N85 [diskuze] - nový firmware 30.101

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod rutom 19. 11. 2009 00:02

Prosím, jde spojit N85 s programem NSS ale pomocí BT?
rutom
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 19. 11. 2009 00:03

Ne, to asi nejde.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod sikin1987 21. 11. 2009 20:44

Tak co kuci myslite,ze ho mam vrznout na reklamaci? ja nevim jak se takove veci posuzuji. Jinak s reklamacema od T-mobilu mam treba dobre zkusenosti. od vodafonu bohuzel ne.
sikin1987
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 21. 11. 2009 20:59

rutom píše:Prosím, jde spojit N85 s programem NSS ale pomocí BT?

Nelze.
sikin1987 píše:Jinak s reklamacema od T-mobilu mam treba dobre zkusenosti. od vodafonu bohuzel ne.

Oprávněnost reklamace (případně opravu) neprovádí T-Mobile ani Vodafone, ale autorizovaný servis - jméno konkrétního servisu je na servisním listě, který nikdo nečte a půlka lidí vyhazuje.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sikin1987 22. 11. 2009 19:19

dejvidek: to vim taky,ale t-mobile to posila do britexu dke mi uznali 4 zavadu a pak me vratli penize. Vodafone to posila do nejake cell netu bo co. ja nevim.
Jako kdyby se ta konstrukce jen vyklala,ale ono se s tim fakt neprijeme pise kdyz to o sebe mlati. Asi to tam zanesu. Az bude cas teda.
sikin1987
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 22. 11. 2009 20:09

CellNet má výhodu v rychlosti a v tom, že si tam telefon můžeš donést osobně.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sikin1987 23. 11. 2009 22:52

Jsem ze Zlina takze to asi nedonesu:D.Ja to zanesu do vodafonu a poradim se s nema jestli reklamovali tyto mobily a co na nich. Oni prece jen vi.
sikin1987
Junior

Odeslat příspěvekod rutom 26. 11. 2009 21:15

Já mám taky ten kontrast trosku tmavsi.. je to typem displeje.. kdyz ale je nastaveno na max. sviceni barvy jsou vpodstate stejne .. taky vam to tmavne kdyz zeslabite osvetleni?
jeste jsem dal novej fw 30.101 a zmizel flash player a youtube uz tam neni flash player a prehava to video pouze v real pl.
rutom
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sikin1987 29. 11. 2009 21:33

me to vubec video z youtobe nepustilo. jako pustil se rfeal player,ale ani po 5 min nic. jen cerno
sikin1987
Junior

Odeslat příspěvekod krivacek 3. 12. 2009 09:58

takže tenhle prokletý telefon půjde potřetí do servisu, tentokrát je mrtvý sluchátko, při hovoru slyším samé plechové huby...

náš místní servis posílá do Britexu, nyní raději zkusím sám poslat do Cellnetu, třeba tam něco udělají i se stále nefunkční gps!
Nokia N85 / T-mobile / České Budějovice
krivacek
Junior

Odeslat příspěvekod sikin1987 3. 12. 2009 21:09

Byl sem ve vodafonu zeptat se co si mysli o te vyklajici konstrukci. a on vytahl z kapsy stejny telefon a rika: s tim oni nic neudelaji a poslou to z5 ta vole u tech vysouvacek ma byt a pucil mi svuj a t bylo to sice tak o 10% lepsi,ale taky hruza. Jako to me teda pekne *****,protoze tohle je demnce delat takovy telefony. Ja nestojim o to ze mi se mi to pri kazdme stisnknuti ltacitka zavikle. Rikal at to zkusim zasetst do servisu ve Zline Wimmers. Co ja vim,tak tam delaji akorat veci jako jsou firm, kryty atd,ale zkusim se jit zeptat. Mobil je to nabuseny,ale tohle me dorazi. Zlata suprova N73
sikin1987
Junior

Odeslat příspěvekod Stinger11 5. 12. 2009 21:30

Zdravím,

nedávno se mi vrátila moje nokie n85 z reklamace s vyse zminovanym firmwarem 30.101... Chtel jsem si do mobilu nainstalovat nejakou aplikaci a dozvedel jsem se, ze k tomu potrebuju nejaky certifikat pripadne hack telefonu. O teto problematice skoro nic nevim. Hledal jsem na netu nejaky navod jak ho hacknout, ale ze starych prispevku jsem se dozvedel akorat to, ze je problem s hacknutim prave novejsich verzi firmwareu. Nevite tedy nekdo jestli uz je tento firmware mozny hacknout? Pripadne jak? Predem dekuji za kazdou radu...
Stinger11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krivacek 6. 12. 2009 08:42

Nokia N85 / T-mobile / České Budějovice
krivacek
Junior

Odeslat příspěvekod answer 6. 12. 2009 15:57

Nevíte jak mít dva řádky s programama v pohotovostním režimu? Viděl jsem screen displeye a tam byly dva řádky s 6 programama. Docela by se to hodilo
answer
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Novák 6. 12. 2009 18:48

„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka