PROBLEM s NokiaSoftwareUpdater

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tomsk1 17. 11. 2008 21:22

Ahoj ludia, mam taky problem s instalaciou noveho softveru pre telefon nokia 3110c (aktualne je v mob. verzia V 05.50 zistil som ze je dostupna 07.... Mobil je od T-mobileSk blokovany na ine siete) ... problem je taky ze koli pamatovej karte ktora sposobovala restart telefonu som sa rozhodol aktualizovat firmwere s nadejou ze to vyriesi moj problem s restartovanim ... narazil som vsak na dalsi problem ked som chcel pomocou NokiaSoftwareUpdater nahrat novy soft ... v sprievodcovi slo vsetko ok az do chvíle ked sa program snazil identifikovat model telefonu >:-( stale to vyhodilo to iste oznamenie vid obr.

Obrázek

neviem sa pohnut dalej .. skusal som vsetko mozne, rozne usb porty, rozne kable, preinstaloval som aj nokia pc suit aj nokia softwareupdater v roznych jazykoch aj verziach ... vysledok vzdy ten isty. Skusal som aj pokyn na tom obrazku ale bezvysledne.

Ak by niekto poznal riesenie bol by som vdacny. Pripadne ak je riesenie mojho prvotneho problemu s restartovanim tak by to vyriesilo vsetky problemy :-))
Dakujem.
Naposledy upravil tomsk1 dne 18. 11. 2008 14:01, celkově upraveno 2
tomsk1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ARS 18. 11. 2008 09:24

Najjednoduchsie je to skusit na inom PC. Pomoct by mohlo aj vypnut antivirus a firewall.
Opravár mobilných telefónov už od roku 2000.
ARS
Servisák

Odeslat příspěvekod monty66 18. 11. 2008 10:13

To samé se mi stalo s E51 -NELZE IDENTIFIKOVAT TELEFON. Zkoušel jsem na jiném PC, zkoušel jsem reset telefonu a všechny ty bláboly i s novou reinstalací Nokia Software Updater ničevo.
Dlůe mě nová verze Nokia Software Updater 1.4.64cz je jaksi divná. Mám telefon od VF.
Tak čekám až se objeví nové informace a nebo nová verze Nokia Software Updater - tam zřejmě bude problém.
monty66
Junior

Odeslat příspěvekod trempmirek 19. 11. 2008 21:27

Zdravím.Mně to dělá to samé na N95,přitom nový fw.jsem dával už několikkrát na N73 .E65 .N95...ale nějak se to seklo nebo co,prostě nenajde tel.Taky jsem přeinst.všechno možné ale bez ůspěchu.Dokonce sem změnil i Prod. code.a ništ.Prosím poradte někdo dííky. >:-(
trempmirek
Junior

Odeslat příspěvekod chalmil 20. 11. 2008 20:48

Toto samé mi to dělá u mé Nokia 6234.
Nová verze NSU 1.4.64cz mi hlásí,ýe tento mobil není podporován!!
Vypnul jsem všechny ochrany počítače a nic!
chalmil
Junior

Odeslat příspěvekod Slávek 20. 11. 2008 20:55

dělá to všem, problém je v té aktualizaci od Nokie, má poruchu.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Deleted user 20. 11. 2008 21:16

Snad se teď všichni jako na potvoru nerozhodli aktualizovat firmware. :D

Odeslat příspěvekod tomsk1 20. 11. 2008 21:48

Majkl vP. píše:Snad se teď všichni jako na potvoru nerozhodli aktualizovat firmware. :D

Kazda akcia ma reakciu :) keby ten mobil neblbol tak netreba riesit ani to ako ho opravit :kuk:
Bodam nato zajtra ho odnesiem na reklamaciu ]:-<
tomsk1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dark_Healt 20. 11. 2008 21:48

Ten problem jak napsal Slávek je u Nokie v NSU. Ja jsem psal na technickou podporu(samozrejme vim ze tam tomu ,,OPRAVDU'' rozumi)aspon aby mi podali informaci o tom kdy vyjde novy NSU. Tak jsem zvedavej co se dozvim ale predpokladam ze to budou opet jen zmatene reci.
Dark_Healt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dark_Healt 22. 11. 2008 11:12

Takze prekvapive jsem dostal tuhle odpoved:

děkujeme, že jste kontaktoval Nokia Care

V návaznosti na Váš dotaz Vám velice děkujeme za sdělení. Celkový problém je na stráně společnosti Nokia. Doporučujeme Vám provést aktualizaci softwaru telefonu s odstupem času. Omlouváme se za případné způsobené problémy a děkujeme za pochopení.
Dark_Healt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomsk1 22. 11. 2008 15:32

dufam ze ten odstup casu nemyslia v rokoch :-S

som zvedavy kedy mi vratia mobil z reklamacie a snad ho aj opravia :love:
tomsk1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dark_Healt 22. 11. 2008 19:51

ne myslim ze je to otazka vyhledove 2 tydnu kdy vypusti novou verzi kde by to melo byt opraveny
Dark_Healt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petr.bilcak 5. 12. 2008 12:40

Nainstaloval jsem novou verzy NSU 1.4.70 a pořád neidentifikuje telefon. Funguje už někomu nová verze NSU. Díky.
petr.bilcak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomsk1 8. 12. 2008 12:46

Tak konecne po 2 tyzdnoch mi prisla z reklamacie z tmobilu moja n3110c :-D
Do vyjadrenia napisali ze sa problem s restartovanim u nich v servise neprejavil :-l no napriek tomu boli taky mili a nahrali mi do neho najnovsi soft :-) 7.01 takze problem s restartovanim by mal byt vyrieseny.
tomsk1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod snowboarder 10. 12. 2008 16:13

Tak pořád nic, ani v novém NSU :-S Jak 6300 tak E51, identifikují se, ale obě (u 6300 nabízí "nový" 7.0), E51 také při potvrzení aktualizovat napíšou, že Spuštění aktualizace selhalo :( Už by s tím mohli něco dělat :-/
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Další stránka