Nokia N95 8gb vs. USB (OS VISTA)

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Saller 13. 11. 2008 00:05

Takze ludia mam taky problem a ja uz si s nim neviem poradit, nech robim cokolvek.

Pojdem pekne krok po kroku aby ste sami videli, ze ja nerobim nic zle :

-zapojim USB do mobilu a notebooku.
-odkliknem na mobile PRENOS DAT.

napise:
"Rezim prenosu dat USB je aktivny, Pocas tohto rezimu nie je mozne pouzivat velkokapacitnu pamat."
-skopirujem do mobilu ( cez Total Commander ) to co chcem...
-dam bezpecne odstranit hardware respektive moznost Zastavit prislusnu jednotku.
Napise:

"Toto zariadenie mozno teraz bezpecne odstranit z pocitaca."
-vyberiem USB z mobilu a nastane problem....
napise:
Data sa mozno stratili. Pred odpojenim kabla by ste mali zastavit datove prenosy.

Na pocitaci mi to ide, mam tam XP-cko. Neviem ci to robi Vista ale u kamosa na notebooku na XP to ide tiez.
Kvoli tomu som si aj instaloval SP1 na Vistu ale nic ... :'( :-S :-(
Skusil som si dat obnovit system ale mi ukazalo bod obnovy len 1 a to ten bod kde som instaloval SP1. Takze bezvychodiskovy stav

:oboze Pomozte prosim Vas. Nechapem co sa deje. To ako ten co kto si kupi N95 8gb a ma Vistu tak si moze piskat ci co ???? :grr: >:-(
Naposledy upravil Saller dne 13. 11. 2008 00:26, celkově upraveno 1
Saller
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 13. 11. 2008 00:11

A odkliknes OK aj na mobile pri vyberani kabla?
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Saller 13. 11. 2008 00:20

Ved prave to, ze k tomu sa uz nedostanem ... To uz nenapise ...
Neurobi to uz vobec nic ...
Saller
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rk747 13. 11. 2008 01:07

Toto chování je u Vist normální,dělá to i mně s obyč N95.Je třeba
dodržet velmi důležité pravidlo,a to,před odpojením telefonu
VŽDY ODEBRAT ZAŘÍZENÍ NA PC. Ukončení datového přenosu
na PC má prioritu před telefonem.Vše ostatní je z hlediska zabez
pečení dat podružné.
SONY CMDX-1000/SONY CMD Z-5/N7650/N7610/N70/N73/N95/iPhone 3G 16 GB/Samsung I8910HD/iPhone 3GS 32 GB Black/iPhone4/SONY Xperia S/SONY Xperia T/SONY Xperia Z/SONY Xperia Z Ultra
rk747
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Saller 13. 11. 2008 01:17

:pozor Ved pisem, ze davam odobrat od pc. A nejde to ani tak. :hm
Precitajte si prosim este raz to co som pisal v prvom prispevku.
Saller
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rk747 13. 11. 2008 15:10

Hlášku na mobilu lze klidně ignorovat, žádná data se ztratit
nemohou, pokud byly dodrženy zásady viz.výše.
SONY CMDX-1000/SONY CMD Z-5/N7650/N7610/N70/N73/N95/iPhone 3G 16 GB/Samsung I8910HD/iPhone 3GS 32 GB Black/iPhone4/SONY Xperia S/SONY Xperia T/SONY Xperia Z/SONY Xperia Z Ultra
rk747
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Saller 13. 11. 2008 16:47

Tak ju asi ignorovat nemozem, kedze to tak nefunguje.
Napisal som podrobny postup toho co robim ... a v nom chyba nie je ... takze neviem kde je :hm
Saller
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod brabus 13. 11. 2008 17:41

Saller: uvedenu hlasku vypisuje aj mne, ale data vzdy nakoniec najdem v N95 takze tu hlasku ignorujem, je divne, ze tebe tie data vobec neprenesie
brabus
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 13. 11. 2008 20:19

Mě to taky píše, zkušenost s XP nemám. Pokud v systému odebrání dat proběhne v pořádku, tak se není čeho bát.
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod Saller 13. 11. 2008 22:22

brabus: No aj ja najdem v N95tke ten subor ale ked sa ho snazim otvorit napise "Poskodeny subor"
Saller
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod brabus 13. 11. 2008 22:28

Saller: tak potom neviem, ja tam ten subor mam, aj je funkcny, inak sa to sprava uplne presne ako u teba, presne ako si popisal... len jeden malicky rozdiel, ja USB kabel natvrdo vytahujem, ziadne bezpecne odstranenie harvaru neriesim
brabus
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 13. 11. 2008 22:42

Ja to tiez riesim ako brabus, vytiahnem kabel nech si PC pinda. Prenesene subory funguju bez problemu.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kniter 13. 11. 2008 23:04

Mne na xp-cku napise nini lze zarizeni odebrat a na mobile kliknem ok. To ze data sa stratili, alebo cosi take mi napisalo zo 100x len raz. Pokial mam data v poriadku to neriesim. Vsimam si co pise na pc a tym sa riadim. Ked som este kopiroval subory a dal som odobrat napisalo v tom zmysle, ze momentalne prebieha prenos dat a nejde to. Tak som to spravil neskor. Davnejsie som bezpecne odoberanie na nokii 6288 a usb kluci nikdy nepouzil a problem som nemal. Ale je lepsie ked sa to pouzije. Poskodeny subor som mal, ktory som stiahol cez operu mini. Tu je este jedna tema o bezpecnom odobrati.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod foxak 13. 11. 2008 23:10

Skus jednu vec. Skusobne nakopiruj subor nie cez Total Commander, ale napr. klasicky win, t.j. Copy a Paste (kopiruj a prilep). Potom sa ozvi, poviem viac.
foxak
Junior

Odeslat příspěvekod Jessica 14. 11. 2008 19:13

Mne sa to objavuje tiez a s kludom to stale ignorujem a nikdy som nemala problem.To,ze je subor poskodeny mi vypisalo par krat,ale problem nebol v PC ani vo fone ,ale v stiahnutom subore z netu.
Mas problem stale so vsetkymi prenasanymi subormi,alebo sa ti to stalo len raz a hned si tu pisal?
N95,SE P1,iPhone white,HP dv6690+Eee PC1000H,Audi A4
Jessica
Junior

Další stránka