozno povoli...
cogito ergo sum...
Pay attention or pay the price...
*f*
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ivo Kocera 22. 10. 2008 08:17

sykavek jsem si zatím nevšiml, ovšem N85 můžu pochválit za hlasitost reproduktoru, ten opravdu nepřeslechnu ani na rušné ulici, paráda
Ivo Kocera
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Samba68 22. 10. 2008 10:20

Dalsi poznatek, sporic obrazovky, treba datum a cas, zustavaji podsvetleni, nainstloval jsem si CClock ale vypnul jsem vsechny funkce az na upozorneni udalosti, takze kdyz zmeskam hovor nebo mi prijde zprava tak mi to tam sviti. Je to prijemne i ne portoze ta intenzita je dost silna, asi to bude chyba firmwaru, mam ho v servisu uvidime co mi k tomu reknou...
Samba68
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka